Dancing with the stars: Ο μαγικός τελικός της Ντορέττας

Ένας Παρθένος με ωροσκόπο Ζυγό και Σελήνη στον Καρκίνο και μία Ζυγός με ωροσκόπο Ζυγό και Σελήνη στον Λέοντα ήταν οι πρωταγωνιστές της βραδιάς

Dancing with the stars: Ο μαγικός τελικός της Ντορέττας


Σε ζεστή, φιλική και χαρούμενη ατμόσφαιρα διεξάχθηκε ο χθεσινός τελικός του 3ου Dancing with the stars που χωρίς υπερβολή θα μπορούσε να μετονομασθεί σε τελικό της Ντορέττας.

Η Ζέτα Μακρυπούλια με εμφάνιση λαχταριστής σοκολατένιας τούρτας με ξανθιά καλοβαλμένη σαντιγί στη μέση, οι προηγούμενοι συμμετέχοντες στις καλύτερές τους εμφανίσεις, η ομάδα της παράστασης «Θα σε πάρω να φύγουμε» και οι Ολυμπιονίκες μας, έδωσαν τη δική τους ευχάριστη νότα στη βραδιά.
Όσο για την κριτική επιτροπή για άλλη μια φορά έδειξε το επίπεδό της, αποτελώντας μια αρμονική, πολιτισμένη και πολύ επιτυχημένη σύνθεση.

Ένας Παρθένος με ωροσκόπο Ζυγό και Σελήνη στον Καρκίνο και μία Ζυγός με ωροσκόπο Ζυγό και Σελήνη στον Λέοντα ήταν οι πρωταγωνιστές της βραδιάς.

Ο πρώτος χορός περιελάμβανε μια αγαπημένη τους χορογραφία, την οποία χόρεψαν ξανά. Ο Ηλίας Βρεττός επέλεξε ένα quick step που εκτέλεσε με άνεση, φυσικότητα και χάρη, αποσπώντας 45 βαθμούς.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου χόρεψε ένα αργεντίνικο tango το οποίο αποθέωσε με μοναδική αισθητική, έκφραση και τεχνική, αποσπώντας 5 δεκάρια και την υπενθύμιση της φράσης από τον Αλέξη Κωστάλα «Ο χορός είναι η κάθετη έκφραση μιας οριζόντιας επιθυμίας».

Ο δεύτερος χορός ήταν μια νέα χορογραφία, που την αποτελούσε και για τους δύο ένα γρήγορο Jive. Για τον Ηλία, την εξαιρετική ντάμα του και την εντυπωσιακή τους χορογραφία οι κριτικές ήταν πολύ καλές, χαρίζοντάς τους 50 βαθμούς.
Η Ντορέττα όμως έκανε και πάλι την ανατροπή, μετατρέποντας έναν αγχωτικό χορό σαν το Jive να μοιάζει με ήσυχο βαλς, εξημερώνοντάς το με κοφτές και άριστες τεχνικά κινήσεις. Φυσικά απέσπασε και πάλι το άριστα με 50 βαθμούς.

Στο τρίτο μέρος διαγωνίστηκαν στον ίδιο χορό, σε ένα θέμα από την «Μπαγιαντέρα» με δύο εκπληκτικές χορογραφίες σε σύγχρονο κλασικό χορό. Ο Ηλίας Βρεττός απέσπασε και πάλι 5 δεκάρια, ενώ η Ντορέττα πήρε 48 βαθμούς λόγω μιας μικρής ατυχίας που είχαν με το σχοινί.

Τελικά η Ζυγίνα Ντορέττα Παπαδημητρίου αναδείχθηκε η νικήτρια του 3ου DWTS και από την κριτική επιτροπή και από το κοινό, μέσα σε κλίμα αποθέωσης, ενθουσιασμού και συγκίνησης.
Η απόμακρη και ευμετάβλητη φύση της που πηγάζει από τη σύνοδο Σελήνης – Άρη στον Λέοντα σε δυσαρμονική όψη με Ουρανό, φαίνεται πως προσαρμόζεται θαυμάσια στα εκτελεστικά και καλλιτεχνικά προστάγματα.

Η Σελήνη κυβερνήτης του μεσουρανήματος στον 10ο οίκο σε εξάγωνο με Πλούτωνα, εξαπολύει την τεράστια εσωτερική της αντοχή και δύναμη, την οποία επιβάλλει επί τη εμφανίσει.
Με την Αφροδίτη κυβερνήτη του ωροσκόπου, του 8ου οίκου και του Ήλιου της σε εξάγωνο με τον Δία και σε συνάρτηση με τη σύνοδο Ήλιου – Πλούτωνα στον 1ο οίκο, η γυναίκα αυτή περιβάλλεται από υψηλά κίνητρα, στόχους και επιτυχίες. Ο αιφνίδιος μαγνητισμός της αποτυπώθηκε περίτρανα στο χορό της, κάνοντάς μας κάθε φορά να μαγευόμαστε και να μονολογούμε.

Άλλο ένα DWTS έλαβε τέλος, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Διαβάστε επίσης: Η Ντορέττα Παπαδημητρίου η μεγάλη νικήτρια του «Dancing with the stars 3»



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved