Your face sounds familiar: Το αστρολογικό προφίλ των συντελεστών του

Στο μουσικοχορευτικό αυτό show 10 ηθοποιοί και τραγουδιστές υποδύονται διάσημα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής

Your face sounds familiar: Το αστρολογικό προφίλ των συντελεστών του

Με τον πολύ έξυπνο και εκφραστικό τίτλο « Your face sounds familiar» έκανε πρεμιέρα η νέα εκπομπή του Ant-1, που επιδιώκει να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τα Κυριακάτικα βράδια.
Στο μουσικοχορευτικό αυτό show 10 ηθοποιοί και τραγουδιστές υποδύονται διάσημα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής, με τραγούδια που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία.
Οι μεταμορφώσεις είναι αυτές που επικρατούν και σχετίζονται πάντα με τον Πλούτωνα, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον, ενώ η βαθμολογία γίνεται με βάση εκείνης της Εurovision.

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από την Ζυγό Μπέσυ Μάλφα, τον Ταύρο Αλέξανδρο Ρήγα, την Δίδυμο Κατερίνα Γκαγκάκη και τον Γεράσιμο Γεννατά του οποίου το ζώδιο παραμένει άγνωστο.

Ευχάριστη έκπληξη η ακομπλεξάριστη Υδροχόος, Μαρία Μπεκατώρου, σε ρόλο παρουσιάστριας, η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις με την άνεση, την αμεσότητα, τον αυθορμητισμό, τη γνησιότητα και την ανεπιτήδευτη χάρη της, δίνοντας μια χαρούμενη νότα στην εκπομπή.

Οι 10 διαγωνιζόμενοι είναι οι εξής: Η Υδροχόος Κρυσταλλία, ο Λέοντας Κρατερός Κατσούλης, η Κριός Μαντώ, ο Δίδυμος Κώστας Μαρτάκης, η Δίδυμος Σύλβια Δεληκούρα, ο Δίδυμος Θανάσης Αλευράς, η Λιονταρίνα Άντα Λιβιτσάνου, η Αιγόκερως Θωμαή Απέργη, ο Ταύρος Κωνσταντίνος Καζάκος και ο Καρκίνος Νίκος Γκάνος.

Το στοιχείο του αέρα επικρατεί στο show, δίνοντας μια ανάλαφρη αίσθηση, πρωτόγνωρη και διαφορετική από την αίσθηση του στυλιζαρισμένου, ανάλογων εκπομπών.
Το χιούμορ και η αρμονική συνύπαρξη χωρίς εμφανή ανταγωνιστικά στοιχεία, κάνει την εκπομπή απολαυστική. Προσωπικά χάρηκα με την καρδιά μου τον Κωνσταντίνο Καζάκο να τραγουδά το «Τσικαμπούμ» στην πολύ επιτυχημένη εμφάνιση σαν Γιάννης Γιοκαρίνης και σοκαρίστηκα με την αξεπέραστη ερμηνεία της Μαντώς στο «woman in love» της Barbra Streisand.

Η εκπομπή βγήκε στον αέρα δυναμικά με σύνοδο Ήλιου – Άρη – Αφροδίτης στον Κριό και τη Σελήνη στους Διδύμους σε σύνοδο ιδιομοιρίας με τον Δία.
Το θερμό ταμπεραμέντο που χρειάζονται οι ρόλοι αποτυπώθηκε πανηγυρικά, ακόμα και σε εκείνους που χρειάζονταν πιο ήπιους τόνους.
Ο νικητής ήταν ο Δίδυμος Θανάσης Αλευράς που διέθεσε το ποσό από τα τηλεφωνήματα του κοινού, στο «Σπίτι του ηθοποιού».
Φυσικά ο σκοπός της εκπομπής είναι φιλανθρωπικός και ο νικητής κάθε Κυριακή θα διαθέτει τα χρήματα που συγκεντρώνονται σε ένα σωματείο της αρεσκείας του.

Την επόμενη Κυριακή η Θωμαή Απέργη θα εμφανιστεί ως Μάρθα Καραγιάννη, η Σύλβια Δεληκούρα ως Marilyn Monroe, η Κρυσταλλία ως Ελένη Βιτάλη, ο Θανάσης Αλευράς ως Πασχάλης, η Αντα Λιβιτσάνου ως Bono, ο Κωνσταντίνος Καζάκος ως Elvis Presley, η Μαντώ ως Chaka Khan, ο Κρατερός Κατσούλης ως Bruce Spingsteen, Νίκος Γκάνος ως Justin Timberlake και Κώστας Μαρτάκης ως Ricky Martin.

Με χορηγό τον Πλούτωνα λοιπόν αλλά και τη θέση του στα προσωπικά ωροσκόπια των διαγωνιζόμενων το show αυτό αναμένεται να προσφέρει ψυχαγωγία, γέλιο, συγκίνηση και δυνατές μεταμορφώσεις.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved