Γιώργος Καπουτζίδης: To διακριτικό προφίλ ενός Λέοντα

Σαν Λιοντάρι με Σελήνη στον Κριό, η επιθυμία του για προβολή είναι αδιαμφισβήτητη

Γιώργος Καπουτζίδης: To διακριτικό προφίλ ενός Λέοντα

Ο επιτυχημένος σεναριογράφος της αμίμητης σειράς «Παρά πέντε» και συμπαθής ηθοποιός έχει κριθεί πάμπολλες φορές για την εισβολή του στη μικρή οθόνη και τον τρόπο που έγινε διάσημος μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Έκτοτε, του έχουν εμπιστευτεί να παρουσιάσει πολλές επιτυχημένες εκπομπές, ενώ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, έχοντας και καθημερινή εκπομπή μαγειρικής στο Mega channel, ενώ δεν ξέρει καθόλου να μαγειρεύει.
Όλες αυτές οι προσφορές εν μέσω κρίσης έχουν κάνει πολλούς να ασχολούνται μαζί του
δίνοντας τις δικές τους απόψεις, που ξεκινούν από την αμφισβήτηση του ταλέντου και του χιούμορ του, έως την στέψη του με διθυράμβους.

Η παρέα του «Παρά Πέντε» την οποία θα απολαύσουμε για έκτη συνεχή φορά σε επανάληψη, αποτελεί πλέον θρύλο στα τηλεοπτικά δρώμενα.
Ο ίδιος όμως διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ, δεν εξωτερικεύει τη δυσαρέσκειά του για τις ενέργειες φίλων του όπως της Ζέτας Μακρυπούλια, φροντίζοντας να είναι διαλλακτικός, ευέλικτος και καθόλου εμπαθής.

Η πρόσφατη κόντρα του με τους συντελεστές της εκπομπής «Δέστε τους» Μαρία Ηλιάκη και Νίκο Μουτσινά, ενώ δεν πήρε διαστάσεις, σιγοψήνεται συνεχώς, μέχρι να πάρει το τελικό της χρώμα.Τα αρνητικά σχόλια από μέρους τους για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης και όχι μόνο, στον Ελληνικό τελικό της Εurovision, αλλά και η πρόσφατη συγγραφική απόπειρα του Νίκου Μουτσινά με τη θεατρική παράσταση «Τα βαφτίσια», στάθηκαν αφορμή να ξεδιπλώσει όσα πιστεύει.

Πριν από μερικές ημέρες σε συνέντευξη του είχε πει για τον Νίκο Μουτσινά: «Θα συνεργαζόμουν μαζί του μόνο αν συνωμοτούσε το σύμπαν, αλλά κάτι τέτοιο δεν νομίζω να συμβεί». Όσο για την εκπομπή του ντουέτου Μουτσινά – Ηλιάκη δήλωσε πως με τα αστεία της εκπομπής γελάει, αλλά το θέμα δεν είναι αν του αρέσει ή όχι, αλλά το ότι αισθάνεται πως έχουν άλλη νοοτροπία και διαφορετική στάση απέναντι στα πράγματα και στους ανθρώπους. Τα ίδια επανέλαβε και στην προχθεσινή εκπομπή του πρωινού του Mega στη Φαίη Σκορδά και στον Γιώργο Λιάγκα και το βράδυ βρέθηκε στο νοσοκομείο μετά από ένα ατύχημα στο πόδι του.
Ο Γιώργος Καπουτζίδης λοιπόν, πριν απολαύσει τη ζήτηση και την ευνοϊκή αντιμετώπιση των καναλιών, υπήρξε ένας αυτοδημιούργητος οραματιστής, που προσπάθησε να ξεδιπλώσει το ταλέντο του χωρίς αυτό να σχετίζεται με το υπέρογκο ποσό που κέρδισε ο πατέρας του στο Εθνικό Λαχείο.

Σαν Λιοντάρι με Σελήνη στον Κριό, η επιθυμία του για προβολή είναι αδιαμφισβήτητη, το ίδιο και το σθένος, το κουράγιο και η αντοχή του για την κατάκτησή της. Όλα αυτά όμως δεν αναιρούν την προσπάθεια και τον ευγενικό και πολιτισμένο χαρακτήρα του.
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα και πιθανότατα και της Σελήνης, συμβάλλει στην τεράστια δημοτικότητα αλλά και στην τύχη που τον έχουν περιβάλλει, αναδεικνύοντας και τις δημιουργικές του πλευρές.
Μέσα από τη σύνοδο ιδιομοιρίας Ερμή – Άρη στον Λέοντα, η συγγραφική του πένα μπορεί να βουτάει σε ωκεανούς έμπνευσης, με διαπεραστικό τρόπο και άκρως θεατρικό και άμεσο.

Το εξάγωνο αυτής της συνόδου με τον Κρόνο του χαρίζει την επαγγελματική διάκριση, την ωμή ειλικρίνεια, την τάση να δουλεύει με συνέπεια και τη σπουδαία ικανότητα της διάκρισης. Όλα αυτά περιβάλλονται από μια ιδιαίτερη συναισθηματική δύναμη και αντίφαση, που αντλεί από το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα.
Όπως και να'χει, πρόκειται για έναν ιδιαίτερα οξυδερκή άνθρωπο, που το μόνο που δηλώνει πασιφανώς, είναι η διαφορετικότητά του στον κλισαρισμένο τρόπο έμπνευσης.
Το πρόβλημά του λοιπόν σαν Λιοντάρι, δεν είναι οι ετερόφωτες απόπειρες κάθε Μουτσινά, αλλά η δική του στάση και συμπεριφορά απέναντί τους. Ειδικά όταν ερωτάται και πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved