Vanessa Paradis: Το πρόσωπο για την προώθηση οικολογικής καμπάνιας ρούχων

Η Αιγοκερίνα που διατηρούσε πάντα το προσωπικό της στυλ, είναι το πρόσωπο που διάλεξε η εταιρία H&M για να προωθήσει την «πράσινη» μόδα

Vanessa Paradis: Το πρόσωπο για την προώθηση οικολογικής καμπάνιας ρούχων

Η 40χρονη Γαλλίδα μετά το χωρισμό της με τον Johnny Depp ύστερα από 14 χρόνια, επιστρέφει σε κάτι που γνωρίζει καλά, το χώρο της μόδας.

Τραγουδίστρια, ηθοποιός και μοντέλο, πολύ αγαπητή στη χώρα της και διασημότερη λόγω της εξημέρωσης του Δίδυμου Depp, που άφησε την Αμερική για να ζήσει κοντά της στη Γαλλία.

Η Αιγοκερίνα που διατηρούσε πάντα το προσωπικό της στυλ, είναι το πρόσωπο που διάλεξε η εταιρία H&M για να προωθήσει την «πράσινη» μόδα δηλαδή την οικολογική και ανακυκλωμένη εκδοχή της.

Η σειρά «Conscious» φτιαγμένη από φιλικά υλικά προς το περιβάλλον, αναδεικνύεται εύστοχα από την εναλλακτική και διφορούμενη ομορφιά της Paradis, την οποία ουδέποτε θυσίασε σε επεμβατικά φτιασίδια, τουλάχιστον τόσο, όσο έχουμε κουραστεί να βλέπουμε.

Άλλωστε αυτό εκτίμησε και ο οίκος Chanel, που την έχει επιλέξει ως μία από τις βασικές μούσες του, αποδεχόμενος την άρνησή της να γεμίσει το κενό των μπροστινών δοντιών της, όπως επιτάσσει η αψεγάδιαστη και στημένη βιομηχανία της μόδας.

Οι πρώτες φωτογραφίες της οικολογικής της καμπάνιας μέσα στις παλ ρομαντικές αποχρώσεις των ρούχων της H&M κυκλοφόρησαν, μαζί με το video, με την Vanessa Paradis να δηλώνει χαρούμενη που στηρίζει το περιβάλλον, τονίζοντας και την έκδηλη αγάπη της στις vintage επιλογές.

Η σύνοδος Ερμή- Αφροδίτης – Ποσειδώνα στον τονισμένο 1ο οίκο της, ξεδιπλώνει την αγάπη της για την τέχνη και τη μουσική, με τον Ερμή να κυβερνά τον 10ο οίκο της καριέρας, στον οποίο σκαρφάλωσε με επιτυχία. Η αντίθεση Ερμή – Κρόνου στον άξονα 1ου – 7ου οίκων, είναι σημαντική ένδειξη και για την ποιότητα της καριέρας της, αλλά και για την επιφυλακτική της στάση, απέναντι στην υπερβολή των media σε σχέση με τον εαυτό της.

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Άρη κυβερνήτη του 5ου οίκου της, δείχνει και την μητρική της πλευρά την αφοσιωμένη στα δυο παιδιά της, αλλά και τις αρμονικές σχέσεις που συνάπτει.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό ξεδιπλώνει την αντισυμβατική της φύση, ενώ όλα μαζί συνθέτουν μια πολύμορφη και εντελώς καλλιτεχνική φύση.

Το εξάγωνο ιδιομοιρίας μεταξύ της Αφροδίτης στον 1ο οίκο με τον Πλούτωνα, που κυβερνάει τον ωροσκόπο της (Σκορπιός) την κάνει να ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο, προσδίδοντας έναν ιδιαίτερο μαγνητισμό, που υπερκαλύπτει την υποκειμενική ομορφιά της.

Ο κυβερνήτης του ζωδίου της Κρόνος έχει συμβάλει πολύ στην οστεώδη σιλουέτα της και είναι αλήθεια πως ο χρόνος δεν στάθηκε γενναιόδωρος μαζί της, αφού στα 40 της χρόνια χρειάζεται πολύ μακιγιάζ για να καλύψει τη φθορά της αλλοτινής ομορφιάς της.

Η εικόνα της όμως αποτελεί ένα σπάνιο μίγμα ευαισθησίας και υπαρξιακής αναζήτησης, κρατώντας πάντα ένα χαμηλό προφίλ, που δεν ενδιαφέρεται για το κυνήγι της προβολής και της δημοσιοποίησης της ζωής της.

Από τις καλύτερες επιλογές που θα μπορούσε να κάνει η H&M για τη συγκεκριμένη καμπάνια, αφού η ανοιξιάτικη συλλογή της, ευωδιάζει μέσα από την παρουσία της.

Η σειρά «Conscious» θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα από τις 28 Μαρτίου μαζί με ένα πολύ ενδιαφέρον κίνητρο.

Θα μπορούμε να ανταλλάσσουμε σε επιλεγμένα καταστήματα τα παλιά μας ρούχα οποιασδήποτε μάρκας, παίρνοντας ένα κουπόνι της σειράς.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved