Αστροχαρτογραφία-Οι ερμηνείες των πλανητικών γραμμών του Άρη

Η τεχνική της Αστροχαρτογραφίας μας βοηθά να εντοπίσουμε τόπους που μπορεί να έχουν μια ιδιαίτερη σημασία
Παπασταύρου Λίντα
Αστροχαρτογραφία-Οι ερμηνείες των πλανητικών γραμμών του Άρη

από τον Urania Lab

Η τεχνική της Αστροχαρτογραφίας μας βοηθά να εντοπίσουμε τόπους που μπορεί να έχουν μια ιδιαίτερη σημασία για μας και η παρουσία μας εκεί να συνοδευθεί από ξεχωριστά επιτεύγματα. Φυσικά μπορούμε παράλληλα να εντοπίσουμε και τους τόπους που «δεν μας πάνε», αποφεύγοντας έτσι μια ταλαιπωρία που ενδέχεται να μας κοστίσει ακριβά.
Όμως δεν είναι απαραίτητο να βρεθούμε δια ζώσης στον τόπο της αρεσκείας μας. Άνθρωποι, υπηρεσίες και προϊόντα που προέρχονται από εκεί, μπορούν να συμβάλλουν στην πρόοδο και την καθημερινή μας ευτυχία η αντίθετα να μας ...χαντακώσουν.

Και πως τα βρίσκουμε όλα αυτά;

Ο καθένας μας έχει το δικό του αστροχαρτογραφικό αποτύπωμα, που δεν είναι άλλο από την προβολή πάνω στη γήινη σφαίρα της θέσης των ουράνιων σωμάτων η σημείων κατά την ώρα της γέννησης μας.
Οι πλανητικές γραμμές μας δείχνουν τις περιοχές όπου ένας πλανήτης ανατέλλει, δύει, μεσουρανεί η βρίσκεται στο ναδίρ. Για κάθε ουράνιο σώμα δηλαδή υπάρχουν τέσσερις γραμμές που διασχίζουν κάθετα η καμπυλωτά τη γήινη σφαίρα επισημαίνοντας τους τόπους όπου διοχετεύουν την ενέργεια τους. Και βέβαια, η κάθε μια έχει τη σημασία και την ερμηνεία της, κάτι που είναι και το αντικείμενο αυτής της σειράς των άρθρων.

Οι γραμμές του Άρη

Ο Άρης στο Μεσουράνημα (MA MH)-κάθετη γραμμή
Σε αυτό το μέρος μοχθείτε για επιτυχία και ένα αξίωμα στην κοινωνία, συχνά μέσα από τα στρατιωτικά επαγγέλματα, τη μηχανολογία, τις οικοδομές ή τη σωματική εργασία, επαγγέλματα που συνδέονται συνήθως με τον άντρα. Υπάρχει ακόμα παρόρμηση για πρωτοποριακές επιτεύξεις και ατομιστική επιτυχία. Μπορεί να ανακαλυφθεί ή να βιωθεί ο ερωτικός προσανατολισμός και συμβαίνει ένας σαφής προσδιορισμός του εαυτού ως «νταής» καθώς και μια έλξη από κοινωνικούς κύκλους πιο τραχείς και αρσενικούς. Εξεγείρεστε απέναντι στην εξουσία, υπομένετε σιωπηλά τον πόνο, υπερεκτιμάτε τον εαυτό σας, έχετε μεγάλη όρεξη για δουλειά καθώς και τάση για ατυχήματα. Η επιτυχία έρχεται μέσα από τη λήψη πρωτοβουλιών, το σθένος και την αυτοπεποίθηση και μέσα από τη νίκη σε ανταγωνισμούς και συναγωνισμούς. Οι άλλοι σας θεωρούν κάτι σαν Καζανόβα κι εσείς φέρεστε σα να παίζετε σε ταινία με τον Χάμφρευ Μπόγκαρτ. Η δυτική πλευρά της γραμμής είναι προτιμότερη.

Ο Άρης στον Ωροσκόπο (MA ASC)-καμπύλη
Εδώ, γίνεστε η εικόνα του «νταή», επιζητάτε τον ανταγωνισμό, είστε σωματικά δυνατότεροι, δραστήριοι και ορμητικοί, φαίνεστε πιο σθεναροί, συγχρόνως, όμως, αδέξιοι και θυελλώδεις. Γυρεύετε την πρόσωπο-με-πρόσωπο αντιμετώπιση και αλίμονο σε εκείνους που σας προσβάλλουν κάτω από τον ανατέλλοντα Άρη. Κάνετε έντονη ερωτική επίθεση και όλοι είναι επίδοξα θύματα. Κουβαλάτε μαζί σας ένα μεγάλο ξύλο και υποθέτετε πως οι πράξεις μιλούν καλύτερα από τα λόγια. Άρα, εδώ είναι καλύτερα για επιτυχία στον αθλητισμό, ενώ υπάρχει και μια ανησυχία και απροσεξία που σας εξασφαλίζει το μερίδιό σας σε χτυπήματα. Μπορείτε να τραβάτε την προσοχή πάνω σας πηγαίνοντας μέχρι τα άκρα ή ακόμα και με τον αυτό-επιβαλλόμενο πόνο (ο αθλητικός συναγωνισμός είναι συνήθως οδυνηρός) και η σωματική δύναμη αποτελεί συχνά την έσχατη λύση. Αφοσιώνεστε τελείως σε αυτό που κάνετε, υπάρχει όμως το στοιχείο της αντιπάθειας προς τον ίδιο σας τον εαυτό κι έτσι τείνετε να υποβάλετε τον εαυτό σας σε σκληρές, απαιτητικές και προκλητικές καταστάσεις, ίσως με ατυχή μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Δυτικά από τη γραμμή είναι καλύτερα και η ζωή είναι σπάνια βαρετή.

Ο Άρης στο Ναδίρ (MA IC)-κάθετη
Το σπίτι, η οικογένεια, η περιουσία και το παρελθόν τείνουν να φέρνουν προκλήσεις και προβλήματα. Ενώ το μέρος αυτό είναι καλό για να ξεκινήσετε ένα σπίτι, να το σκαλίσετε μέσα από την άγρια φύση και να το χτίσετε μόνοι σας, υπάρχει πάρα πολύ ένταση και πρόκληση εκεί που έχετε την ανάγκη να νιώθετε σιγουριά και η ασφάλεια απειλείται πάντα από τις καταστάσεις. Εδώ, μπορείτε να μάθετε τα ένστικτά σας και πώς να αντιδράτε μέσα από αυτά, να βελτιώσετε το σπιτικό και την ιδέα που έχετε για τον εαυτό σας, αυτή όμως η βελτίωση θα είναι βίαιη και ριζική και τα μέλη της οικογενείας δε θα τη δουν με καλό μάτι. Η ερωτική σας εικόνα γίνεται εικόνα του εαυτού σας και έχετε ανάγκη συνεχώς από ένα τρόπο να εκτονώνεστε. Εστιάζετε τον εαυτό σας μέσα από την αναζήτηση, τη δύναμη και την πρόκληση, η συνεχής ένταση όμως σας εξουθενώνει. Στην αριστερή πλευρά της γραμμής υπάρχει λιγότερη ένταση απ ότι στη δυτική.

Ο Άρης στη Δύση (MA DSC)-καμπύλη
Πρόκειται για μία από τις λιγότερο επιθυμητές θέσεις μιας κι εδώ τραβάτε κοντά σας τη βία και την αντιπάθεια των άλλων, ιδιαίτερα αν κάπου στην ψυχοσύνθεσή σας υπάρχει αντιπάθεια προς τον εαυτό. Ο έρωτας είναι παθιασμένος και ανταγωνιστικά επιθετικός και οι σχέσεις συνήθως παθιασμένες και μαχητικές. Ο γάμος θα είναι μάλλον δυσάρεστος, αν και οι άλλοι σας θεωρούν ελκυστικούς ερωτικά και είστε το πρόθυμο ή απρόθυμο αντικείμενο του πόθου τους. Η υγεία είναι επιρρεπής σε πολλές αναστατώσεις και έχετε την τάση να προβάλετε θυμό προς τα έξω, με αποτέλεσμα οι σχέσεις να είναι έντονες και να διαρκούν λίγο. Ο κόσμος δείχνει εχθρικός και ίσως να είναι στ αλήθεια, επικρατούν τα σκληρά καρύδια, οι νομικές υποθέσεις δεν πάνε καλά και δέχεστε συνεχώς πίεση. Αριστερά από τη γραμμή τα προβλήματα ξεκινούν πιο πολύ από τον ίδιο σας τον εαυτό.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved