Περιπέτεια, θρίλερ ή κωμωδία; Τι ταινία απολαμβάνει περισσότερο το ζώδιό σου;

Το ζώδιό σου έχει άμεση σχέση με τις ταινίες που επιλέγεις να δεις

Περιπέτεια, θρίλερ ή κωμωδία; Τι ταινία απολαμβάνει περισσότερο το ζώδιό σου;

Το ζώδιό σου λέει πολλά περισσότερα για εσένα από όσα νομίζεις. Αυτό εξάλλου, έχει αποδειχθεί αρκετές φορές στο παρελθόν και θα αποδειχθεί και άλλες τόσες και στο μέλλον. Προς το παρόν όμως, διάβασε παρακάτω τι λέει το ζώδιό σου για τις ταινίες που επιλέγεις να δεις και πως αυτά συνδέονται.

Κριός

krios

Οι Κριοί αγαπούν τις περιπέτειες στη ζωή, αλλά και ειδικότερα στις ταινίες. Μια καλή περιπέτεια, με αγωνία και αρκετές εκρήξεις, είναι ο καλύτερος τρόπος για να περάσουν οι Κριοί το βράδυ που αποφάσισαν να μείνουν σπίτι.

Ταύρος

tauros

Το δράμα είναι κομμάτι της ζωής και της καθημερινότητας ενός Ταύρου. Μπορεί να δείχνει τη σταθερή του συναισθηματική κατάσταση, όμως βαθιά μέσα του θέλει απλώς να κλάψει. Γι’ αυτό και η ευκαιρία του δίνεται μέσα από την ταινία που θα επιλέξει να δει…

Δίδυμος

didymoi

Όπως και οι ρομαντικές κομεντί, έτσι και ο Δίδυμος είναι διασκεδαστικός και ανάλαφρος. Βασικά, είναι ο φρέσκος αέρας που λείπει από τη ζωή σου ή όταν σε κυριεύει το χάος. Γιατί στο τέλος, πάντα υπάρχει happy ending.

Καρκίνος

karkinos

Το δράμα εποχής είναι ακριβώς αυτό που αρέσει σε έναν Καρκίνο. Για τη νοσταλγία, τον ρομαντισμό, τη δόση «κλασικού» και όλα αυτά που φέρνει μαζί του ένα καλό μυθιστόρημα που έγινε ταινία. Ζει για τους μεγάλους έρωτες!

Λέων

leon

Οι Λέοντες αγαπούν τη θεατρικότητα στη ζωή των ανθρώπων. Ζουν για τα 15 λεπτά δημοσιότητάς τους και το δράμα. Όπως οι ζωές τους, έτσι και τα μιούζικαλ, έχουν εκείνη την υπερβολή από την οποία δύσκολα μπορείς να ξεφύγεις.

Παρθένος

parthenos

Ο Παρθένος είναι το κλασικό ζώδιο που υπεραναλύει τα πάντα. Σκέφτονται διπλά, αναλυτικά και παρατηρούν τα πάντα. Μόνο όταν δεν θα το περιμένεις, ο Παρθένος θα σου παραθέσει τα στοιχεία και τότε μόνο θα σκεφτεί πως τελικά, τα θρίλερ είναι αυτά που τους εξιτάρουν στην πραγματικότητα.

Ζυγός

zygos

Το πιο δυνατό χαρακτηριστικό του Ζυγού είναι να αποδίδουν δικαιοσύνη σε καταστάσεις. Πράγμα που σημαίνει πως τρελαίνονται με τις πατριωτικές πολεμικές ταινίες που έχουν να κάνουν με μεγάλες αποφάσεις του παρελθόντος και πώς επηρέασαν το σήμερα.

Σκορπιός

skorpios

Επιστροφή στην άγρια Δύση γιατί οι Σκορπιοί σε ένα παράλληλο σύμπαν θα ήθελαν να είναι μοναχικοί καουμπόηδες, έτσι μυστήριοι και μαγνητικοί. Όπως οι καουμπόηδες, έτσι και οι Σκορπιοί είναι οι αντι-ήρωες των προσωπικών τους ιστοριών.

Τοξότης

toxotis

Οι Τοξότες είναι οι άνθρωποι που διψούν για γνώση και αγαπούν το μυστήριο και τη μαγεία. Οι ταινίες φαντασίας, είναι ακριβώς αυτό που θέλουν να δουν ώστε να χαλαρώσουν, ενώ ταυτόχρονα θα σκεφτούν και… λίγο παραπέρα.

Αιγόκερως

aigokeros

Σταθερό και τολμηρό ζώδιο, έτοιμο να πάρει ακριβώς αυτό που θέλει, ο Αιγόκερως θα μπορούσε να πρωταγωνιστεί σε μια από τις αγαπημένες του ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Η σωστή ερώτηση είναι: Με ποιο στρατόπεδο θα ήταν τελικά;

Υδροχόος

ydrohoos

Τα ντοκιμαντέρ και οι Υδροχόοι έχουν ένα πολύ βασικό κοινό στοιχείο: Μαζεύουν πληροφορίες για τα πάντα. Ο Υδροχόος είναι περίεργος αλλά αναλυτικός και θέλει να μαθαίνει ακόμη και τις πιο μικρές λεπτομέρειες, ενώ όταν τις μοιράζεται μαζί με κάποιον άλλον καταφέρνει να μην γίνεται ποτέ βαρετός.

Ιχθύς

ihthyes

Οι άνθρωποι που γεννιούνται τον μήνα του Ιχθύ έχουν μια τάση φυγής από την καθημερινότητα και ό,τι σοβαρό έρχεται με αυτήν. Για αυτό και η φαντασία έρχεται από τα κινούμενα σχέδια που αγαπούν να βλέπουν.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved