Φεγγαράκι μου λαμπρό-Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης

Η μυστήρια γυναίκα μεταμορφώνεται σε μασκοφόρο εκδικητή και σκοτεινιάζει πλήρως στις 21/12 στις 10.17 το πρωί ώρα
Παπασταύρου Λίντα
Φεγγαράκι μου λαμπρό-Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

Σεληνοσκιρτήματα
Σήμερα αποφάσισα να αντικαταστήσω το βρεγμένο χαρτομάντιλο με αναμμένα κεριά και ένα ρομαντικό γεύμα, καλώντας το αγαπημένο μου πρόσωπο για να του δείξω πόσο το αγαπώ και να λυθούν οι παρεξηγήσεις. Η αγάπη είναι ανάγκη που πρέπει να βρει τη διέξοδό της, γι' αυτό χωρίς εγωισμούς θα την αναδείξω.
Πριν αρχίσω τις ετοιμασίες, πέρασα και από τη μαμά μου να της αφήσω λουλούδια, νιώθω τύψεις κάθε φορά που της μιλάω απότομα.

Το γεύμα βρήκε τη θέση του στο στομάχι, αλλά η υπερευαισθησία που προκαλεί η Σεληνιακή αυτή θέση με τη φιμωμένη λογική, μετέτρεψε το σκηνικό σε βραζιλιάνικο μελό. Και λύση δεν βρέθηκε στα φλέγοντα θέματα, που η συναισθηματική κουβέρτα δεν είναι αρκετή για να τα σβήσει.
Στη Σεληνιακή αυτή θέση ο συναισθηματισμός δεν πρέπει να χρειάζεται πάνες ακράτειας.
Λέξεις κλειδιά Συναίσθημα, οικογένεια, υπερευαισθησία, γκρίνια, αποκατάσταση σχέσεων, συλλογές, αλλαγές διάθεσης.

Σεληνοπερπατήματα
Η μυστήρια γυναίκα μεταμορφώνεται σε μασκοφόρο εκδικητή και σκοτεινιάζει πλήρως στις 21/12 στις 10.17 το πρωί ώρα Ελλάδας από τις 29.23 μοίρες των Διδύμων σε μια δυσκολοχώνευτη ολική έκλειψη για Διδύμους, Τοξότες, Ιχθείς και Παρθένους των τελευταίων ημερών και Καρκίνους, Αιγόκερους, Ζυγούς και Κριούς των πρώτων ημερών, αλλά και όσων έχουν πλανήτες εκεί. Ιδιαίτερη προσοχή σε εντάσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε ακραίες ψυχολογικές εκρήξεις με δυσάρεστα αποτελέσματα και αυτό ισχύει και για όσους δεν άκουσαν το όνομά τους.
Επίσης να υπενθυμίσουμε πως όλα τα παραπάνω έχουν μπει σε ισχύ, τουλάχιστον 1 εβδομάδα πριν.
Λίγα λεπτά αργότερα στις 11.22 η Σελήνη μπαίνει στον Καρκίνο, επιβαρύνοντας περισσότερο το συναισθηματικό μας ανακάτεμα.

Σε αντίθεση με τον αναδρομιασμένο Ερμή και σε τ-τετράγωνο με Δία και Ουρανό, ολόκληρη η μέρα γίνεται δύσκολη με απρόβλεπτα γεγονότα, ενώ οι καλημέρες μοιάζουν με αιωρούμενα μαχαίρια στο φιλμ Τίγρης και Δράκος.
Ασυνεννοησία, εντάσεις, καβγάδες, διαρκείς παρεξηγήσεις, υπερένταση, υπερβολές, ανατροπές, ακρότητες, συγκρουσιακές διαθέσεις, κρατούν σε εγρήγορση τα μεγάλα γράμματα στην κατακόκκινη επιγραφή που αναβοσβήνει προειδοποιητικά.
Στις 8.01 το βράδυ η αντίθεση με τον Πλούτωνα μπορεί να οδηγήσει στα άκρα τη συσσωρευμένη ένταση με πράξεις που η μετάνοια θα φαντάζει σαν σκουπιδάκι στον κάδο μας, αφού κανείς δεν θα επιθυμεί να αποδεχτεί.

Η επόμενη μέρα 22/12 ανακυκλώνει την προηγούμενη, αφού στις 6.06 τα ξημερώματα η αντίθεση με τον Άρη δεν βάζει νερό στο κρασί αλλά οινόπνευμα στη φωτιά, οι λογομαχίες γίνονται Ομηρικές κατά τη διάρκεια της μέρας, ο θυμός και η σκληρότητα παγιώνονται, ενώ στις 4.10 το απόγευμα το ακριβέστατο τετράγωνο με τον Κρόνο εξαντλεί, οδηγώντας ως το βράδυ στην κατάρρευση, όσους δεν μπόρεσαν να γίνουν ήρωες σε 48 ώρες, ξεπερνώντας τους εαυτούς τους.
Ιδιαίτερη προσοχή στην υγεία και στα ατυχήματα χρειάζεται αυτό το διήμερο και θα είναι λυτρωτικές οι αποδράσεις σε γυμναστήρια, spa, μαθήματα Yoga, αδυσώπητη μπιρίμπα, ή ο αποκλεισμός μας σε ένα δωμάτιο ακούγοντας Ινδική ή κλασσική μουσική, εκτός φυσικά του Ρέκβιεμ και συναφών δημιουργημάτων.
Η παρουσία του τριγώνου Σελήνης – Αφροδίτης που παρεμβάλλεται στο σκηνικό, μπορεί μόνο να σκουπίζει τον ιδρώτα από τα μέτωπα των ταλαιπωρημένων πρωταγωνιστών.

Στις 23/12 στις 7:11 το πρωί το τρίγωνο με της Σελήνης με τον Δία και κατόπιν στις 9:25 με τον Ουρανό, μας επαναφέρουν από την επίκυψη στην ανάταση, αναφωνώντας «υπάρχει Θεός».
Σιγά - σιγά ξεπρήζονται τα μάτια, γλυκαίνει το μέσα μας με ένα έδεσμα που μπορεί πλέον να σηκώσει το στομάχι μας, η σκέψη θεριεύει, το ηθικό αναπτερώνεται και όλα δείχνουν πως το κυνήγι της όμορφης πλευράς της ζωής ξαναρχίζει.
Βαριές οι απώλειες από το διήμερο, αλλά κάθε ξεσήκωμα ακόμα και σαρωτικό, είναι πάντα μια νέα αρχή.
Στις 2:50 το μεσημέρι η Σελήνη μπαίνει στο Λέοντα. Ως τότε, πολύ και συχνό Jumbo για όλους.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved