Οι διάσημοι Λέοντες που έχουν «κλέψει» την καρδιά μας!

Ένα αφιέρωμα στους αγαπημένους και τις αγαπημένες μας celebrities Λέοντες

Οι διάσημοι Λέοντες που έχουν «κλέψει» την καρδιά μας!

Αυτόν τον μήνα, τα αγαπημένα μας Λιονταράκια έχουν την τιμητική τους!

Οι Λέοντες είναι δυναμικοί, έντονοι, ταλαντούχοι και υπερήφανοι. Είναι ευρέως γνωστοί για την ανάγκη τους να μη συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από αυτό που θέλουν, αλλά αυτό είναι ο καλύτερος τρόπος να ανέβει κάποιος ψηλά. Τους αγαπάμε, τους θαυμάζουμε και θέλουμε να τους έχουμε στη ζωή μας. Εξάλλου, είναι... οι «βασιλιάδες» του ζωδιακού κύκλου και αυτός ο μήνας είναι αφιερωμένος σε εκείνους. Παρακάτω λοιπόν, θα βρεις τους πιο διάσημους και αγαπητούς Λέοντες αυτού του κόσμου.

Jason Statham

Ο αγαπημένος μας Jason Statham γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου 1967 στην Αγγλία και είναι γνωστός για τους ρόλους του στις ταινίες τού Γκάι Ρίτσι, Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Snatch, Revolver, καθώς και στην τριλογία δράσης Transporter. Δυναμικός και ταλαντούχος, ο Jason Statham έχει καταφέρει να φτάσει ψηλά και να βρεθεί ανάμεσα στους πιο αγαπημένους μας πρωταγωνιστές δράσης του κινηματογράφου.

Madonna

Δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μας και η «βασίλισσα» της ποπ, Madonna. Φιλόδοξη από μικρή, η γυναίκα-είδωλο ήθελε να φτάσει ψηλά και για αυτό έφτασε έως εδώ σήμερα. Όπως τα περισσότερα Λιοντάρια, έτσι κι εκείνη, αγαπά να είναι το επίκεντρο της προσοχής, όπου κι αν βρίσκεται. Η Madonna ήρθε στον κόσμο στις 16 Αυγούστου του 1958 και αφού πέρασαν 60 χρόνια έφτασε να είναι η μεγαλύτερη ντίβα ανάμεσα στους celebrities της εποχής μας.

JLo

Ένα ακόμη αγαπημένο μας Λιοντάρι είναι Jennifer Lopez. Ταλαντούχα και πολύ φιλοδοξη, το κορίτσι αυτό άνοιξε τα φτερά του από το Μπρονξ της Νέας Υόρκης, έφτασε μέχρι το «λαμπερό» Χόλιγουντ και στη συνέχεια, έκανε τον γύρο του κόσμου. Τραγουδίστρια, ηθοποιός, στιχουργός, συνθέτρια, σχεδιάστρια μόδας και χορεύτρια, η JLo έχει πολλά ταλέντα και ξέρει πώς να τα αναδείξει.



Σμαράγδα Καρύδη

Γυρνώντας πίσω στη χώρα μας, μια από τις πιο επιτυχημένες γυναίκες Λέοντες της εποχής μας, είναι η Σμαράγδα Καρύδη. Η ηθοποιός που γεννήθηκε στις 9 Αυγούστου του 1969, έχει φτάσει να είναι μια από τις πιο ταλαντούχες διάσημες γυναίκες του σήμερα. Γοητευτική, ανεξάρτητη και δυναμική, η Σμαράγδα Καρύδη φαίνεται να ξέρει τον δρόμο για να φτάσεις ψηλά.

Barack Obama

Last but not least, ο πρόεδρος και πλανητάρχης της καρδιάς μας, Barack Obama, ανήκει στο ζώδιο του Λέοντα. Διότι, μόνο ένας δυναμικός και υπερήφανος άνθρωπος θα μπορούσε να διοικήσει τις ΗΠΑ με τόση επιτυχία για δύο τετραετίες. Γεννημένος στις 4 Αυγούστου 1961, ο Obama τον Οκτώβριο του 2009 έγινε ο τέταρτος Αμερικανός πρόεδρος που λαμβάνει Βραβείο Νόμπελ Ειρήνης, ενώ έχει ανακηρυχθεί δύο χρονιές «Πρόσωπο της Χρονιάς» από το περιοδικό Time. Ακόμη κι αν δεν το γνώριζες, σίγουρα θα είχες καταλάβει πως ανήκει στους… βασιλιάδες αυτού του κόσμου!

Δείτε στην photo gallery μερικούς ακόμη αγαπημένους μας διάσημους Λέοντες!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved