ΠΑΟΚ-Δολοφονική επίθεση στο Ζάγκρεμπ

Τελικά, με τις «ευλογίες» της τριπλής συνόδου Ερμή-Άρη-Πλούτωνα η μέρα ήταν εξαιρετικά καταστροφική
Παπασταύρου Λίντα

από το Γ. Ριζόπουλο

Τελικά, με τις «ευλογίες» της τριπλής συνόδου Ερμή-Άρη-Πλούτωνα η μέρα ήταν εξαιρετικά καταστροφική, ευτυχώς όμως χωρίς θύματα. Το μενού περιελάμβανε μια έκρηξη σε υποσταθμό της ΔΕΗ στο Λαύριο, μια φωτιά στην μονή Τιμίου Προδρόμου στις Σέρρες και την επιδρομή των Κροατών χούλιγκανς σε τουριστικό λεωφορείο που μετέφερε οπαδούς της ιστορικής ομάδας της Θεσσαλονίκης.
Εκτός από τις ...πατροπαράδοτες πέτρες οι περί τους εκατό νοσταλγοί των «Ουστάσα» έριξαν μολότωφ και πυρσούς (!) με αποτέλεσμα να καταστραφεί μεγάλο μέρος του λεωφορείου και να επικρατήσει πανικός. Σίγουρα υπήρξαν και τραυματίες φίλαθλοι του Δικεφάλου που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η συμμορία ξεμπούκαρε δίκην καταδρομέων από τις γύρω συστάδες δέντρων λίγο μετά τις 13:00 και στο ωροσκόπιο της στιγμής είναι ορατά τα σημάδια μιας αν μη τι άλλο «πρωτότυπης» επίθεσης.

Η τριπλέτα της ...συμφοράς βρίσκεται στον 9ο οίκο των ταξιδιών, κοντά στο Μεσουράνημα στον Αιγόκερω, ωστόσο αυτό που ξεχωρίζει είναι οι όψεις του αστρικού Ωροσκόπου στους Ιχθύες με τον Ουρανό, το Δία (σύνοδοι) αλλά και την αστρική Δήμητρα-σημάδι ενός γεγονότος με ευρεία δημοσιότητα. Αλλά και το τετράγωνο του Ήλιου στον 9ο οίκο με τον αστρικό Κρόνο είναι μια ένδειξη εμποδίων και κακοτυχίας σε ταξίδι. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν επίσης και οι αστρικές θέσεις του Άρη, του Ερμή και του Πλούτωνα στον Τοξότη, ένα ζώδιο που συνδέεται τόσο με τις φωτιές όσο και με κινδύνους κατά τη διάρκεια ταξιδιών.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved