Σχέσεις που άφησαν εποχή: Αθηνά Vs Alvaro de Miranta

Γεννήθηκε και μεγάλωσε με μια μοναδική σφραγίδα που θα την συνοδεύει πάντα
Παπασταύρου Λίντα

από τη Ρένα Κολιοπανου

«Ο κανόνας είναι ότι δεν υπάρχουν κανόνες»
~Αριστοτέλης Ωνάσης~

Όνομα: Αθηνά( πρώην Ρουσσελ ή πρώην Ωνάση-σε ηλικία δεκαπέντε ετών ζήτησε να μην φέρει το όνομα του παππού της-) ντε Μιράντα Νέτο.
Ημερομηνία Γέννησης: 29 Ιανουαρίου 1985 ,ώρα 2:50 π.μ
Τόπος Γέννησης: Νεϊγύ του Σηκουάνα, Γαλλία.
Όνομα μητρός: Χριστίνα Ωνάση
Όνομα Πατρός: Τιερι Ρουσσελ
Όνομα συζύγου : Αλβάρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο
Σπουδές: Παρακολούθησε βασική σχολική εκπαίδευση γαλλικού προτύπου στη Λωζάννη, και ολοκλήρωσε το Μπακαλορεά το καλοκαίρι του 2003.
Χόμπι: Ιππασία
Γλώσσες : Αγγλικά, Γαλλικά και Σουηδικά.

Κάπως έτσι θα ήταν το βιογραφικό της Αθηνάς Ωνάση, αν χρειαζόταν να το υποβάλλει για μια θέση εργασίας. Πράγμα βέβαια που δεν θα χρειαστεί πoτε . Γεννήθηκε και μεγάλωσε με μια μοναδική σφραγίδα που θα την συνοδεύει πάντα. Κληρονόμος. Κληρονόμος μιας τεράστιας περιουσίας του Έλληνα κροίσου Αριστοτέλη Ωνάση, που αποτελείται από ένα νησί στο Ιόνιο Πέλαγος ( Σκορπιό) , ξενοδοχεία , 217 τραπεζικούς λογαριασμούς , 87 εταιρίες σε όλο τον κόσμο και ένα θαλάσσιο στρατό από 38 τάνκερ κ.α.!!!

Όσο και η ίδια αν δεν θέλει να το δεχτεί το αίμα νερό δεν γίνεται . Ποια είναι λοιπόν η Αθηνά Ωνάση? Ένα κορίτσι που είναι αδιάφορο απέναντι στους προγονούς της και την ιστορία τους? Ένα κορίτσι που αποφάσισε να απαρνηθεί την ελληνική καταγωγή της , αποποιωντας το όνομα της και την γλώσσα της? Ένα κορίτσι δυστυχισμένο από την έλλειψη της μητέρας της και της αναγκαστικής συμβίωσης με τον μπαμπά , τη νέα σύζυγό του «Γκαμπι» (ερωμένη του ενόσω ήταν παντρεμένος με τη Χριστίνα) και τα τρία ετεροθαλή αδέλφια της? Ένα ήσυχο κορίτσι που δεν δίνει συνεντεύξεις και κάνει οτιδήποτε για να μην δίνει δικαιώματα στον τύπο γιατί απλά θέλει την ηρεμία του? Η ένα κορίτσι που φοβάται να έρθει σε επαφή με οτιδήποτε της θυμίζει την τραγική ιστορία που ακολουθεί το όνομα Ωνάσης?

Η μονή πραγματική σύνδεση που θέλει φαίνεται να έχει πραγματικά στην ζωή της ,είναι με τον ολυμπιονίκη Αλβάρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο .Ο Αλβάρο γεννήθηκε στο Σαο Πάολο της Βραζιλίας στις 5 Φεβρουαρίου 1973. Λίγα πράγματα γνωρίζουμε για αυτόν και πως άρχισε η σχέση τους. Η κοινή τους αγάπη για την ιππασία φαίνεται πως τους έδεσε αρχικά και τους οδήγησε στον γάμο στις 3 Δεκεμβρίου το 2005 στον Σαο Πάολο. Αποκλείοντας τον Τύπο και τον πατέρα της από τον περιβόητο γάμο, η Αθηνά κάνει άλλη μια κίνηση που αφοπλίζει . Γίνετε Αθηνά ντε Μιράντα Νέτο .
Έχουν περάσει 5 χρόνια από τότε και ο Τύπος φαίνεται δεν θέλει να την ξεχάσει. Πολύ συχνά και πυκνά κυκλοφορούν φήμες για δήθεν χωρισμό και απόστασης του ζευγαριού. Μέσα από την ανάλυση του σύνθετου της σχέσης τους, ας ρίξουμε μια μάτια σε αυτό το αθόρυβο ζευγάρι.( Μελετούμε μόνο τις όψεις γιατί η ώρα γέννησης του Αλβάρο δεν μας είναι γνώστη)

Οι όψεις του composite Ηλίου είναι αρκετά υποστηρικτικές για την πορεία του ζευγαριού. Το αρμονικό εξάγωνο με την Σελήνη μας δείχνει ότι ανοίγουν τις πόρτες στα συναισθήματα να κυλήσουν μέσα στην σχέση τους . Ο Ήλιος και η Σελήνη υποδηλώνουν την αρμονική ενοποίηση του αρσενικού με του θηλυκού. Η εύκολη όψη ανάμιξης τους αυτών των αρχών, διευκολύνει τα άτομα να έχουν μια όμορφη και ισορροπημένη σχέση. Ο καθένας ξέρει τις ικανότητες του και τις μοιράζεται με τον σύντροφο του χωρίς να τον ενοχλεί.
Η σύνοδος με τον Ερμή βοηθαει στην καλή επικοινωνία των μελών της. Τα άτομα μιλούν την ίδια γλωσσά ,χαίρονται να κάνουν διαλόγους μεταξύ τους και συνήθως έχουν και κοινά ενδιαφέροντα. Κάνει τα άτομα της σχέσης να κινούνται μαζί συνέχεια και προσθέτει ένα πιο ανάλαφρο τόνο στις συζητήσεις τους.
Η όψη με τον Άρη (σύνοδος) νομίζω ότι εδώ βρίσκει και την τελεία εφαρμογή της. Είναι μια όψη που παράγει ζωτικότητα ,δυναμικότητα και αγωνιστικό πνεύμα. Συνήθως όταν το ζευγάρι δεν μπορεί να την διοχετεύσει σε δημιουργικά κανάλια ,αυτό γυρνά σαν μπούμερανγκ μέσα στην σχέση και δημιουργεί διαφωνίες και προστριβές. Γνωρίζουμε όμως πως οι δυο τους σπαταλούν αρκετό χρόνο κάνοντας ιππασία και παίρνοντας μέρος σε πολλές διοργανώσεις. Οι ίδιοι μάλιστα διατηρούν μια εταιρεία εκτροφής αγωνιστικών αλόγων. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για την εταιρία AD (σ.σ. από τα αρχικά των ονομάτων τους Αθηνά και Νταντά) Sports Horses.

Μια όψη που υποστηρίζει και την κοινή τους δραστηριότητα είναι και το τετράγωνο με τον Ουρανό μιας και είναι δείκτης σχέσης που δεν είναι συνηθισμένη και άτομα που τους αρέσει να ζουν έξω από τους κανόνες. Σαν Υδροχόοι που είναι και οι δυο, είναι ουσιαστικό να αποφεύγουν το πολύ «μαζί» και ο ένας πάνω στον άλλο .Παρορμητικοί και εκκεντρικοί ,ακολουθούν τον δικό τους δρόμο χωρίς να σκέπτονται η να υπολογίζουν τους άλλους.
Η composite Σελήνη επίσης δέχεται και αυτή μια σειρά από όμορφες και επιβοηθητικές όψεις που μας δείχνουν την εύκολη ροη της καλής επικοινωνίας και της τρυφερότητας ανάμεσα τους. Η σχέση αποκτά έναν πιο ρομαντικό χαρακτήρα και τα άτομα καταλαβαίνουν και εκφράζονται με ευγενικά συναισθήματα ο ένας απέναντι στον άλλο(Τρίγωνο με Ποσειδώνα).

Η συναισθηματική και νοητική επικοινωνία προσφέρει στα άτομα την ικανότητα να θέτουν τα ένστικτα τους σε δράση και να τους οδηγούν σε ανακαλύψεις γύρω από τον εαυτό τους και την σχέση τους. Το μυαλό τους είναι οξυδερκές , λογικό και συνετό έτοιμο να ενεργοποιήσει την σχέση και να την κάνει πιο ζωντανή και δραστήρια. (εξάγωνο με Ερμή και Άρη).
Η composite Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό προσδίδει στην σχέση μαγνητισμό και διέγερση. Η ανία και η βαρεμάρα δεν έχουν λόγο ύπαρξης σε αυτή την σχέση , γιατί αν αφεθούν πολύ πιθανό να οδηγηθούν σε χωρισμό. Λατρεύουν να είναι διαφορετικοί και θα κάνουν οτιδήποτε για να διατηρούν την ανεξαρτησία τους ακόμη και μέσα στα δεσμά του γάμου.

Η αντίθεση της με τον Κρόνο βέβαια επιφέρει λίγα σύννεφα δυσκολιών που ίσως να οφείλονται και στην διάφορα ηλικίας τους ( ο Αλβάρο είναι κατά δώδεκα χρόνια μεγαλύτερος της). Όμως με υπομονή και ρεαλισμό είμαι σίγουρη ότι θα καταφέρουν να κάμψουν τα αισθήματα ανεπάρκειας και ψυχρότητας που ίσως υπάρξουν.
Το τετράγωνο του composite Άρη με τον Ουρανό εκλύει τεράστια επίπεδα σεξουαλικότητας και έξαψης που κάνει μια σχέση πιπεράτη , αλλά απειλεί την μακροβιότητα και την σταθερότητα της σχέσης. Μπορεί να είναι ξεροκέφαλοι , αντιφατικοί και να μην έχουν αυτοσυγκράτηση στα νευρά τους οδηγώντας στους σε καταστάσεις που μπορεί να μην ελέγχουν. Ελπίζω να εστιάζουν στον ενθουσιασμό και στην έντονη έλξη που αυτή η όψη περικλείει.
Άφησα τελευταίο τον composite Πλούτωνα μιας και όλοι οι πλανήτες σχηματίζουν όψη μαζί του. Εδώ δεν πρόκειται για το τελευταίο λιθαράκι στο οικοδόμημα της σχέσης άλλα τον αρχικό μεγάλο λίθο που στηρίζει την όλη σχέση. Η αντίθεση με την Σελήνη μας υποδεικνύει ζήλια, ένταση ,πάθος και πάλη για την ισχύ. Όμως μέσα από την βίωση των κατώτερων ενστίκτων τους και με την βοήθεια των τριγώνων με Ήλιο, Αφροδίτη και Άρη βοηθούν με την ισχυρή δύναμη θέλησης να αλλάξουν και να μεταμορφώσουν το είναι τους. Ο καθένας δρα για τον άλλο ψυχοθεραπευτικά, βοηθαει στην επούλωση των ψυχικών τραυμάτων και τους εξελίσσει σαν ανθρώπους. Οποιαδήποτε αρνητική όψη μετριάζεται εδώ ,γιατί η συνεχόμενη ανανεωτική δύναμη των όψεων με τον Πλούτωνα προσφέρει καινούργιες διαστάσεις και έτσι δεν αφήνουν την σχέση να τελματώσει.

Η Αθηνά και ο Αλβάρο , ασχολούνται με το αγαπημένο της άθλημα την ιππασία και περνούν τα περισσότερα βράδια στο σπίτι τους, παρέα με λίγους στενούς τους φίλους. Το «χρυσό» κορίτσι προτιμά να ζει όπως κάθε κοπέλα της ηλικίας του, χωρίς υπερβολές, δίχως να επιδεικνύει τα πλούτη της και, όπως αναφέρουν όσοι τη γνωρίζουν, είναι απόλυτα ικανοποιημένη, καθώς έχει στρέψει την προσοχή της στις δύο μεγάλες αγάπες της ζωής της: το σύζυγό της και τα άλογά της, στα οποία αφιερώνει όλο τον ελεύθερο χρόνο της.
Όσα χρήματα κι αν διαθέτει κανείς δεν μπορεί να εξαγοράσει ούτε την αληθινή ευτυχία, ούτε και το θάνατο. Η αίγλη και η μεγάλη ζωή είναι μάλλον πράγματα εφήμερα…
Κι η Αθηνά Ωνάση το έχει καταλάβει αυτό από νωρίς…

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved