Άνγκελα Μέρκελ: Τι λένε τα άστρα για την πιο ισχυρή γυναίκα της Ευρώπης

Η Καρκίνος Καγκελάριος που θα μας μείνει αξέχαστη

Άνγκελα Μέρκελ: Τι λένε τα άστρα για την πιο ισχυρή γυναίκα της Ευρώπης

Η επαφή της χώρας μας με την Καγκελάριο της Γερμανίας έμελλε να είναι μοιραία.

Μετά την αποχώρηση του Γκέρχαρντ Σρέντερ στις 22/11/2005, το γερμανικό κοινοβούλιο την εξέλεξε στο αξίωμά της.
Έκτοτε, εξελέγη άλλες δύο φορές με εκλογές, με τελευταία αυτή του 2013, ενώ υπήρξε υπουργός στην κυβέρνηση Χέλμουτ Κολ από το 1991 μέχρι το 1994 και μάλιστα η μικρότερη ηλικιακά στην ιστορία της γερμανικής ομοσπονδιακής δημοκρατίας.

Επίσης είναι η μόνη γυναίκα Καγκελάριος της χώρας της και η πρώτη ανατολικογερμανίδα που ηγείται της επανενωμένης Γερμανίας.
Από το τιμόνι της ηγεσίας μιας χώρας με βαρύ παρελθόν για την Ευρώπη, η Μέρκελ βρέθηκε απέναντί μας τα τελευταία χρόνια και συνεχίζει να βρίσκεται.
Το γεγονός πως παρέλαβε μια ενωμένη Ευρώπη από τους προκατόχους της, την έχει βάλει σε έναν μαραθώνιο διαπραγματεύσεων, που πρέπει πάση θυσία να μην οδηγήσουν σε διάσπαση.

Το πείσμα της αλλά και οι ελιγμοί της έχουν διαφανεί χρόνια τώρα, από τότε που ήταν αποφασισμένη να εναντιωθεί στον Χέλμουτ Κολ και να ξεμπροστιάσει τους δισταγμούς του Σόιμπλε. Τώρα κάνει κάτι αντίστοιχο σε σχέση με τον Σόιμπλε, προσπαθώντας να του πει κατάμουτρα πως αυτή διοικεί τη Γερμανία.
Οι κινήσεις της δεν θα ταίριαζαν στο ζώδιό της, εφόσον ένας Καρκίνος δεν συνηθίζει να αιφνιδιάζει, εκτός και αν τον λόγο έχει ο Ουρανός.
Στη δική της περίπτωση όχι μόνο τον έχει, αλλά η στενή σύνοδος με τον Ήλιο της, την κάνει πανταχού παρούσα και τα πάντα πληρούσα.
Με αυτή τη σύνοδο είχε δηλώσει: «Εμείς οι Ανατολικογερμανοί μάθαμε να συμβιβαζόμαστε με τους εξουσιαστές, δίχως όμως να δημιουργούμε απόλυτες δεσμεύσεις».

Τους ελιγμούς στα λόγια και στις πράξεις της, τους οφείλει στην επίσης ανατρεπτική και ανοιχτόμυαλη Σελήνη της στον Υδροχόο, μια Σελήνη που σε σχέση με την προηγούμενη όψη και σε συνάρτηση με τον ωροσκόπο της στον Τοξότη, κάνουν τις ευαισθησίες του ζωδίου της να μοιάζουν με αγκομαχητά, που χλευάζουν οι διαρκώς παρασημοφορημένες αντιδράσεις της.
Η Άνγκελα Μέρκελ δεν είναι μια τυχαία πολιτικός. Είναι μια πολιτικός που είναι προορισμένη να γράψει ιστορία, με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία στον 7ο οίκο, κυβερνήτες του 8ου οίκου και του ωροσκόπου αντίστοιχα, αλλά και με τον Ερμή σε σύνοδο με Δία και σε τρίγωνο με τον Κρόνο.
Όλος αυτός ο συνδυασμός μιλάει για μια έξυπνη γυναίκα, εξαιρετικά μεθοδική, που αποσκοπεί μέσα από τη διπλωματία να περάσει αυτό που θέλει, έχοντας και τον απαραίτητο συναισθηματισμό, που τον λαμβάνει υπ' όψιν της, κάθε φορά που έρχεται στη θέση του δήμιου. Μια θέση που δεν επιλέγει κάτι το αδίστακτο μέσα της, εφόσον ο χάρτης της δεν συνάδει με την κακιά μέγαιρα που οι περισσότεροι βλέπουμε στο πρόσωπό της.

Επιπλέον ο Άρης στον Τοξότη στον 1ο οίκο δεν την αφήνει ανεξέλεγκτη από ηθικής πλευράς διότι το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και τον τρίγωνο με τον Πλούτωνα καταγράφουν μια φιλόδοξη, ενεργητική και δραστήρια φύση προορισμένη να κερδίζει στους ανταγωνισμούς, αλλά με τα κρατήματα που δίνουν η διαίσθηση και η διορατικότητα που συνυπάρχουν.
Έως το τέλος του 2015 οι πλανήτες είναι πολύ υπαινικτικοί και καλείται να πάρει μια σημαντική απόφαση, που θα καθορίσει τα δρώμενα μια χώρας αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης.
Σύμμαχο σε αυτήν την απόφαση θα έχει τον Δία τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο και εχθρό τον Πλούτωνα, παράλληλα τον Σεπτέμβριο, αλλά και τον Οκτώβριο, που απειλείται πραγματικά το γόητρό της, από ένα ενδεχόμενο χρηματοοικονομικό θέμα.
Έως τότε όλα θα σέρνονται με πρόχειρες και συμβιβαστικές λύσεις, μέχρι να αναγκαστεί να ανοίξει όλα της τα χαρτιά.

Η Angela Merkel γεννήθηκε στις 17/7/1954 στις 6.00 το απόγευμα στο Αμβούργο της Γερμανίας

merkel chart

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved