Η Ελλάδα στους κοσμικούς ρυθμούς του 2011, μέρος Α΄

Κάθε πέρσι και καλύτερα. Οι άνθρωποι ανά την υφήλιο τελικώς έτσι τελικώς λένε

Παπασταύρου Λίντα
Η Ελλάδα στους κοσμικούς ρυθμούς του 2011, μέρος Α΄

γράφει ο Karl Heinz Ottinger

Karl_Heinz_Ottinger

Κάθε πέρσι και καλύτερα. Οι άνθρωποι ανά την υφήλιο τελικώς έτσι τελικώς λένε. Έτσι μας κατάντησαν οι πολιτικοί. Αυτό όμως συμβαίνει σε όλες τις χώρες του κόσμου. Αλήθεια όμως πως χρωστάνε όλοι σε όλους;

Η απάντηση είναι πως χρωστάνε όλοι σε ολίγους. Και οι ολίγοι δεν είναι τίποτα άλλο από 3-4 τραπεζικούς κολοσσούς.

Η νέα χρονιά που έρχεται φέρνει ουσιαστικά δυσάρεστα μηνύματα τα οποία μόνο εάν είσαι με μη σώας τας φρένας μπορείς να τα αγνοησεις. Ο σκοπός δεν είναι ούτε να πανικόβαλουμε το πλήθος άλλα ούτε και να το ψυχαγωγήσουμε “χρυσώνοντας” του το χάπι. Γιατί το πρώτο είναι απάνθρωπο μα και το δεύτερο είναι χυδαίο.

Η όλη οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει αρκετά από το έργο του Shakespear “Οθέλλος”. Δυστυχώς και δια μέσω των πράξεων τους ο Πρωθυπουργός έχει πολλά κοινά στοιχειά με τον Ιάγο. Το ζητούμενο είναι η Ελλάδα να μην είναι σίγουρα η Δυσδαιμόνα .

Οι Πλανητικές Εικόνες και τα γεγονότα τους

Ο Προοδευμένος Ωροσκόπος (Ηλιακό Τόξο)

SARC ASC= ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ/ΚΡΟΝΟΣ

Θλίψη και χωρισμός. Αποχώρηση από συνεργασίες.

SARC ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ= Β.ΔΕΣΜΟΣ/Kronos

Αδυναμία της κεντρικής διοίκησης να συντονίσει μια κατάσταση. Κόντρες μεταξύ κορυφαίων στελεχών. Απροσδόκητη επιδείνωση μιας κατάστασης,

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ/ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ=ΟΥΡΑΝΟΣ/Hades

Μεγάλη καταστροφή. Πράξεις απάνθρωπες μα και άγριες.

ΗΛΙΟΣ/ΣΕΛΗΝΗ=ΚΡΟΝΟΣ/Apollon

Προβλήματα που σχετίζονται με τα εκπαιδευτικά ζητήματα. Με μαθητές, φοιτητές και καθηγητές.

Τι λέει το Ετήσιο ωροσκόπιο 2011 ( Jahreshoroskop 2011)

Το ετήσιο ωροσκόπιο το μελετάμε πολύ στην Uranian ειδικά και δεν είναι τίποτε άλλο από ένα νέο ωροσκόπιο με την είσοδο του Ηλίου στην μηδενική του Αιγόκερω.

Annual-1830

Φέτος ο Ωροσκόπος του έτους για Ελλάδα είναι στις 15 μοίρες και 22' ενώ το Μεσουράνημα είναι στις 17 μοίρες και 26' των παρορμητικών.

Αυτό που θα χρειαστεί να προσέξουμε ιδιαίτερα είναι πως ο ετήσιος ωροσκόπος αλλά και το ετήσιο μεσουράνημα προσβάλλονται ιδιαίτερα μετά το πέρας του Α΄ τριμήνου του 2011.

Ο ετήσιος ωροσκόπος = (από πρόοδο) Kronos/Zeus (από 3ο έως 5ο του 2011) Επαφές με ισχυρούς όπου μου δίνουν ένα προβάδισμα. (ίσως προσωρινό) . Μετά όμως τον Ιούνιο έχουμε να ενεργοποιείται το Aries Point/Hades και μας παραπέμπει σε προβλήματα που προκαλούνται από την άσκηση επαγγελμάτων ή από πολιτικές καταστάσεις. Μια δυσάρεστη θέση.

Μια σημείωση που είναι απαραίτητη να γίνει: Ο αντιπληθωρισμός είναι εξ ορισμού ένα φυσικό επακόλουθο μιας ισχυρής ύφεσης. Στην πραγματικότητα είναι η μείωση σε προσφορά του χρήματος. Το χρήμα δεν κινείται στην αγορά και λόγω του ότι το χρήμα είναι κινητήριος δύναμης οι έχοντες προβαίνουν σε ισχυρή συσσώρευση των χρημάτων. Αυτό έχει ως φυσικό αποτέλεσμα ή αγορά να “στεγνώσει” από ρευστό, οι παροχές υπηρεσίας να κοστίζουν πιο ακριβά και οι επιχειρήσεις μπρος την αδυναμία πληρωμών απολύουν υπαλλήλους

Η είσοδος του Hades στον Καρκίνο ουσιαστικά μας φέρνει μπρος σε πολλές δυσκολίες μιας και η εμπλοκή του είναι ιδιαίτερα έντονη σε περιόδους νομισματικών αλλαγών άλλα και παρατεταμένες περιόδους οικονομικής κρίσεως.

Local Ascendant= ΗΛΙΟΣ/ΟΥΡΑΝΟΣ=ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ/Zeus= ΕΡΜΗΣ/ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ

Μεγάλα και Ξαφνικά γεγονότα. Όρεξη για μεγάλα επιτεύγματα δια μέσω της εργασίας. Πνευματικός παραλογισμός και ψέματα

Local Meridian= Aries Point/Kronos=Vulcanus/Poseidon

Η δύναμη των εκτελεστικών Αρχών. Επιβολή νέων μέτρων. Ένα δυνατό μυαλό που υποβάλλει στους άλλους

Συνεχίζεται...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved