Χριστίνα Μουστάκα: Το κορίτσι του Ράδιο Αρβύλα που έχει πατήσει... φρένο

Η όμορφη Ζυγός θα συμπληρώσει τον Οκτώβριο τα 25 της χρόνια

Χριστίνα Μουστάκα: Το κορίτσι του Ράδιο Αρβύλα που έχει πατήσει... φρένο



Την απολαμβάνουμε τα τελευταία χρόνια μέσα από τη δημοφιλή εκπομπή του AΝΤ1 «Ράδιο Αρβύλα», να δίνει μια άλλη νότα μαζί με την Ευγενία Σαμαρά, κάνοντας την 5άλεπτη εμφάνισή της να μοιάζει με super προσφορά για τα ανδρικά μάτια.
Το χαρούμενο κορίτσι με το ασυγκράτητο γέλιο και το ναζιάρικο χαμόγελο, είναι αυτή τη στιγμή μία από τις ωραιότερες παρουσίες στην Ελληνική τηλεόραση.

H γυμνή φωτογράφιση για το περιοδικό «MAX» το 2007 και η ημίγυμνη για το «Nitro» το 2010, έχουν μείνει στην ιστορία του modeling, είτε του ενδεδυμένου είτε του γυμνού.
Όσο για τις καυτές δηλώσεις που τις συνόδευαν, ταλαιπωρούν ακόμα χιλιάδες ανδρικές φαντασιώσεις.

Η Χριστίνα Μουστάκα έχει όλα τα προσόντα της περιζήτητης τηλεοπτικής περσόνας, δείχνει όμως να μην ανταποκρίνεται στη ζήτηση που έχει, αρκούμενη στο ταξιδιωτικό πήγαινε – έλα Αθήνα – Θεσσαλονίκη για το 5άλεπτο της εμφάνισής της, στην εκπομπή του Ράδιο Αρβύλα.
Να σκεφτούμε πως αυτό είναι ένα απλά ένα νάζι, να σκεφτούμε πως οι φωτογραφίσεις της που είναι ακόμα επίκαιρες της δημιουργούν αναστολές, ή προφανώς συμβαίνει κάτι άλλο και η ίδια δεν προχωρά σε ένα μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα της, ενώ οι προτάσεις πέφτουν βροχή; Ωστόσο η ίδια φροντίζει επιμελώς να αναδεικνύει τα προσόντα της, παρουσιάζοντας ένα απλό... βιντεάκι, χωρίς να την ενδιαφέρει αν το βλέμμα εστιάζεται στο πλούσιο μπούστο της και όχι στα όσα λέει.

Η όμορφη Ζυγός θα συμπληρώσει τον Οκτώβριο τα 25 της χρόνια. Η αέρινη φύση της που ενδυναμώνεται από το τρίγωνο με τον Δία από τους Διδύμους, έχει παράλληλα και την εύνοια της τύχης στο πλευρό της.

Ο συνδυασμός των δύο στοιχείων που υπερισχύουν στον χάρτη της αέρας και φωτιά, συνθέτουν τη σαρωτική εικόνα που αισθανόμαστε, όταν την βλέπουμε στο γυαλί.

Η Σελήνη στον Λέοντα και ο Άρης στον Κριό επιβεβαιώνουν την πρόθεσή της να ξεχωρίζει δυναμικά, με τις ναρκισσιστικές προεκτάσεις, που δίνει ο Ήλιος από τον Ζυγό.
Το εξάγωνο δε, που σχηματίζει ο Άρης με τον Δία δηλώνει την αστείρευτη ενέργειά της και την πρόθεση να παίρνει ρίσκα και να τολμά.

Η παρουσία του Κρόνου στον χάρτη της, είναι αυτή που κάνει το πακέτο της ακόμα πιο ενδιαφέρον, εφόσον σχηματίζει αρμονικές όψεις με τον κυβερνήτη του ζωδίου της Αφροδίτη, αλλά και τον Ερμή. Ο Ερμής στον Ζυγό σε εξάγωνο με τον Κρόνο, της έδωσε την ώθηση να ασχοληθεί με την αισθητική, κάνοντάς την γενικότερα καλή επαγγελματία, τροφοδοτώντας διεξοδικά και τη δυσαρμονική όψη Ήλιου - Ποσειδώνα.

Ο Ουρανός πέρασε πάνω από τον Άρη της και τον Ιούνιο του 2013 που η εκπομπή τελειώνει, θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ήλιο της. Πιθανά να εξαναγκαστεί να αποχωρήσει, αναζητώντας μια ανατρεπτική αλλαγή στη ζωή της.
Ο Κρόνος προχωρώντας στον Σκορπιό, θα αρχίσει από τον Οκτώβριο να επηρεάζει το γενέθλιο τετράγωνο Σελήνης – Πλούτωνα, ζητώντας να πάρει τη μαγνητική της παρουσία και να την τοποθετήσει κάπου ψηλά, καθιερώνοντας και επιβάλλοντάς την.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved