Φιλανθρωπικό δείπνο του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος σε συνεργασία με την Ελπίδα

Τον προσεχή Οκτώβριο, το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα προγραμματίζει φιλανθρωπικό δείπνο «Dinner For Life», σε συνεργασία με την Ελπίδα, Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο.

Φιλανθρωπικό δείπνο του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος σε συνεργασία με την Ελπίδα

Το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός ο οποίος πριν 20 χρόνια συστάθηκε με κύριο στόχο την οργάνωση και διαχείριση ενός Αρχείου Δοτών Μυελού των Οστών. Έχοντας την επιστημονική ευρωστία και την πολύχρονη εμπειρία έχει θέσει ένα νέο δυναμικό όραμα «για ένα κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα» προωθώντας τη δημιουργία Ερευνητικού και Διαγνωστικού Κέντρου Παιδικού Καρκίνου και παράλληλα συνεχίζοντας να συνδυάζει τον εθελοντισμό και την εξειδικευμένη επιστημονική υποστήριξη,εξυπηρετώντας αποτελεσματικά και άμεσα, τις ανάγκες των ασθενών, παιδιών και ενηλίκων, που πάσχουν με λευχαιμία και άλλες κακοήθειες. Η ιστορία της «ΕΛΠΙΔΑΣ» ξεκινά το 1990. Η αγάπη των μελών της για τα παιδιά και η διαπίστωση πως έλειπαν από την Ελλάδα τα μέσα για τη θεραπεία των παιδιών που χρειάζονται μεταμόσχευση μυελού των οστών ήταν οι δύο βασικοί παράγοντες της ίδρυσης του Συλλόγου.


Το έργο του - έργο αγάπης, ανθρωπιάς και κοινωνικής στράτευσης - συνεχίζεται όλα αυτά τα χρόνια με σκληρή δουλειά και ανιδιοτελή προσφορά. Στηρίζεται δε, πάνω απ' όλα, στη συστράτευση ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας στο πλευρό της «ΕΛΠΙΔΑΣ». Η ιστορία της «ΕΛΠΙΔΑΣ» είναι μία ιστορία αγάπης για τον άνθρωπο και το παιδί. Μία υπόσχεση εκατοντάδων ανθρώπων για το παρόν και το μέλλον. Την Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018, και ώρα 20:30, το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και ο Σύλλογος Ελπίδα, θα συνδιοργανώσουν ένα Φιλανθρωπικό Δείπνο στο ξενοδοχείο Hilton, υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας & Υψηλής Προστάτιδας του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, κυρίας Άντρης Αναστασιάδη.

Η βραδιά θα εμπλουτισθεί με καλλιτεχνικό πρόγραμμα με την γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου. Παρούσα θα είναι η Πρέσβης Καλής Θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρος του Συλλόγου Ελπίδα, κ. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη. Στόχος της όλης εκδήλωσης είναι η ενίσχυση και προβολή των σκοπών του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος και του Συλλόγου Ελπίδα και η ανάδειξη της συνεργασίας αυτής σε ένα τόσο σημαντικό τομέα. Η εκδήλωση θα φιλοξενήσει γύρω στα 500 άτομα με καλεσμένους ιατρούς, στελέχη από τον επιχειρηματικό και πολιτικό κόσμο και αρκετές εξέχουσες προσωπικότητες της Κυπριακής κοινωνίας.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved