Θα δώσει η Μαρία τα χρήματα στο Γιάννη;

Ωριαίος χάρτης που απαντά σε ερώτημα που αφορά τα χρήματα

Θα δώσει η Μαρία τα χρήματα στο Γιάννη;

Ο πατέρας του Γιάννη κάνει την ερώτηση, «θα δώσει η Μαρία τα χρήματα στο Γιάννη»; Τα τρία πρόσωπα που αφορούν στο χάρτη είναι ένα αντρόγυνο και ο γιός τους:

Ντίνος = ο πατέρας που ρωτά = 1ος οίκος = Κρόνος
Μαρία = η γυναίκα του Ντίνου = 7ος οίκος = Σελήνη
Γιάννης = o γιος του Ντίνου = 5ος οίκος = Αφροδίτη

Ο πατέρας του Γιάννη ανησυχεί, ιδιαίτερα, για το παιδί του και θέλει, πολύ, αυτά τα χρήματα, για τα οποία ρωτά, να δοθούν, από τη σύζυγό του στο γιό τους. Ο ίδιος αδυνατεί να το πράξει αυτό, διότι, δεν έχει καμία προσωπική περιουσία, ούτε χρήματα. Όλα τα χρήματα της οικογένειας ανήκουν στη σύζυγό του. Ο ωριαίος χάρτης, μάλιστα, έχει τη δυνατότητα να το επιβεβαιώσει αυτό.

Ο πατέρας, που είναι ο ερωτών, εκπροσωπείται απότον 1ο οίκο, ο οποίος έχει ακμή στις 14°♑︎01΄και, ως εκ τούτου, σηματοδοτείται από τον Κρόνο. Ο Κρόνος βρίσκεται σε κακή κατάσταση, αφού δεν έχει καθόλου θεμελιώδεις δυνάμεις, είναι τοποθετημένος σε διάδοχο οίκο και, κυρίως, ανάδρομος.

28/05/2010 – 11:17 μ.μ.
23Ε46, 37Ν58 (ΕΕD -3)

xrimata pisw xartis
xrimata pisw pinakes

Η γυναίκα του όμως; Ο 7ος οίκος βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου, άρα η Μαρία σηματοδοτείται από την Σελήνη, που βρίσκεται όχι μόνο στην κυριαρχία, αλλά και στην τριπλότητα του Δία. Μμμ.... εκεί είναι όλα τα λεφτά...

Η Μαρία έχει τα χρήματά της στο εξωτερικό. Το εξωτερικό για τη Μαρία είναι ο παράγωγος 9ος οίκος της, δηλ. ο 3ος του ωριαίου χάρτη, που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού και κυβερνάται από τον Άρη.
Τα χρήματα της Μαρίας σηματοδοτούνται από τον 2ο οίκο της, δηλ. τον 8ο του ωριαίου χάρτη. Αφού βρίσκουμε τον 8ο στο ζώδιο του Λέοντα, τα χρήματα εκπροσωπούνται από τον Ήλιο.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Απόκτησε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα συμβεί!

Η εικόνα που μας δίνει ο χάρτης, μέχρι τώρα, είναι περιγραφικότατη και ανταποκρίνεται πλήρως στην πραγματικότητα. Η τοποθέτηση του Άρη στον Λέοντα, στο 2ο οίκο της Μαρίας, επιβεβαιώνει, ότι τα χρήματα της βρίσκονται στο εξωτερικό.

Αυτό που μένει να βρούμε, μέσα στο χάρτη, είναι μια ένδειξη ή κάποιες ενδείξεις, που να
δηλώνουν, ότι η Μαρία θα δώσει τα χρήματα στο Γιάννη.
Ναι, θα τα δώσει τα χρήματα.
Η καταφατική απάντηση δίνεται από δύο διαφορετικές θετικές ενδείξεις.

1) Από την τοποθέτηση του Ήλιου. Ο Ήλιος, που είναι τα χρήματα της Μαρίας, είναι τοποθετημένος μέσα στον 5ο οίκο, που εκπροσωπεί τον Γιάννη.
Έχουμε δηλ. μια άμεση και ξεκάθαρη απάντηση. Τα χρήματα της Μαρίας (Ήλιος) που πηγαίνουν στο Γιάννη (5ος).

2) Από την κίνηση της Σελήνης. Η πρώτη όψη της Σελήνης, που σηματοδοτεί τη μητέρα, είναι ένα ευνοϊκό, συγκλίνον τρίγωνο, προς τον Άρη, στον 8ο οίκο. Νωρίτερα, εξηγήθηκε, αρκούντως, η σημασία του Άρη, που εξουσιάζεται από τον Ήλιο. Και η Σελήνη, λοιπόν, δίνει γρήγορη και θετική απάντηση, στην ερώτηση που τέθηκε. Έτσι, κι έγινε. Όπως, ακριβώς, περιγραφόταν από τον ωριαίο χάρτη.


Σημειώσεις

1) Ο χάρτης έχει ερμηνευθεί εξετάζοντας τους 7 πλανήτες (Ήλιος, Σελήνη, Ερμής, Αφροδίτη, Άρης, Δίας, Κρόνος) που χρησιμοποιούνται στην παραδοσιακή αστρολογία. Υπενθυμίζουμε εδώ, ότι ο Άρης κυβερνάει τα ζώδια του Κριού και του Σκορπιού, ο Δίας τα ζώδια του Τοξότη και των Ιχθύων και ο Κρόνος τα ζώδια του Αιγόκερω και του Υδροχόου. Αν όμως βρεθεί στο χάρτη κάποιος από τους εξωκρόνιους (Ουρανό, Ποσειδώνα, Πλούτωνα) να είναι πολύ κοντά ή σε σύνοδο ακριβείας με την ακμή ενός γωνιακού οίκου, τότε λαμβάνονται υπόψη στην ερμηνεία του χάρτη μόνον οι ιδιότητές του ως πλανήτη και όχι ως κυβερνήτη του αντίστοιχου ζωδίου (Υδροχόος, Ιχθύς, Σκορπιός).

2) Ο χάρτης έχει μελετηθεί σύμφωνα με τις θεμελιώδεις δυνάμεις του Δωρόθεου της Σιδώνας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved