Dancing with the stars: Η αποχώρηση της Έλενας Παπαβασιλείου

Η χθεσινή βραδιά δικαίωσε την πρόβλεψη, εφόσον οι χοροί ήταν πολύ δυναμικοί, υπήρχε ένταση στους διαγωνιζόμενους, συχνές αστάθειες, βιασύνη και λάθη.

Dancing with the stars: Η αποχώρηση της Έλενας Παπαβασιλείου

Όπως είχαμε αναφέρει από την προηγούμενη φορά, η Σελήνη στον Ταύρο σε πολύ κλειστό τετράγωνο με τον Άρη από τον Υδροχόο, αναμένονταν να προσδώσει ιδιαίτερη τόλμη και θάρρος στους διαγωνιζόμενους, αλλά και αρκετό πείσμα και εκνευρισμό.

Αν οι χορογραφίες βοηθούσαν, θα απολαμβάναμε δυναμικούς χορούς και εντυπωσιακές φιγούρες, που εμπεριέχουν το ρίσκο αποτυχιών και απροσεξίας.

Η χθεσινή βραδιά δικαίωσε την πρόβλεψη, εφόσον οι χοροί ήταν πολύ δυναμικοί, υπήρχε ένταση στους διαγωνιζόμενους, συχνές αστάθειες, βιασύνη και λάθη.

Στο πρώτο μέρος το paso doble για τις γυναίκες και το βιενέζικο βαλς για τους άνδρες, έφερε ανάμεικτα συναισθήματα στους κριτές, αλλά και στους διαγωνιζόμενους.

Ηλίας Βρεττός και Ντορέττα Παπαδημητρίου χόρεψαν εκπληκτικά, απέσπασαν 48 βαθμούς και στο δεύτερο μέρος του διαγωνισμού απογειώθηκαν.

Σε έναν ξέφρενο μαραθώνιο boogie dancing που διαγωνίστηκαν όλοι μαζί, η Αιγόκερως Έλενα Παπαβασιλείου καλέστηκε να φύγει πρώτη, αφήνοντας για άλλη μια φορά να φανεί η ακαμψία της σε σχέση με την τεχνική στην οποία υπερτερεί, ενώ ακολούθησαν γρήγορα ο Δίδυμος Νίκος Αναδιώτης και Λέαινα Λάουρα Νάργες.

Τα τρία ζευγάρια που απέμειναν ξεσήκωσαν κριτές και κοινό με την αντοχή, τη δύναμη και τις ασταμάτητες χορευτικές φιγούρες. Τελικά νικητής αναδείχθηκε ο Παρθένος Ηλίας Βρεττός, που για πρώτη φορά παίρνει τα πρωτεία από τη Ζυγό Ντορέττα Παπαδημητρίου, με έναν βαθμό διαφορά.

Όπως όλα δείχνουν ο τελικός θα τους φέρει αντιμέτωπους, εφόσον αποτελούν φαβορί.

Η Ντορέττα εξ' αρχής και ο Ηλίας σταδιακά και αποφασιστικά.

Η ώρα της αποχώρησης ήρθε για την Έλενα Παπαβασιλείου, με την Λάουρα Νάργες να βρίσκεται για 4η συνεχή φορά προτεινόμενη.

Ο Νίκος Αναδιώτης που ήταν στην τελευταία θέση προτιμήθηκε από το κοινό βραβεύοντάς τον για τη συνεχή προσπάθεια και άνοδο στο χορό, αντίθετα με την Έλενα Παπαβασιλείου, που παρέμενε στάσιμη χωρίς να προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Από τη χθεσινή βραδιά κρατάμε τις υπέροχες μουσικές των βαλς και τα καλλίγραμμα πόδια της Ζέτας Μακρυπούλια, που ο φακός φρόντιζε δικαίως να προβάλλει διαρκώς.

Χλιαρές αλλά ευχάριστες οι συμμετοχές των δύο Υδροχόων Μαρίας Μπεκατώρου και Μύρωνα Στρατή.

Η επόμενη Κυριακή θα διεξαχθεί με μια Πανσέληνο στον Λέοντα σε αρμονικές όψεις με Δία και Ουρανό, που όμως το βράδυ θα έχουν δώσει τη θέση τους στη δυσαρμονική όψη του τετραγώνου με τον Κρόνο.

Πολύ πιεστική η βραδιά για την Λάουρα Νάργες που το τετράγωνο αυτό την επηρεάζει άμεσα.

Ακόμα όμως και κάτω από την επιρροή του τετραγώνου Σελήνης – Κρόνου, η εντυπωσιακή αυτή Σελήνη στον Λέοντα, υπόσχεται θεατρικότητα, μυστήριο και πολύ εντυπωσιασμό.


Διαβάστε επίσης:

Δείτε ποιος αποχώρησε από το δέκατο «Dancing with the stars»


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved