Dancing with the stars: Ο λαμπερός προημιτελικός και η αποχώρηση του Νίκου Αναδιώτη

Τελικά η Λάουρα Νάργες κατάφερε για άλλη μια φορά να παραμείνει φτάνοντας τον ημιτελικό, δείχνοντας την έξοδο στον Υδροχόο, Νίκο Αναδιώτη, ο οποίος αποχώρησε

Dancing with the stars: Ο λαμπερός προημιτελικός και η αποχώρηση του Νίκου Αναδιώτη


Το Dancing with the stars έφτασε στην προημιτελική του φάση, σε μια βραδιά με πολλές εναλλαγές και σκαμπανεβάσματα. Αξιοπρόσεκτη πινελιά η εμφάνιση της Ζέτας Μακρυπούλια, μέσα στο υψηλής αισθητικής φόρεμά της.

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε σύνοδο με τον Κρόνο έδωσε φανερά το στίγμα της στο πρώτο μέρος της εκπομπής, που η ατμόσφαιρα ήταν συγκρατημένη και όλοι έμοιαζαν να στριμώχνονται εκφραστικά.
Η διασκεδαστική επιλογή της disco μουσικής στο διαγωνιστικό μέρος, αποτέλεσμα του τριγώνου Αφροδίτης – Δία στα αέρινα ζώδια του Υδροχόου και των Διδύμων, δεν ενθουσίασε στον αναμενόμενο βαθμό την κριτική επιτροπή.

Προσπερνάμε την εμφάνιση της Καρκίνου Νατάσας Καλογρίδη με το μπλαζέ και αμήχανο υφάκι που περιέφερε στο αποτυχημένο έως τραγικό tango με μουσική hip hop και πηγαίνουμε στο δεύτερο μέρος του διαγωνισμού, που το σκηνικό μεταμορφώθηκε κυριολεκτικά.
Η σύνοδος Άρη – Ποσειδώνα στους Ιχθύες πήρε τη σκυτάλη, χαρίζοντάς μας εξαιρετικές και καλοδουλεμένες χορογραφίες. Τέσσερις προσκεκλημένοι από προηγούμενους διαγωνισμούς χόρεψαν με τους τέσσερις διαγωνιζόμενους σε τριαδικό σχήμα, προσφέροντάς μας άφθονες καλλιτεχνικές εκπλήξεις.

Τη Λιονταρίνα Λάουρα Νάργες συνόδευσε ο Δίδυμος Κώστας Μαρτάκης σε μια ξεσηκωτική samba που απέσπασε το κορυφαίο υπονοούμενο του Αλέξη Κωστάλα: «Υπήρχαν τα κατάλληλα που υπήρχαν, για να υπάρξουν», εννοώντας την άκρως ερωτική εμφάνιση της Νάργες, η οποία βαθμολογήθηκε με 45 βαθμούς. Μπροστά σε αυτήν την εμφάνιση παρέλειψε να αναφέρει τα βήματα που έχασε, αλλά και την αστάθειά της.

Τον Παρθένο Ηλία Βρεττό συνόδευσε η Ιχθύς Ευγενία Μανωλίδου σε ένα πολύ θεατρικό tango μιας πολύ έξυπνης χορογραφίας, που απέσπασε και αυτή 45 βαθμούς, όσους δηλαδή και η σαφώς κατώτερη της Νάργες.

Σειρά είχε η Ζυγός Ντορέττα Παπαδημητρίου με τη συνοδεία της απολαυστικής Διδυμίνας Ματθίλδης Μαγγίρα, σε ένα παραστατικό, εκφραστικότατο και ανεπανάληπτο paso doble.
Ο χορός αυτός εκτός από το σχόλιο της αυστηρής Γκαλένα Βελόκοβα, πως ήταν ίσως ο καλύτερος χορός όλων των Dwts ως τώρα, απέσπασε και 50 βαθμούς, ενώ η αίθουσα σείονταν από τα χειροκροτήματα.

Τέλος τον Υδροχόο Νίκο Αναδιώτη συνόδευσε η Ζυγός Νάντια Μπουλέ, σε ένα ρυθμικό tsa- tsa που όσο και αν το προσπάθησαν δεν έπεισαν αρκετά, αποσπώντας μόλις 42 βαθμούς.
Ακόμα και οι αστρολογικοί συνδυασμοί των ζευγαριών, ήταν καλλιτεχνικά δοσμένοι.

Τελικά η Λάουρα Νάργες κατάφερε για άλλη μια φορά να παραμείνει φτάνοντας τον ημιτελικό, δείχνοντας την έξοδο στον Νίκο Αναδιώτη, ο οποίος αποχώρησε. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Κρόνο του και η Σελήνη στον Σκορπιό σε τετράγωνο με τον Ήλιο του, ακινητοποίησαν τον ρυθμό του.

Την επόμενη Κυριακή η Σελήνη στην τελευταία μοίρα του Υδροχόου σε σύνοδο με τον Ήλιο, και τους Άρη και Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, υπόσχεται έναν εντυπωσιακό ημιτελικό, στον οποίο αυτός ή αυτή που θα αποχωρήσει, θα έχει φτάσει στην άχαρη θέση του να έχει φτάσει στην πηγή παραμένοντας διψασμένος.


Διαβάστε επίσης:

Δείτε ποιος αποχώρησε από το δωδέκατο live του «Dancing with the stars»


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved