Το ζευγάρι που φοράει τα ίδια ρούχα εδώ και 30 χρόνια

Ιστορία απόλυτης αφοσίωσης, ή η επιτομή της εκκεντρικότητας;

Το ζευγάρι που φοράει τα ίδια ρούχα εδώ και 30 χρόνια

Είναι ζευγάρι εδώ και 30 χρόνια και φοράνε παρόμοια ρούχα, φτιαγμένα από το ίδιο υλικό. Πρόκειται για τους Donald και Nancy Featherstone από τη Μασαχουσέτη.

Δύο μόλις χρόνια μετά το πρώτο τους ραντεβού, η Nancy αποφάσισε να ράψει για τον σύντροφο της ένα μπλουζάκι, ακριβώς ίδιο με ένα δικό της.

Όπως δηλώνει σήμερα, ο σύντροφος της ενθουσιάστηκε τόσο πολύ που από εκείνη την ημέρα και μετά, αποφάσισαν να φοράνε παρόμοια ρούχα. Ακόμα και τις μέρες και ώρες που δεν είναι μαζί, συνεννοούνται για το τι θα φορέσουν έτσι ώστε να είναι ίδιοι.

Η 60χρονη Nancy, που είναι σχεδιάστρια στο επάγγελμα, έχει μέχρι σήμερα φτιάξει 600 πανομοιότυπα ρούχα για εκείνη και τον άντρα της. Και συνεχίζει ακάθεκτη.
Σε μία από τις φωτογραφίες, διακρίνονται με τις ίδιες πιτζάμες και τον σκύλο τους, ο οποίος φοράει και αυτός, τα ίδια ρούχα με τα αφεντικά του.
Η εμμονή των δύο πάντως έχει καλλιτεχνικές ρίζες, καθώς ο Donald, είναι ο «πατέρας» των πλαστικών, ροζ φλαμίνγκο που έχουν κοσμήσει πολλές από τις εκθέσεις του σε Ηνωμένες Πολιτείες και Βερολίνο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved