Τύχη-Κοσμικά διαγράμματα Δεκεμβρίου για όλα τα ζώδια

Το κοσμικό διάγραμμα της τύχης μας δίνει μια παραστατική εικόνα για το αν η τύχη είναι με το μέρος μας, ή την έχει δει ...τουρίσ
Παπασταύρου Λίντα

από τον Urania Lab


Το κοσμικό διάγραμμα της τύχης
Το κοσμικό διάγραμμα της τύχης μας δίνει μια παραστατική εικόνα για το αν η τύχη είναι με το μέρος μας, ή την έχει δει ...τουρίστας στην Βόρεια Κορέα. Όταν η μπλε μπάρα είναι πάνω από το μηδέν η ημέρα έχει ευκαιρίες και οι εύκολες λύσεις βρίσκονται στα πόδια μας. Όσο ...ψηλώνει, τόσο πιο ευνοϊκά είναι τα παιχνίδια της τύχης και οι προοπτικές μας για κάτι καλό αυξάνονται κατακόρυφα. Όταν η μπλε μπάρα είναι κάτω από το μηδέν, το κυνήγι της τύχης δεν αποδίδει και μάλλον πρέπει να αρκεστούμε στα «σίγουρα». Εννοείται ότι δεν πρέπει να πατήσουμε το πόδι μας σε καζίνο, χαρτοπαικτικές λέσχες και παρεμφερείς «ναούς του ρήματος».

Το κοσμικό διάγραμμα της ατυχίας
Το κοσμικό διάγραμμα της ατυχία, διάβαζε ...γκαντεμιάς, μας δείχνει τις ημέρες που ο νόμος του Μέρφυ μας παίζει παράξενα παιχνίδια. Όταν η μπλε μπάρα είναι πάνω από το μηδέν η ημέρα είναι ...γρουσούζικη και είναι καλύτερα να μην κοντράρουμε στις αντιξοότητες. Πολλά πράγματα μπορεί να πάνε ανάποδα και εκείνο που προέχει είναι η διασφάλιση των κεκτημένων.
Όσο ψηλότερη είναι, τόσο μεγαλύτερη ...υπομονή χρειαζόμαστε (ενδεχομένως και καφέδες η τσιγάρα...).
Όταν η μπάρα είναι κάτω από το μηδέν, η ημέρα παρότι μπορεί να μην είναι τυχερή, μας δίνει τη δυνατότητα να διεκπεραιώσουμε πρακτικές υποθέσεις, χωρίς πρόσθετες επιπλοκές. Όσο χαμηλότερα βυθίζεται η μπάρα, τόσο λιγότερο το σύμπαν ...συνωμοτεί σε βάρος μας, ενώ ακόμη και τα λάθη μας δεν κρίνονται αυστηρά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved