Πού βρίσκεται και τι κάνει σήμερα η Miss Ευρώπη Ισαβέλλα Δάρρα;

Ποιες γνώσεις της αξιοποιεί για να εργάζεται σήμερα;

Πού βρίσκεται και τι κάνει σήμερα η Miss Ευρώπη Ισαβέλλα Δάρρα;

Ο πλανήτης της ομορφιάς η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και βρήκαμε μια χαρακτηριστική εκπρόσωπο του γήινου αυτού ζωδίου που όχι μόνο εκφράζει την Παρθενίσια γοητεία αλλά έχει και την πρακτικότητά του ζωδίου, αφού στη ζωή της ακολούθησε το ρητό «μάθε τέχνη και άσ' την και αν πεινάσεις πιάσ' την».

Ο λόγος για την Ισαβέλλα Δάρρα που πριν από 18 χρόνια ξεκίνησε μια λαμπρή καριέρα στο χώρο της μόδας. Συνεργάστηκε με τους μεγαλύτερους Έλληνες σχεδιαστές και έκανε σπουδαίες συνεργασίες στο εξωτερικό.

Το 1997 η 19 ετών τότε Ισαβέλλα Δάρρα στέφθηκε πανηγυρικά Μις Ελλάς και λίγο αργότερα πήρε τον τίτλο Μις Ευρώπη. Στην ομορφιά της υποκλίθηκε τότε μέχρι και ο Αλέν Ντελόν που τη φλέρταρε κατά την απονομή και της χάρισε ένα φιλί στο μάγουλο.

Τι κάνει σήμερα το όμορφο μοντέλο; Με τι ασχολείται;
Η πρώην Μις Ευρώπη έχει παντρευτεί τον γνωστό ηχολήπτη και μουσικό Κωνσταντίνο Θεοφίλου και έχουν έναν 10χρονο γιο τον Αχιλλέα που αποτελεί τα πάντα για εκείνη

Η Ισαβέλλα Δάρρα που τα ενδιαφέροντά της δεν περιορίζονταν μόνο στο μοντέλινγκ ζωγραφίζει, χορεύει μπαλέτο, λατρεύει τη μουσική και έχει δίπλωμα πιάνου. Έτσι, σήμερα που ο γιος της έχει μεγαλώσει και έχει και εκείνος τις δικές τους δραστηριότητες αλλά και η οικονομική κρίση την ανησυχεί έχει επαναδραστηριοποιηθεί επαγγελματικά. Τι κάνει; Ασχολείται με μια μεγάλη της αγάπη «Παραδίδω µαθήµατα πιάνου και αυτό µου αρέσει» αποκάλυψε σε μια τελευταία της συνέντευξη με πολύ χαρά.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved