Αυτοί είναι οι αγαπημένοι μας διάσημοι Καρκίνοι

Ένα αφιέρωμα στους αγαπημένους και τις αγαπημένες μας celebrities Καρκίνους

Αυτοί είναι οι αγαπημένοι μας διάσημοι Καρκίνοι

Αυτόν τον μήνα, τα αγαπημένα μας «καρκινάκια» έχουν την τιμητική τους. Υπερευαίσθητοι, κυκλοθυμικοί και γκρινιάρηδες, μπορούν να σου δημιουργήσουν άνετα έναν εκνευρισμό… εκεί που δεν το περιμένεις! Αυτό βέβαια, δε σημαίνει πως δεν τους αγαπάμε για την τρυφερή τους ψυχή και την αγάπη τους προς την οικογένεια και τους φίλους τους.

Επειδή λοιπόν, ο Ιούλιος είναι ο μήνας τους, παρακάτω θα δούμε κάποιους από τους αγαπημένους μας διάσημους Καρκίνους που έχουν καταφέρει να δώσουν χρώμα στην καθημερινότητά μας, με το ταλέντο και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα τους.

Αλίκη Βουγιουκλάκη

Η γυναίκα θρύλος και μια από τις αγαπημένες μας ηθοποιούς των προηγούμενων χρόνων, Αλίκη Βουγιουκλάκη, γεννήθηκε στις 20 Ιουλίου 1934. Ρομαντική, ευαίσθητη και αρκετά δυνατή προσωπικότητα, η Αλίκη Βουγιουκλάκη κατάφερε να γίνει μια από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς στην Ελλάδα. Παρόλα αυτά, όπως κάθε γνήσιος Καρκίνος, η οικογένεια ήταν πάντα προτεραιότητα στη ζωή της.



Tom Hanks

Την πιο σοβαρή και συνάμα αστεία πλευρά του Καρκίνου κατέχει με μεγάλη επιτυχία ο Tom Hanks. Ο βραβευμένος με Oscar ηθοποιός, αγαπά τη δουλειά του αλλά δεν ξεχνά ποτέ την οικογένειά του. Εξάλλου, αυτό είναι γνωστό σε όλους μας, καθώς σε κάθε του εμφάνιση βρίσκεται στο πλευρό του και η ελληνικής καταγωγής, σύζυγός του.

Ariana Grande

Μπορεί να είναι ακόμη μικρή, καθώς είναι μόλις 25 ετών, όμως η Ariana Grande έχει ήδη κατακτήσει τον κόσμο, αλλά και τις καρδιές μας. Από τη γέννησή της, στις 26 Ιουνίου 1993, μέχρι και σήμερα, η διάσημη ηθοποιός και τραγουδίστρια της pop, έχει καταφέρει να βγάλει στην επιφάνεια τη δυναμική πλευρά του χαρακτήρα της, αντί να επικεντρώνεται στο συναίσθημα. Η Ariana Grande είναι ένας επίμονος Καρκίνος που έχει καταφέρει να φτάσει ψηλά και δεν τη σταματά τίποτα!

Selena Gomez

Ένα ακόμη «αστέρι» της pop μουσικής σκηνής ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου. Η Selena Gomez μπορεί να μην είχε σταθερή πορεία στον χώρο, σίγουρα όμως αγαπά την Τέχνη. Το χαρακτηριστικό του Καρκίνου που «βγαίνει» προς τα έξω για την Selena Gomez, είναι ο συναισθηματισμός της. Τα τραγούδια της αποκαλύπτουν ότι είναι εντελώς ρομαντική, ενώ ζει και αναπνέει για την αγάπη.

Meryl Streep

Η ηθοποιός που ξεχωρίζει για το ταλέντο, τις επιτυχίες της και… τις 21 υποψηφιότητες για Oscar! Η Meryl Streep, εκτός από ταλαντούχα ηθοποιός όμως, είναι και μητέρα. Απλή, τρυφερή και πολύ αγαπητή, σε κάνει να ξεχνάς την πλευρά των Καρκίνων των οποίων η γκρίνια είναι κομμάτι του εαυτού τους και σου θυμίζει τη μεγάλη αγάπη τους για την οικογένεια αλλά και την Τέχνη.

Δείτε στην photo gallery μερικούς ακόμη αγαπημένους μας διάσημους Καρκίνους!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved