Μαριέττα Χρουσαλά: Η χλιδάτη φωτογράφιση της νέας της συλλογής

Διότι μία Ιχθύς οφείλει να ζει το παραμύθι της, αλλά και να τονώνει την καλλιτεχνική της φλέβα.

Μαριέττα Χρουσαλά: Η χλιδάτη φωτογράφιση της νέας της συλλογής

Πρώην Σταρ Ελλάς, μοντέλο και τηλεπαρουσιάστρια, κατάφερε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, λόγω του γάμου της με τον επιχειρηματία Λέοντα Πατίτσα και όλα όσα τον συνόδευσαν. Δημιούργησε ολόκληρο site για τον γάμο, ακολούθησε ο σάλος με το θωρηκτό Αβέρωφ και το περίφημο πάρτι και μετά αναπαύτηκε στην έπαυλη των 1000 τ.μ στα νότια προάστια. Αφού απήλαυσε τις 2 πισίνες, το προσωπικό γυμναστήριο με το γήπεδο basket, τον χώρο δεξιώσεων και όλες τις άλλες ανέσεις της, ασχολήθηκε εκ παραλλήλου με τη δημιουργία χειροποίητων σανδαλιών με τη βοήθεια της μητέρας της.

Διότι μία Ιχθύς οφείλει να ζει το παραμύθι της, αλλά και να τονώνει την καλλιτεχνική της φλέβα.

Μετά λοιπόν το πέρασμα του Δία από τον Ήλιο της που της έφερε και τον γάμο, έρχεται η σειρά του Κρόνου να περάσει από τον γενέθλιο Κρόνο της, η Μαριέττα όμως δείχνει να μην το έχει αντιληφθεί.
Πήρε λοιπόν τους συνεργάτες της και την καινούργια καλοκαιρινή της συλλογή σανδαλιών και πετάχτηκε μέχρι την Καραϊβική για να τα φωτογραφίσει.

Η εγχώρια πληθώρα πανέμορφων θαλασσών και τοπίων, φαίνεται πως δεν στάθηκαν αρκετά για τις φιλοδοξίες της, η οποία εξακολουθεί να αυτό-προσδιορίζεται σαν σπάνιο στρείδι, που κουβαλάει το πολύτιμο μαργαριτάρι.

Με αποσκευή τη σύνοδο Δία – Ουρανού σε τρίγωνο με τον δυναμικό της Άρη
στον Κριό και ξεκίνησε για άλλη μια εκκεντρική πρόκληση. Διότι από αυτή την όψη αντλεί όλη της τη μανία για επίδειξη, χωρίς παράλληλα να μπορεί να τη συνειδητοποιήσει, εκλαμβάνοντάς την σαν απόλυτα φυσική και αυθόρμητη.

Η Αφροδίτη επίσης στον Κριό, είναι αυτή που ανατρέπει συνεχώς την εικόνα της συνεσταλμένης και γλυκιάς Ιχθύ, δημιουργώντας κίνητρα αποδέσμευσης από τη ρουτίνα και την πλήξη. Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως η συλλογή που φέρει το όνομά της έχει έντονη τη σφραγίδα του Ερμή στους Ιχθύες σε τρίγωνο με τον Κρόνο, αποτυπώνοντας τη διαίσθησή της στις δημιουργίες της, οι οποίες είναι ιδιαίτερα προσεγμένες ποιοτικά, τεχνικά και αισθητικά. Τα χρώματα συνταιριάζονται πολύ όμορφα και γενικά απευθύνονται σε όλα τα γούστα, αλλά όχι σε όλα τα πορτοφόλια, μια και ξεκινούν από 70 ευρώ και φτάνουν τα 180.

Μέσα σε όλα αυτά έρχεται και η ανατρεπτική Σελήνη στον Υδροχόο να διαβεβαιώσει πως ο παραμυθένιος κόσμος χρειάζεται και μια δόση περιπέτειας και ανεξαρτησίας, ώστε να αισθάνεται ολοκληρωμένη. Όσο γι αυτό, το έχει καταφέρει μέχρι στιγμής πολύ καλά, ειδικά μετά τη γέννηση της κόρης της την οποία θα βαφτίσει τον Ιούνιο η Μαρία Μενούνος σε παραθαλάσσιο μέρος στα νότια προάστια και όχι σε κάποιο νησί, ώστε να είναι ευκολότερη η μετακίνηση των υπεράριθμων καλεσμένων. Έτσι όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής, θα αρκεστεί στην περιορισμένη χλιδή της Βουλιαγμένης.

Σε μια εποχή που ακόμα και η μεσαία τάξη κοκκινίζει μπροστά στη σκέψη πως διατηρεί κάποιες καταθέσεις κόπων ζωής, υπάρχουν celebrities που κατασκευάζουν σαγιονάρες για βασιλικά πόδια και τις φωτογραφίζουν στην Καραϊβική. Δικαίωμά της θα πουν κάποιοι, ελπίζοντας τα σαλέ της Ελβετίας να μην επαναστατήσουν από τις καλοκαιρινές της προτιμήσεις.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved