Αγνώριστη η Μαρία Έλενα Κυριάκου - Δείτε πώς είναι 6 μήνες μετά τη Eurovision

Σου θυμίζει έστω και τόσο δα την Μαρία Έλενα που γνώρισες;

Αγνώριστη η Μαρία Έλενα Κυριάκου - Δείτε πώς είναι 6 μήνες μετά τη Eurovision

Ήταν τέλη Μαΐου 2015, όταν η Μαρία Έλενα Κυριάκου ερμήνευσε το «One last breath» στην Βιέννη, εκπροσωπώντας την Ελλάδα και η εικόνα που είχαμε κρατήσει από εκείνη ήταν μιας όμορφης, ξανθιάς παρουσίας, με πολύ κομψή εμφάνιση.

Φτάσαμε αρχές Οκτωβρίου και η Μαρία Έλενα είναι πλέον τελείως διαφορετική από ό,τι την θυμόμασταν. Με μία φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram «ξανασυστήθηκε» στους θαυμαστές της και εμείς βλέποντάς τη δεν πιστεύαμε ότι είναι αυτή!
Παραμένει όμορφη αλλά είναι αγνώριστη! Το μαλλί από κατάξανθο έχει έντονα καστανή βάση ενώ διαφαίνονται κάποιες ανοιχτές ανταύγειες. Είναι όμως και κάτι άλλο που έχει αλλάξει επάνω της. Τι; Τα... φρύδια της ! Η τραγουδίστρια αποχωρίστηκε τα λεπτά φρύδια που είχε, καθώς τα άφησε να πυκνώσουν αρκετά!

Λένε ότι τα πιο πυκνά φρύδια είναι πιο θηλυκά και κάνουν το πρόσωπο να φαίνεται πιο νεανικό. Λες αυτό να είναι που κάνει το πρόσωπο της να φαίνεται λεπτότερο και δίνει μια άλλη άποψη στο στυλ της;

Το σίγουρο είναι ότι με τον Δία (βελτίωση – υπερβολή) και τον Άρη (ενέργειες) από διέλευση σε όψη με την Αφροδίτη (καλλωπισμό) και τον Ουρανό (ανανέωση) στο ωροσκόπιό της, όχι μόνο άλλαξε το look της αλλά μας ξάφνιασε κιόλας, καθώς είναι τόσο εντυπωσιακή που το μάτι μας δεν μπορεί εύκολα να τη συνηθίσει!

Δες την εντυπωσιακή αλλαγή της!

elena meta

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved