Γιορτή της Μητέρας: Τι δώρο να κάνεις στη μαμά σου σύμφωνα με το ζώδιό της

Το ιδανικό δώρο για τη μητέρα σου αυτήν την ξεχωριστή ημέρα

Γιορτή της Μητέρας: Τι δώρο να κάνεις στη μαμά σου σύμφωνα με το ζώδιό της

Η Γιορτή της Μητέρας είναι πολύ πιο κοντά από όσο νομίζεις. Εάν, λοιπόν, φέτος θέλεις να κάνεις κάτι πιο πρωτότυπο από την κλασική χειροποίητη κάρτα και ένα Κυριακάτικο brunch, ήρθε η ώρα να επιλέξεις το επόμενο δώρο σου! Παρακάτω, θα βρεις το ιδανικό δώρο για τη μητέρα σου για αυτήν την ξεχωριστή ημέρα.

Κριός

Οι γυναίκες Κριοί είναι δραστήριες και σίγουρες για τον εαυτό τους. Ξέχνα τα λουλούδια και τα γλυκά, θα πρέπει να το σκεφτείς καλύτερα. Η μαμά Κριός θα προτιμούσε ένα mountain bike ή αθλητικά. Αλλιώς, δοκίμασε να την πας για πεζοπορία.

Ταύρος

Εάν η μητέρα σου είναι Ταύρος, έχει μεγάλη αγάπη μέσα της για οτιδήποτε πολυτελές υπάρχει. Για εκείνη, η ιδανική Ημέρας της Μητέρας είναι σε ένα γκουρμέ εστιατόριο ή ολοήμερο σπα. Εάν θέλεις να της πάρεις κάτι σε δώρο, δοκίμασε κάτι μεταξωτό. Θα το εκτιμήσει.

Δίδυμος

Δύσκολη η ζωή, εάν η μαμά σου είναι Δίδυμος. Θέλει να τα ξέρει όλα και συνέχεια. Το ιδανικό δώρο για εκείνη είναι το τελευταίο smartphone της αγοράς. Ή απλώς μια ατζέντα. Εάν θέλεις να κάνετε κάτι μαζί, μια επίσκεψη σε ένα μουσείο θα ήταν η καλύτερη λύση!

Καρκίνος

Μεγάλη καρδιά και έντονος συναισθηματισμός. Εάν έπρεπε να χωρέσουμε μέσα σε μερικές λέξεις τα βασικά χαρακτηριστικά μιας μητέρας Καρκίνου, θα ήταν αυτές. Σε αυτήν την περίπτωση, κάτι συμβολικό, όπως ένα δαχτυλίδι με ιδιαίτερο νόημα, είναι ιδανικό.

Λέων

Οι γυναίκες Λέοντες είναι elegant και δυναμικές. Αυτός είναι ένας συνδυασμός που «σκοτώνει» κι εσύ το ξέρεις καλύτερα από όλους. Δοκίμασε να δωρίσεις στη μαμά σου έναν καθρέφτη ή κάποιο νεσεσέρ για καλλυντικά. Διαφορετικά, σου προτείνουμε να κλείσεις ραντεβού για «νύχια και μαλλιά» στο κομμωτήριο.

Παρθένος

Οι μητέρες Παρθένοι είναι εξαιρετικά πρακτικές γυναίκες. Δε θα ήθελαν να τους κάνεις δώρο κάτι που να μην έχει κάποια χρησιμότητα. Επομένως, όχι λουλούδια. Δοκίμασε να της πάρεις κάποιο gadget ή εργαλείο κουζίνας. Εάν βέβαια, θέλεις να κάνετε κάτι μαζί, μαγειρέψτε μια καινούργια συνταγή.

Ζυγός

Εάν η μητέρα σου είναι Ζυγός, η ομορφιά είναι κομμάτι του εαυτού της. Ένα άρωμα λουλουδιών, λοιπόν, θα ήταν το απόλυτο δώρο, όπως, επίσης, ένα ντελικάτο κόσμημα. Όποιο από τα δύο κι αν επιλέξεις, το σίγουρο είναι ότι θα λάβεις ένα τεράστιο χαμόγελο.

Σκορπιός

Οι γυναίκες Σκορπιοί είναι μυστήριες. Το ιδανικό δώρο για τη μαμά σου θα ήταν ένα ζευγάρι γυαλιά ή κάτι που να την κρατάει απασχολημένη, όπως ένα οικογενειακό παιχνίδι γνώσεων.

Τοξότης

Οι μαμάδες Τοξότες είναι δραστήριες, αισιόδοξες και φιλοσοφούν τη ζωή. Ίσως να δοκιμάσεις να της κάνεις δώρο μαθήματα ιππασίας. Ειδάλλως, ένα μηχάνημα καραόκε για να περνάτε μαζί περισσότερο χρόνο θα το έβρισκε πολύ διασκεδαστικό.

Αιγόκερως

Εάν η μαμά σου είναι Αιγόκερως, είναι πολύ οργανωτική και ζει για τους στόχους της. Μια βαλίτσα είναι ένα πολύ πρακτικό δώρο και έτσι θα την ωθήσεις για να οργανώσει το επόμενο ταξίδι της! Μπορείτε, βέβαια, να το οργανώσετε και παρέα.

Υδροχόοος

Η γυναίκα Υδροχόος είναι επαναστατική, χαρισματική και απρόοπτη. Πρέπει, λοιπόν, να μην την κάνεις να νιώσει «μαμά» και ο καλύτερος τρόπος να το πετύχεις είναι να πάρεις πάνω σου μερικές από τις υποχρεώσεις της και να της χαρίσεις κάποιες ώρες χαλάρωσης.

Ιχθύς

Οι μαμάδες Ιχθύες είναι ονειροπόλες, δημιουργικές και πνευματικά ισορροπημένες. Επομένως, αυτό που αποτελεί το τέλειο δώρο για εκείνες είναι ένα μεταξωτό φουλάρι ή ένα καπέλο. Εάν βέβαια, το budget σου είναι περιορισμένο, μπορείς να της γράψεις απλώς ένα ποίημα. Θα το εκτιμήσει εξίσου.

Διάβασε επίσης:

Ημέρα της Μητέρας: Πώς είναι η κάθε μαμά ανάλογα με το ζώδιό της

Κλασικές ατάκες μανάδων του ζωδιακού

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved