Το νοσοκομείο στον Καναδά που επιτρέπει στο επισκεπτήριο κατοικίδια! (photos+video)

Το νοσοκομείο Juravinski του Οντάριο του Καναδά επιτρέπει στους σοβαρά ασθενείς να δέχονται στο επισκεπτήριο τα κατοικίδιά τους.

Το νοσοκομείο στον Καναδά που επιτρέπει στο επισκεπτήριο κατοικίδια! (photos+video)

Η ενέργεια αυτή είναι μέρος του προγράμματος «Zachary’s Paws for Healing», το οποίο εμπνεύστηκε η Donna Jenkins. Ο 25 χρονών ανιψιός της, Zachary, υπέφερε από λέμφωμα Hodgkin και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο μετά από μεταμόσχευση βλαστικών κυττάρων.

Ο ίδιος παρακάλεσε να δει τον αγαπημένο του σκύλο κι έτσι έβαλαν κρυφά τον αγαπημένο τετράποδο φίλο του στο χώρο όπου νοσηλευόταν. Η αλλαγή στην ψυχολογία του Zachary ήταν δραματική. Δυστυχώς όμως ο νέος δεν κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο, αλλά λίγο πριν πεθάνει ζήτησε από τη θεία του να ιδρύσει μια οργάνωση, ώστε να ξεκινήσει το εν λόγω πρόγραμμα.

Η Donna δήλωσε: «Ξέρουμε πως όταν οι ασθενείς καταφέρνουν να δουν τα κατοικίδιά τους, βελτιώνονται οι ζωτικές τους ενδείξεις, η κατάθλιψη και η αίσθηση της απομόνωσης. Επιστρέφει η επικοινωνία και οι άνθρωποι βρίσκουν έναν επιπλέον λόγο να γίνουν καλά και να επιστρέψουν στο σπίτι τους. Οι επισκέψεις είναι εβδομαδιαίες και συνήθως διαρκούν μια ώρα. Τα κατοικίδια καθαρίζονται προσεκτικά πριν μπουν στο νοσοκομείο και μένουν μακριά από άλλους ασθενείς.» συμπλήρωσε.

Ο πρώτος επίσημος ασθενής που συμμετείχε στο πρόγραμμα ήταν στις 15 Σεπτεμβρίου 2015 και από τότε ακολούθησαν πολλοί ακόμα.

Δείτε μερικούς από αυτούς στις φωτογραφίες και το βίντεο που ακολουθούν.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved