Έλληνες celebrities αποκαλύπτουν τα πιο kinky μέρη που έχουν κάνει sex

Χωρίς κόμπλεξ δέχονται να αποκαλύψουν πολύ ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα

Έλληνες celebrities αποκαλύπτουν τα πιο kinky μέρη που έχουν κάνει sex

Με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ουρανό πολλοί αυτοί τις ημέρες θα θελήσουν ερωτικά να τολμήσουν, να πάνε κόντρα στα συνηθισμένα και ίσως να δοκιμάσουν να κάνουν σεξ σε ακραία μέρη.

Το σεξ σε περίεργα μέρη ιντριγκάρει και δεν είναι λίγοι οι έλληνες επώνυμοι που έχουν μιλήσει για αυτό.

Μύρωνας Στρατής: "To πιο ακραίο μέρος που έχω κάνει sex είναι σε παράδρομο της Εθνικής Οδού, μέσα στο αυτοκίνητό μου, πρωί."

Risky Kidd: Ο ράπερ των Freaky Fortune έχει αποκαλύψει πως το πιο περίεργο μέρος που έχει κάνει σεξ είναι σε... μουσείο.

Θοδωρής Μαραντίνης: Εντελώς απρόβλεπτη είναι η δήλωση του τραγουδιστή για το πιο ακραίο μέρος που έχει κάνει σεξ αφού έχει πει «Μπροστά σε ένα εκκλησάκι ερημωμένο, στα σκαλοπάτια έξω, στον προαύλιο χώρο»!

Κατερίνα Καραβάτου: Μετράει κι αυτό ως awkward μέρος για σεξ; Η παρουσιάστρια έχει δηλώσει ότι το πιο ακραίο μέρος που έχει κάνει σεξ είναι: «Σκηνή, παραλία, κάμπινγκ, μέσα στη σκηνή, έξω βράδυ στο αυτοκίνητο».

Ελισάβετ Σπανού: Το πιο παράξενο μέρος που έχει κάνει σεξ η τραγουδίστρια είναι το... κρεβάτι της. Ίσως γιατί αυτό την κάνει να θέλει να τολμήσει να το κάνει πιο πολύ... Ποιος ξέρει;

Θέμης Γεωργαντάς: Έχει «εξομολογήσει» πολλούς επώνυμους για το πιο ακραίο μέρος που έχουν κάνει σεξ και πάντα περιμένει από αυτούς κάτι kinky. Η απάντηση βέβαια που έδωσε ο ίδιος δεν τη λες και «πιπεράτη» αφού δήλωσε ««Είμαι τόσο συντηρητικός που φοβάμαι και τη σκιά μου. Παρ' όλα αυτά το πιο ακραίο για μένα είναι μια παραλία, αργά το βράδυ.».

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το σεξ σε δημόσιο χώρο είναι τόσο hot για το μοντέλο που δηλώνει «Ας με συλλάβουν». Το έχει κάνει στο αμάξι, στον δρόμο αλλά και στην θάλασσα... «Καυτό» και δημόσιο φαίνεται πως πάνε για αυτόν πακέτο.

Αλέκα Καμηλά: Το μοντέλο που έχει ποζάρει για χάρη περιοδικού στο κρεβάτι δεμένη με χειροπέδες δηλώνει ότι για αυτήν τον πιο kinky μέρος είναι το σπίτι αφού το έχει κάνει παντού... μέχρι και σε μεγάλες ντουλάπες.

Τσίλα: Η χορεύτρια έρχεται να κάνει μια πιο «προχώ» δήλωση αφού αποκαλύπτει ότι «Έχω κάνει σεξ μέσα στο τρένο όχι στις καμπίνες. Καθόμουν στα γόνατά μου και δεν καταλάβαιναν οι γύρω ότι κάναμε σεξ. Μάλιστα είχε έρθει και ο ελεγκτής για να τσεκάρει τα εισιτήρια μας, σταματήσαμε και όταν έφυγε ξανασυνεχίσαμε.». Και kinky και σταματημό δεν είχαν...

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Φαν του «μπαλκονάτου»! Αποκαλυπτικός για το πιο περίεργο μέρος που έχει κάνει σεξ έχει φανεί ο τραγουδιστής δηλώνοντας «έχω κάνει σεξ στο μπαλκόνι του σπιτιού της Λευκάδας». Έχει γύρω δέντρα ή τους έβλεπαν όλοι;

Dj Airth: Το μέλος του συγκροτήματος Vegas δήλωσε ότι πιο παράξενο μέρος που έχει κάνει sex είναι σε «Παγκάκι σε δημόσια πλατεία που μπροστά είχε στάση λεωφορείου και μπροστά περνούσε κόσμος.». Δεν ξέρω αν με τη δήλωση του ξαφνιάστηκες πάντως με την επόμενη σίγουρα θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό.

Μαρία Κωνσταντάκη: Παίρνει το Oscar! «Στο νοσοκομείο. Δεν έχω κάνει sex ακριβώς. Αλλά ήταν ένα ερωτικό παιχνίδι. Στο διπλανό κρεβάτι ήταν ο ασθενής με την οικογένεια του. Δεν υπήρχε κουρτίνα. Ήμασταν όλοι εκεί και βλέπαμε τηλεόραση! Στο άλλο κρεβάτι ήμουν εγώ με το αγόρι μου. Δεν ήταν μπαλαμούτι, αλλά χούφτωμα από τη μέση και κάτω» δήλωσε η ηθοποιός και εμείς καταλαβαίνουμε ότι προς ικανοποίηση των πιο spicy και kinky ενστίκτων τύφλα να έχει το σεξ να είναι και σε κοινή θέα...

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved