Η περίπτωση της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Η 22χρονη λάγνα Καρκίνος με ωροσκόπο Ζυγό και Σελήνη στους Ιχθύες, συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής στις 6.00 το πρωί επειδή οδηγούσε μεθυσμένη

Η περίπτωση της Δήμητρας Αλεξανδράκη


Το κορίτσι που άφησε τη μοναδική ίσως ανάμνηση από τις εκπομπές του ANT1 «Next top model», πέρα από το ότι ήταν η ομορφότερη από όσες πέρασαν από εκεί, είχε και το τσαγανό
να επιπλήττει τις δημόσιες σχέσεις των υπολοίπων με τα μέλη της κριτικής επιτροπής. Ξεχωρίζοντας μέσα από την κακόγουστη προσπάθεια ανάδειξης μοντέλων, έφυγε νωρίς αλλά πρόλαβε να αρχίσει, πολύ καλά.
Λίγο το αυθάδικο ύφος της, λίγο η αξιοσημείωτη αυτοπεποίθησή της, λίγο οι προκλητικές εμφανίσεις της, έκαναν τους παρατηρητές της μόδας να εστιάσουν πάνω της.

Οι γυμνές φωτογραφίσεις που ακολούθησαν ανέβασαν φυσικά το κασέ της, καθώς και ο τίτλος της Miss Greece Europe Tourism, όχι τόσο όμως ώστε να την πάνε παραπέρα από τα sexy εξώφυλλα ορισμένων περιοδικών και κάποιες εμφανίσεις στις πασαρέλες κατά προτίμηση με εσώρουχα.

Η 22χρονη λάγνα Καρκίνος με ωροσκόπο Ζυγό και Σελήνη στους Ιχθύες, συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής στις 6.00 το πρωί επειδή οδηγούσε μεθυσμένη, παραβιάζοντας τον κόκκινο σηματοδότη. Λόγω της γενικότερης διάθεσής της να φτάνει στο κόκκινο και να το ξεπερνά, κατηγορείται πως έβρισε τους αστυνομικούς, απειλώντας και σπρώχνοντας.
Το αποτέλεσμα ήταν να την συλλάβουν να τις περάσουν χειροπέδες και να την οδηγήσουν στο αυτόφωρο.

Η ίδια έδωσε τη δική της εκδοχή στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη «Όλα μπάχαλο», η οποία ουδόλως συμφωνεί με αυτές των αστυνομικών, φροντίζοντας να τονίσει πως «τέτοιο σπρώξιμο ούτε σε άλλες... καταστάσεις δεν έχω φάει».

Η διελαύνουσα Σελήνη εκείνη την ώρα, σχημάτιζε δυσαρμονικές όψεις με τους Ήλιο, Δία, Κρόνο και Ποσειδώνα της.

Υπερβολή, θολούρα και λίγη ατυχία, την έφεραν στο προσκήνιο του κρατητηρίου αλλά και της δημοσιότητας. Διότι μπορεί η αντίθεση Ήλιου Κρόνου στο χάρτη της να φέρνει ατυχίες και εμπόδια στη ζωή της, αλλά η σύνοδος Ήλιου – Δία στον 10ο οίκο της καριέρας σε τρίγωνο με τη Σελήνη κυβερνήτη του 10ου οίκου, δεν της αφήνει περιθώρια να λυπηθεί και πολύ.
Αντίθετα την προμοτάρει διαρκώς, δίνοντας πολλές ευκαιρίες για να ξεδιπλώσει τα φιλόδοξα όνειρά της.

sunastria

Από την άλλη ο ανθεκτικός γωνιακός Άρης της στον Ταύρο σε τρίγωνο με Ουρανό, την κάνει ριψοκίνδυνη, με τη νευρική της ενέργεια να διοχετεύεται στο καράτε και στο τζούντο που αρέσκεται να δραστηριοποιείται. Οι «κακοί» της τρόποι και η ατίθαση συμπεριφορά της είναι αποτέλεσμα του τετραγώνου του κυβερνήτη του ωροσκόπου της Αφροδίτη στους Διδύμους με τη Σελήνη στους Ιχθύες.
Το κορίτσι αυτό που διαθέτει άφθονο προσωπικό μαγνητισμό με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και όχι μόνο και έντονη σεξουαλικότητα, έχει ξεκινήσει προκλητικά τα βήματά της στο χώρο του modeling και της show biz.

Το θέμα δεν είναι αν θα καταφέρει να πετύχει γιατί αυτό είναι πολύ πιθανό, αλλά αν θα καταφέρει να αποδεσμευτεί από την παγίδα άλλης μιας ματαιόδοξης ανεξημέρωτης και sexy γατούλας.



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved