Ένα τέλειο ροζ εξοχικό με όλες τις ανέσεις που σίγουρα θα ζηλέψετε!

Αυτό το αξιολάτρευτο σπιτάκι είναι ένα αληθινό κόσμημα.

Ένα τέλειο ροζ εξοχικό με όλες τις ανέσεις που σίγουρα θα ζηλέψετε!

Όχι μόνο είναι ροζ και χαριτωμένο εξωτερικά αλλά και πολύ καλό για να ζήσει κανείς μέσα. Πράγμα λογικό αφού η εταιρεία κατασκευάζει αυτό το σπιτάκι σύμφωνα με τις προδιαγραφές ενός παραδοσιακού σπιτιού. Δηλαδή μια κατασκευή 2x4 που τους επιτρέπει να χρησιμοποιούν τις ίδιες συσκευές με ένα κανονικό σπίτι.

Το να μπορείς να χρησιμοποιείς κανονικές συσκευές 'είναι ένα βήμα καλύτερο αφού αυτές που συνήθως χρησιμοποιούνται σε τέτοια σπίτια είναι πολύ αδύναμες' λέει η εταιρεία και αυτή η έξυπνη πινελιά δίνει το αίσθημα του 'σπιτιού'. Καθόλου παράξενο λοιπόν που η εταιρεία τα παράγει μαζικά...

Το Poco Pink, όπως το ονομάζει η εταιρεία Tiny Living Inc., είναι ένα γλυκό, μικρό σπιτάκι κατασκευασμένο πάνω σε ένα trailer 5,4 μέτρων. Είναι συνολικά 14,8 τμ και είναι πολύ άνετο εσωτερικά. Η χρήση πολλών παραθύρων και το ύψος του ταβανιού κάνει το εσωτερικό να φαίνεται φωτεινό, χαρούμενο και ευάερο. Τα έξυπνα τοποθετημένα ράφια στο πατάρι προσφέρουν επιπλέον χώρο για αποθήκευση πραγμάτων, ενώ το τραπεζάκι για το πρωινό διπλώνει, προσφέροντας περισσότερο χώρο για το καθιστικό. Το σπίτι μπορεί να καυχηθεί πως έχει όλα τα απαραίτητα ενός κανονικού σπιτιού, καθώς κανονικού μεγέθους κουζίνα του, έχει μοντέρνες συσκευές και πολύ χώρο για αποθήκευση. Δίπλα στην κουζίνα είναι ένα ωραίο μπάνιο με ντουζ. Ένα ανοιχτό πατάρι που χωράει μεγάλο κρεβάτι King-size, γίνεται προσβάσιμο με μια σκάλα. Είναι το τέλειο ροζ εξοχικό για κάποιον που θέλει να κάνει οικονομία αλλά να έχει όλες τις ανέσεις ενός παραδοσιακού σπιτιού.

Απολαύστε το:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved