Η κοπέλα με σύνδρομο Down ονειρευόταν να γίνει μοντέλο και τελικά τα κατάφερε!

Αυτή η έφηβη κοπέλα είχε ένα όνειρο. Να καταφέρει να γίνει μοντέλο.

Η κοπέλα με σύνδρομο Down ονειρευόταν να γίνει μοντέλο και τελικά τα κατάφερε!

Δυστυχώς όμως πάσχει από σύνδρομο Down και αυτό την απομάκρυνε συνεχώς από το όνειρό της.

Δεν το έβαλε κάτω όμως, και αφού έχασε 20 κιλά κατάφερε να κλείσει το πρώτο της μεγάλο συμβόλαιο με μια εταιρία γυναικείων αθλητικών ενδυμάτων που ονομάζεται Manifesta και έχει έδρα την Αμερική.

Η συγκεκριμένη εταιρία που απευθύνεται σε γυναίκες όλων των μεγεθών και τύπων προσέλαβε τη Madeline ως μια από τις εκπροσώπους της καθώς στόχος της είναι να διαφημίσει ρούχα για γυναίκες με κάθε τύπο σώματος.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με όλα όσα κάνει η Madeline σαν εκπρόσωπός μας. Έχει δεσμευτεί να αλλάξει την ιδέα που έχει ο κόσμος για τα μοντέλα και η εταιρία μας είναι αποφασισμένη να δείξει ότι η βιομηχανία ενδυμάτων και μόδας δεν είναι για λίγους.» έγραψε στη σελίδα της η εταιρία.

Δούλεψε σκληρά και είχε την υποστήριξη της μητέρας της.

«Θέλει πραγματικά να αλλάξει τον τρόπο που οι άνθρωποι κάνουν διακρίσεις εις βάρος άλλων ανθρώπων με αναπηρίες.» δήλωσε η μητέρα της. «Αν ο μέσος άνθρωπος έβλεπε την ομορφιά της, το πόσο αγαπά και φροντίζει τους άλλους, δεν θα πρόσεχαν τόσο την εμφάνιση. Τότε τα περισσότερα μοντέλα του κόσμου θα ήταν αυτά με το συγκεκριμένο σύνδρομο.» είπε η μητέρα της Madeline.

Απολαύστε τις όμορφες φωτογραφίες που ακολουθούν:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved