Δείτε την πίτσα «Ηφαίστειο» που κάνει το γύρο του διαδικτύου!

Δεν ξέρουμε αν είναι η καλύτερη πίτσα στον κόσμο, αλλά σίγουρα είναι από τις πιο δημοφιλείς τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο.

Δείτε την πίτσα «Ηφαίστειο» που κάνει το γύρο του διαδικτύου!

Η πίτσα «Ηφαίστειο» (Volcano) είναι έμπνευση των Halmat Givra του εστιατορίου Nya Gul & Blå στη Σουηδία. Κοστίζει 120 σουηδικές κορόνες, δηλαδή περίπου 13 ευρώ, έχει 6 «τσέπες» που γεμίζουν με υλικά ανάλογα τις προτιμήσεις του πελάτη και το σχήμα της είναι αρκετά περίεργο, θυμίζοντας αστέρι. Αυτός ήταν μάλιστα και ο λόγος κατασκευής αυτής της πίτσας, καθώς ο σεφ ήθελε να ικανοποιήσει όλες τις... περίεργες προτιμήσεις των πελατών του.

Η ιδέα περιλαμβάνει χοιρινό και τυρί στις πρώτες 2 τσέπες, ακόμη περισσότερο τυρί και βοδινό κρέας στις άλλες 2 και μπέικον και σαλάμι στις 2 τελευταίες. Στο κέντρο μπορούν να υπάρξουν σαλάτες, πατάτες τηγανητές και μυρωδικά, ενώ από εμφάνιση, μοιάζει ένα πολύ χορταστικό γεύμα.

Η πιτσαρία ανέβασε φωτογραφίες της νέας πίτσας στη σελίδα της κερδίζοντας πάνω 13 χιλιάδες likes και 3 χιλιάδες shares!

Γενικότερα όμως πρέπει να πούμε ότι η Σουηδία φημίζεται για τους περίεργους συνδυασμούς της στις πίτσες, όπου χρησιμοποιείται από σοκολάτα και μπανάνα, μέχρι κεμπάπ, μέλι και κάρυ στα υλικά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved