Μαρίνα Καλογήρου: Το αστρολογικό της «Αν»

H Μαρίνα Καλογήρου είναι Ταύρος με Σελήνη στο Ζυγό, γεγονός που συνδυάζει απόλυτα την αέρινη με την προσγειωμένη φύση της.

Μαρίνα Καλογήρου: Το αστρολογικό της «Αν»



Τη γνωρίσαμε το 1996 όταν σε ηλικία μόλις 18 ετών, εμφανίστηκε στις οθόνες μας.
Η φυσική μελαχρινή και ιδιόμορφη ομορφιά της σε συνδυασμό με την ερμηνευτική της ποιότητα και το ταλέντο της, την έκαναν να ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή.
Απόφοιτος της δραματικής σχολής τέχνης του Γιώργου Κιμούλη και της Ακαδημίας χορού I.S.T.D. του Λονδίνου, απέπνεε σε όλους τους ρόλους της μια αέρινη και αιφνιδιαστική γοητεία, είτε σαν «έφηβη Κατίνα» στις Μάγισσες της Σμύρνης, είτε σαν λαμπερή Έλλη Λαμπέτη, στην «Τελευταία Παράσταση».


H Μαρίνα Καλογήρου είναι Ταύρος με Σελήνη στον Ζυγό, γεγονός που συνδυάζει απόλυτα την αέρινη με την προσγειωμένη φύση της.
Η Αφροδίτη ζωγραφίζει όλες τις ιδιότητές της βουτώντας στην παλέτα των αντιφατικών της στοιχείων, που την κάνουν ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Οι ρόλοι της ακριβώς σαν την ιδιοσυγκρασία της, εναλλάσσονται μεταξύ μιας ατίθασης έφηβης και μιας κατασταλαγμένης γυναίκας.
Ακόμα και μέσα από προχωρημένες ερωτικές σκηνές, διατηρεί την αυθεντική και επαγγελματική της υπόσταση, χωρίς να εξάπτει τίποτα λιγότερο ή περισσότερο από εκείνο που απαιτούν οι ρόλοι της. Η δε επιλογή τους, υπήρξε πάντα προσεκτική και βαρύνουσα.


Το ίδιο συνέβαινε και με την προσωπική της ζωή, την οποία εξακολουθεί να μην εκθέτει σαν εμπόρευμα στη λαϊκή αγορά των media.
Το τετράγωνο ιδιομοιρίας της Αφροδίτης με τον Κρόνο την κάνει επιφυλακτική, τόσο όσο χρειάζεται για να παραμείνει ακριβοθώρητη, απέναντι σε κάθε προσωπικό ή επαγγελματικό εξαναγκασμό.
Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Λιονταρίσιο Άρη, δίνει τις βασικές κατευθύνσεις. Ενεργητική, δραστήρια, ευέξαπτη, ενθουσιώδης, εκδηλωτική και δοτική.


Μετά τα γυρίσματα της «Τελευταίας παράστασης», αποσύρθηκε για να γεννήσει και να μείνει κοντά στο 3 χρονών σήμερα, αγοράκι της.
Η σειρά αυτή έφερε στη ζωή της 3 άνδρες. Τον Αιγόκερω γιό της, τον πατέρα του Τάσο Ζαφειρόπουλο διευθυντή φωτογραφίας της σειράς και τον συμπρωταγωνιστή της Αιγόκερω Γιώργο Καραμίχο, με τον οποίο μετά το χωρισμό της, οι φήμες τους ήθελαν να είναι μαζί και ερωτευμένοι.


Η πρωταγωνίστρια του «Αν» ήρθε και πάλι στο προσκήνιο με την επιτυχία της ταινίας, αλλά και με τη φημολογούμενη σχέση της με τον εμπνευστή της ταινίας, επίσης Αιγόκερω, Χριστόφορο Παπακαλιάτη.


Δυστυχώς η άγνωστη ώρα γέννησής της δεν αφήνει περιθώρια για να ξεδιπλώσει κανείς όλα αυτά που οι υποθέσεις αν και βάσιμες, αφήνουν τελικά ένα κενό. Προσωπικά όμως πιστεύω ακράδαντα πως οι πιθανότητες να έχει ωροσκόπο Καρκίνο είναι πάρα πολλές.
Το εξάγωνο ιδιομοιρίας μεταξύ Ήλιου και Δία είναι αρκετό για να σκιαγραφήσει τη ραγδαία επαγγελματική της επιτυχία, η οικοθεσία όμως με τον ωροσκόπο στον Καρκίνο, επιβεβαιώνει πολλά κομμάτια της ζωής της, αλλά και την καλλιτεχνική της δεινότητα.
Ακόμα όμως και χωρίς την πληροφορία των οίκων, ο Ερμής σε τρίγωνο με Ποσειδώνα και αντίθεση με Πλούτωνα την κάνει ακόμα πιο καλλιτέχνη, από όσο μας επιτρέπει να διακρίνουμε, ενώ η πιθανότατη σύνοδος Σελήνης – Πλούτωνα, ακόμα πιο εκστατική.


Eίναι από τις λίγες ηθοποιούς της νέας γενιάς, που καταφέρνουν να αποσπάσουν το ενδιαφέρον, ενώ παράλληλα καταξιώνεται συνεχώς με τις επιλογές της.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved