Αστροχαρτογραφία - Οι ερμηνείες των πλανητικών γραμμών του Δία

Η τεχνική της Αστροχαρτογραφίας μας βοηθά να εντοπίσουμε τόπους που μπορεί να
Παπασταύρου Λίντα
Αστροχαρτογραφία - Οι ερμηνείες των πλανητικών γραμμών του Δία

από τον Urania Lab

Η τεχνική της Αστροχαρτογραφίας μας βοηθά να εντοπίσουμε τόπους που μπορεί να έχουν μια ιδιαίτερη σημασία για μας και η παρουσία μας εκεί να συνοδευθεί από ξεχωριστά επιτεύγματα. Φυσικά μπορούμε παράλληλα να εντοπίσουμε και τους τόπους που «δεν μας πάνε», αποφεύγοντας έτσι μια ταλαιπωρία που ενδέχεται να μας κοστίσει ακριβά.

Όμως δεν είναι απαραίτητο να βρεθούμε δια ζώσης στον τόπο της αρεσκείας μας. Άνθρωποι, υπηρεσίες και προϊόντα που προέρχονται από εκεί, μπορούν να συμβάλλουν στην πρόοδο και την καθημερινή μας ευτυχία η αντίθετα να μας ...χαντακώσουν.

Και πως τα βρίσκουμε όλα αυτά;

Ο καθένας μας έχει το δικό του αστροχαρτογραφικό αποτύπωμα, που δεν είναι άλλο από την προβολή πάνω στη γήινη σφαίρα της θέσης των ουράνιων σωμάτων η σημείων κατά την ώρα της γέννησης μας.

Οι πλανητικές γραμμές μας δείχνουν τις περιοχές όπου ένας πλανήτης ανατέλλει, δύει, μεσουρανεί η βρίσκεται στο ναδίρ. Για κάθε ουράνιο σώμα δηλαδή υπάρχουν τέσσερις γραμμές που διασχίζουν κάθετα η καμπυλωτά τη γήινη σφαίρα επισημαίνοντας τους τόπους όπου διοχετεύουν την ενέργεια τους. Και βέβαια, η κάθε μια έχει τη σημασία και την ερμηνεία της, κάτι που είναι και το αντικείμενο αυτής της σειράς των άρθρων.

globe 3

Οι γραμμές του Δία


Ο Δίας στο Μεσουράνημα (JU MC)-κάθετη γραμμή

Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα μέρη για να πάτε-άνετες γνωριμίες με αξιόλογους, πλούσιους και ισχυρούς ανθρώπους, σας προτιμούν στις δουλειές και ανεβαίνετε κοινωνικά καθώς ανεβαίνει και η επαγγελματική και προσωπική σας εικόνα. Εκφράζετε πραγματικό ενδιαφέρον για τους άλλους, πράγμα που μπορεί να σας φέρει σε μια δημόσια υπηρεσία, να σας δώσει την υποστήριξη της κοινωνίας ή ακόμα σε ένα από τα επαγγέλματα που βοηθούν, ιδιαίτερα σε κάποιο κλάδο της ιατρικής. Γνωρίζετε την επιτυχία, αναπτύσσετε την επιτήδευση και βγάζετε προς τα έξω μια έμφυτη «ανωτερότητα» και ποιότητα. Εδώ, είναι οι γνωστοί που προσπαθούν να σας μοιάσουν και όχι το αντίθετο και μπροστά σας έχετε τη φήμη, τον πλούτο και κάτι που σας προστατεύει. Είναι το καλύτερο μέρος για πρόοδο σε θέματα θρησκείας, νομικά, ιατρικά, κοινωνικά και επαγγελματικά. Εδώ όμως κρύβεται και ο κίνδυνος της υποχωρητικότητας, να εγκαταλειφθούν οι αρχές ή η αυτοπεποίθηση καθώς η ζωή εδώ παραείναι εύκολη. Η συγγραφική και εκδοτική δουλειά έχουν θεαματική επιτυχία. Δυτικά από τη γραμμή είναι καλύτερα.

Ο Δίας στον Ωροσκόπο (JU ASC)-καμπύλη

Αναβλύζετε από αυτοπεποίθηση, ποιότητα και ίσως έχετε θεραπευτικές ή θρησκευτικές ικανότητες. Η πίστη, η αισιοδοξία και η ελπίδα βγαίνουν προς τα έξω και επηρεάζουν όσους σας γνωρίζουν, με αποτέλεσμα να μπορείτε να δείχνετε τη δύναμη της θετικής σκέψης, ίσως και να κάνετε θαύματα στη ζωή των άλλων. Οι στερημένοι από πίστη γοητεύονται από εσάς και ίσως να πάρετε πολύ σοβαρά το θέμα και γίνετε λίγο πομπώδεις, βαρείς, φαντασμένοι και να χαλαρώσουν τα ήθη σας. Πιθανή είναι και η πνευματική εξέλιξη και ο κόσμος σας μιμείται, ίσως και σας ακολουθεί, χρειάζονται όμως άλλες δυνάμεις για να μην πάρετε τον κατήφορο. Γίνεστε μια προσωπικότητα, η ουσία των αξιών του κατεστημένου και μια κολόνα για την κοινωνία. Αρέσετε στους περισσότερους για τη χαρά που αντλείται από τη ζωή, τη γενναιοδωρία σας και τη φανερή ευγένεια.

Ανατολικά από τη γραμμή είναι καλύτερα.

Ο Δίας στο Ναδίρ (JU IC)-κάθετη

Καλό μέρος για να αποσυρθείτε ή να βρείτε το τέλειο μέρος να μείνετε και η οικογενειακή ζωή γνωρίζει την ευτυχία. Μεγαλώνει η αξία της ακίνητης περιουσίας, ανυπομονείτε να εξασφαλίσετε τα γεράματά σας και γίνεστε πατριάρχες, στήριγμα της κοινωνίας και πετυχημένοι, αν και συντηρητικοί πολιτικοί. Εδώ βρίσκεται η πατρίδα σας σε αυτόν τον κόσμο και μπορείτε να φυτέψετε, να ζείτε από τη γη ή να γίνετε ιδιοκτήτες. Η οικογένειά σας συνεχίζει την παράδοση, αναπτύσσει ένα οικογενειακό δέντρο και αποκτά κληρονομιά και περηφάνια. Εδώ μπορείτε να βρείτε την αίσθηση της εσωτερικής γαλήνης. Είναι το καλύτερο μέρος για να συγκεντρωθείτε στο παρελθόν και την παράδοση και για να βρείτε τον εαυτό σας. Νιώθετε ικανοί να φροντίσετε τους λιγότερο τυχερούς, να γίνετε ευεργέτες και γενναιόδωροι καθώς γεμάτοι ευχαρίστηση θα ακολουθείτε το θρησκευτικό ή οικογενειακό πεπρωμένο σας. Εδώ, στον προσωπικό σας Παράδεισο, βάζετε τέλος στους εξωτερικούς μόχθους και κτίζετε ένα συναίσθημα εσωτερικής αξίας ενώ μοιράζεστε την επιτυχία σας με τους κοντινούς σας ανθρώπους.

Δυτικά από τη γραμμή είναι καλύτερα.

Ο Δίας στη Δύση (JU DSC)-καμπύλη

Σε αυτό το σημείο έλκετε την επιρροή και τη βοήθεια ατόμων σε υψηλές θέσεις. Οι σχέσεις είναι τυχερές και οι άλλοι μοιάζουν να σας βοηθούν πάντα, ψυχολογικά ή οικονομικά, ίσως παντρευτείτε ή κάνετε σχέσεις με ευκατάστατους ανθρώπους. Η περιοχή είναι καλή για δικηγόρους ή πωλητές και οι νομικές διαμάχες έχουν καλύτερα αποτελέσματα εδώ. Η προσωπική σωτηρία, θρησκευτική ή άλλη, έρχεται μέσα από τις σχέσεις και οι δουλειές με το κοινό πάνε πολύ καλά. Η ζωή φαίνεται να κατευθύνεται από άλλους και συνήθως έχετε τη συμπάθεια και την υποστήριξη του κόσμου καθώς και υλική βοήθεια. Κάπου υπάρχει ο κίνδυνος να βασιστείτε πολύ στο ταίρι σας. Πρόκειται όμως για μια από τις πιο ευεργετικές περιοχές όπου δυνάμεις πέρα από τον έλεγχό σας μοιάζουν να έχουν αποφασίσει όλα να σας πάνε καλά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved