Κλέλια Ανδριολάτου: Πόσο χρονών είναι η sexy καλλονή του «Μπρούσκο»;

Θα πάθεις πλάκα με την ηλικία του όμορφου μοντέλου που καθηλώνει τα βλέμματα στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1

Κλέλια Ανδριολάτου: Πόσο χρονών είναι η sexy καλλονή του «Μπρούσκο»;

Η Κλέλια Ανδριολάτου κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και είναι μια πανέμορφη Ζυγίνα που με την Αφροδίτη σε όψη με τον Πλούτωνα, η ερωτική φλόγα που σιγοκαίει μέσα της εκπέμπεται και προς τα έξω, με αποτέλεσμα στο Μπρούσκο να έχει κλέψει τις εντυπώσεις.

Με τον Ερμή σε θετική όψη με τον πλανήτη της τύχης, τον Δία, να της φέρνει εύνοια μέσα από γνωριμίες, η συνάντησή της με την Υβόννη Μπόσνιακ έμελλε να είναι άκρως θετική για την επαγγελματική της σταδιοδρομία. Όταν το γνωστό μοντέλο αντίκρισε την αψεγάδιαστη ομορφιά της τη σύστησε στη booker πολλών διάσημων επαγγελματιών του ελληνικού modeling, Έλενα Χριστοπούλου και έτσι μόλις στα 14 της ξεκίνησε διεθνή καριέρα ως μοντέλο.

Η πρώτη της δουλειά ήταν για διαφήμιση γνωστής εταιρείας αναψυκτικών ενώ η διαφημιστική καμπάνια των καλλυντικών Shu Uemura, η οποία έγινε στο Λονδίνο και το πρόσωπό της ήταν σε γιγαντοαφίσα παντού συμπεριλαμβανομένων και των Harrods, ήταν η πρώτη επαγγελματική της επιτυχία στο εξωτερικό.

Στη συνέχεια προέκυψε η συνεργασία με τη δραματική σειρά του ΑΝΤ1, Μπρούσκο και η πρασινομάτα Θεσσαλονικιά που συν τοις άλλοις είναι και φοιτήτρια δημοσιογραφίας, έγινε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα νεοεμφανιζόμενα πρόσωπα.
Αλήθεια όμως πόσο είναι η Κλέλια Ανδριολάτου
που στο Μπρούσκο υποδύεται μια ψυχολόγο γύρω στα 30;

Μόλις 20 ετών! Η πανέμορφη Κλέλια τον Οκτώβριο του 2016 έκλεισε τα 20 της χρόνια...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved