Αυτό είναι το κατάλληλο παπούτσι για αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Η κατάλληλη επιλογή στυλ αλλά και άνεσης!

Αυτό είναι το κατάλληλο παπούτσι για αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Μπορεί το καλοκαίρι να έφτασε, όμως εσύ ψάχνεις ακόμη το κατάλληλο παπούτσι που θα σε συντροφεύσει στις διακοπές σου στο νησί ή το χωριό. Μην αγχώνεσαι και αναλώνεσαι στο ψάξιμο, διότι η λύση μπορεί να βρίσκεται ακριβώς μπροστά σου και να μην τη βλέπεις. Εμείς, θα σε βοηθήσουμε να τη δεις, καθώς παρακάτω θα βρεις την κατάλληλη επιλογή στυλ αλλά και άνεσης που θα σου κάνει συντροφιά αυτό το Καλοκαίρι.

Κριός

Ο ανεξάρτητος Κριός, είναι γνωστός για τις τολμηρές επιλογές του. Όπως ακριβώς και στη ζωή, έτσι συμβαίνει και στη μόδα. Ιδανική επιλογή για εσένα αυτό το Καλοκαίρι είναι εκείνα τα mules που τόσο ήθελες να αγοράσεις εδώ και καιρό.

krios

Ταύρος

Κάθε Ταύρος ψάχνει εκείνα τα κομμάτια που θα κάνουν το ντύσιμό του πολύ πιο ενδιαφέρον. Όμως, αξίζει να σημειωθεί πως προτιμά να κρατά καλά τις τάσεις, αντί να τις ορίζει. Αυτό το Καλοκαίρι, ιδανικό για εσένα είναι κάποιο ζευγάρι sneakers που έχει αυτό το κάτι παραπάνω σε σχέδιο ή χρώμα.

tayros

Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι τόσο ανεξάρτητος που αγοράζει ένα κλασικό κομμάτι και το συνδυάζει μόνος του σε κάτι εξαιρετικά όμορφο. Όπως, για παράδειγμα τα γνωστά σε όλες μας, δερμάτινα σανδάλια, τα οποία μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ στο νησί αλλά και στην πόλη.

didymos

Καρκίνος

Αφού ο Καρκίνος βρει τον έρωτα, δεν υπάρχει γυρισμός. Το ίδιο ισχύει και για την ντουλάπα του, η οποία είναι μεν κλασική αλλά δεν είναι ποτέ βαρετή. Ιδανικό για εσένα αυτό το Καλοκαίρι θα είναι ένα ζευγάρι slip-ons, καθώς θα μπορείς να τα φορέσεις και το φθινόπωρο.

karkinos

Λέων

Ο Λέων αγαπά τα ανοιχτά παπούτσια που μαγνητίζουν βλέμματα. Εξάλλου, είναι γνωστό πως φημίζεται για τις φωτογραφίες #OOTD στο Instagram. Ένα ιδιαίτερο σανδάλι λοιπόν, θα σε συντροφεύσει αυτό το Καλοκαίρι.

leon

Παρθένος

Ο Παρθένος προτιμά τα εντελώς κλασικά κομμάτια που μπορεί να μην αναβαθμίζουν την γκαρνταρόμπα του, αλλά σίγουρα είναι… καθημερινά και εύκολα. Το ιδανικό παπούτσι για εσένα αυτό το Καλοκαίρι, είναι οι αγαπημένες μας εσπαντρίγιες σε ένα ζωντανό και διασκεδαστικό χρώμα.

parthenos

Ζυγός

Στολή εργασίας; Ίσως και όχι! Αυτό το Καλοκαίρι θα κάνεις τη διαφορά και θα πάρεις τις πλατφόρμες που θα αναβαθμίσουν το στυλ σου. Κυρίως, διότι θα μπορείς να τις φοράς από το πρωί έως το βράδυ.

zygos

Σκορπιός

Ο Σκορπιός δεν χρειάζεται να φορέσει κάτι «τρελό» για να κάνει τα κεφάλια να γυρίζουν σε κάθε του πέρασμα. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα ζευγάρι δερμάτινα σανδάλια, για να είναι συνεχώς μέσα στα trends.

skorpios

Τοξότης

Είναι γνωστό πως η περιπέτεια ζει μέσα σε κάθε Τοξότη. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος για τον οποίο δεν φοβάται να τολμήσει να δοκιμάσει τα νεότερα και πιο τρελά trends. Καλοκαιράκι λοιπόν, και οι διακοπές σου θα σε βρουν σε κάποια μεγάλη περιπέτεια αλλά με τα πιο ωραία mules.

toxotis

Αιγόκερως

Άσε τα σανδάλια για κάποιο άλλο ζώδιο, εσύ είσαι φτιαγμένος για λευκά sneakers που συνδυάζονται με τα πιο όμορφα και αέρινα καλοκαιρινά σου φορέματα.

aigokeros

Υδροχόοος

Ο Υδροχόος αγαπά να τραβά τα βλέμματα προς το μέρος του. Θέλει χρώμα, ζωντάνια και διασκέδαση, για αυτό και το Καλοκαίρι, θα τον βρει με τις κατάλληλες εσπαντρίγιες κι ένα midi floral φόρεμα.

ydrohoos

Ιχθύες

Ονειροπόλοι του αστερισμού ενωθείτε, καθώς αυτό το Καλοκαίρι θα φορέσετε κομμάτια που θα αναδεικνύουν τον ρομαντισμό που κρύβεται μέσα σας. Όπως, για παράδειγμα αυτές τις ψηλές εσπαντρίγιες που δένουν στον αστράγαλο!

ixthyes

Διάβασε επίσης

Είναι μερικά ζώδια, που έχουν έμφυτο το καλό γούστο και το στυλ!

Το νου σου! Αυτά τα 4 ζώδια μπορεί να σε παρακολουθούν...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved