Μοιράσου στιγμές κι ανακάλυψε το άρωμά σου!

Το φθινόπωρο στα Coffeeway μας γεμίζει αρώματα!

Μοιράσου στιγμές κι ανακάλυψε το άρωμά σου!


Εδώ και 21 χρόνια ταξιδεύουμε στον κόσμο του καφέ και γεμίζουμε τις αποσκευές μας με ποικιλίες και αρώματα. Από την Αιθιοπία ως την Κολομβία και το Μεξικό συλλέγουμε γνώση και τη μεταφέρουμε στους καταναλωτές μας από τον κόκκο...ως το φλιτζάνι.

Εκτός από το μεθυστικό άρωμα του καφέ, ΜΌΝΟ στα Coffeeway μπορείτε να απολαύσετε πάνω από 30 διαφορετικά αρώματα σε καφέ φίλτρου και εσπρέσο. Αρώματα με βάση τη βανίλια, τη σοκολάτα, τους ξηρούς καρπούς, και το μπισκότο, προσδίδουν μια γλυκιά επίγευση στο ρόφημά σας χωρίς την προσθήκη ζάχαρης ή σιροπιού. Ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους τα αρώματα αμαρέτο και κανέλα πιπερόριζα μπορούν να σας απογειώσουν.

Μοιραστείτε τα αρώματα και δημιουργείστε τις δικές σας στιγμές. Στιγμές όλο γλύκα, στιγμές χαλάρωσής ακόμα και ιδιαίτερες στιγμές παρέα με τους αγαπημένους σας κι ένα φλιτζάνι καφέ.

Τα Coffeeway είναι ο νούμερο ένα προορισμός για την αγορά του καλύτερου καφέ και οτιδήποτε σχετίζεται με την καθημερινή απόλαυσή του. Μπορείτε να βρείτε πρωτότυπα σκεύη παρασκευής καφέ, κούπες, φλιτζάνια και κουτιά φύλαξη ώστε να απολαμβάνετε τη διαδικασία και μόνοι σας! Χειροποίητα κουλουράκια και γλυκίσματα συμπληρώνουν αρμονικά την ολοκληρωμένη εμπειρία καφέ.

Και για τους λάτρεις του τσαγιού και της σοκολάτας, στα Coffeeway θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία σε κάθε τύπο τσαγιού καθώς και πολλές προτάσεις σε κλασικά αλλά και αρωματικά ροφήματα σοκολάτας, ακόμα και χωρίς θερμίδες.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved