Το σύμπαν, η ζωή και ο άνθρωπος

Ο ανεπανάληπτος αστροφυσικός Μάνος Δανέζης σε ένα ποτ πουρί φιλοσοφικών διδαχών, που αποτελεί μάθημα για όλες τις αντιμαχόμενες παρατάξεις της Φυσικής και της Μεταφυσικής.

Το σύμπαν, η ζωή και ο άνθρωπος

Τα 2 videos ανέβασε στο youtube ο χρήστης gorgoks32 και είναι μια εκλεκτή επιλογή διάφορων επιλόγων του καθηγητή Μάνου Δανέζη, με τους οποίους έκλεινε τις εκπομπές της ΕΤ3 "Το Σύμπαν που αγάπησα".

Ο αντικειμενικός του λόγος αποτελεί ένα διαχρονικό μάθημα για όλους όσους αντιμάχονται ή αμφισβητούν την επιστήμη, τη φιλοσοφία, την τέχνη ή τη θρησκεία, ορμώμενοι από τις αδυναμίες του υλικού σώματος και ξεχνώντας ότι ο υλικός άνθρωπος είναι αστρόσκονη και συνεπώς μέρος της Θεϊκής Ύλης.

Τα 2 videos καθίστανται ακόμα περισσότερο αξιόλογα, επειδή δίνουν τη δυνατότητα στο χρήστη να τα ακούει, χωρίς απαραίτητα να κοιτάζει την οθόνη του, όπως ακούει μια απαγγελία ποιήματος ή την αφήγηση ενός παραμυθιού. Η γαλήνη και η ηρεμία που εκπέμπονται από τον λόγο του κ. Δανέζη είναι πραγματικά αξιοθαύμαστες.

Και το κυριότερο; Δεν χρειάζεται να έχετε γνώσεις μαθηματικών ή αστρονομίας για να τον παρακολουθήσετε και να μαγευτείτε απ' όσα μας μεταφέρει.

Απολαύστε:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved