Τζούλια Αλεξανδράτου

Συνοδοιπόρος στις σκανδαλώδεις επιλογές της Τζούλιας, είναι και η Αφροδίτη στο Σκορπιό
Παπασταύρου Λίντα

Από το Γ. Ριζόπουλο

Γνωρίζοντας τα ...έργα και τις ημέρες της Τζούλιας προξενεί αρχικά έκπληξη το ότι στο ωροσκόπιο της υπάρχει μια σύνοδος Ήλιου-Κρόνου. Κι αυτό γιατί η συγκεκριμένη όψη συνήθως αποδίδει συνεσταλμένα άτομα που είναι πολύ πιο εύκολο να υποτιμούν τις δυνατότητες τους, παρά να ...αυθαδιάζουν η να προκαλούν.

Το «μυστήριο» λύνεται από την παρουσία του Ουρανού στον 1ο οίκο, του Άρη στο 10ο και της Σελήνης στον Κριό, αφού όλη αυτή η ...κομπανία συνηθίζει να λειτουργεί παρορμητικά, δυναμικά και συχνά με το μυαλό ...έξω απ‘ το κεφάλι.

Συνοδοιπόρος στις σκανδαλώδεις επιλογές της Τζούλιας, είναι και η Αφροδίτη στο Σκορπιό που τετραγωνίζεται με το Δία στον Υδροχόο. Και ανεξάρτητα από τις όποιες ηθικές αξιολογήσεις μια τέτοια Αφροδίτη ξέρει πολύ καλά πως να εκμεταλλεύεται τον ερωτισμό και τη σεξουαλικότητα της.

Από την άλλη πλευρά, ο Κρόνος δημιουργεί ενοχές και ένα βαθύ αίσθημα απόρριψης, που στην περίπτωση της Τζούλιας συνδέονται άμεσα με τον πατέρα της. Κι όσο έχει αυτό το θέμα (που προφανώς έχει τις ρίζες του στο παρελθόν) θα άγεται και θα φέρεται μονίμως από τη συστολή στην προκλητικότητα, προσπαθώντας να αποδείξει-κυρίως σε εκείνον-ότι δεν είναι ασήμαντη.

Αστρολογικά πάντως η Τζούλια, έχοντας τη Σελήνη και τη Δήμητρα σε περίοπτες θέσεις (και οι δύο κάνουν ίδιο-συναστριακές όψεις με το Μεσουράνημα της) έχει όλες τις προδιαγραφές για να ξεχωρίσει και να διακριθεί, όχι μόνον με τους τρόπους που έχει επιδείξει μέχρι σήμερα.

Η διαχρονική σχέση της Τζούλιας Αλεξανδράτου με το πολυπληθές κοινό της, θα εμπλουτιστεί με πιο «σοβαρές» δραστηριότητες, όπως για παράδειγμα η οικολογία και η διατροφή. Κι όσο κι αν ακούγεται σήμερα παράξενο, όταν έρθει το πλήρωμα του ...Κρόνου, είναι ικανή να φθάσει μέχρι το ...Θιβέτ για να ακούσει από πρώτο χέρι τις διδασκαλίες των γκουρού!

Το κλειδί για τη μεταστροφή της «Μαγδαληνής» είναι η επιστροφή του Κρόνου στη γενέθλια θέση του, κάτι που θα συμβεί ύστερα από πέντε χρόνια περίπου.

Το θέμα είναι να αντέξει μέχρι τότε. Γιατί αυτή η ...μονομαχία ανάμεσα στον Κρόνο και τον Ουρανό μπορεί να έχει απρόβλεπτες συνέπειες για την υγεία της.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved