Γιώργος Παπανδρέου-Ένα παραπλανητικό Διάγγελμα

Στις 7/11/2010 και ώρα 22:55 ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Γεώργιος Παπανδρέου έβγαλε διάγγελμα
Παπασταύρου Λίντα

Από τον Karl Heinz Ottinger

Στις 7/11/2010 και ώρα 22:55 ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Γεώργιος Παπανδρέου έβγαλε διάγγελμα για το αποτέλεσμα των Περιφερειακών εκλογών. Ας δούμε όμως τι εννοούσε στο διάγγελμα αυτό, χρησιμοποιώντας ως ...μεταφραστές τους πλανήτες.

Ας μιλήσουν οι πλανήτες
Σήμερα, λέω να βουτήξω και λίγο στα νερά της κλασικής αστρολογίας αφού με την ανάδρομη Αφροδίτη με έχει πιάσει μια νοσταλγία για τα παλιά. Όμως θα εξετάσω την κλασική με νέο σκεπτικό, αυτό για το οποίο σας έχω δώσει ήδη μια γεύση στο άρθρο «Η βαθμονόμηση των πλανητών»

Ο Ωροσκόπος που δίνει ένα μέτρο για το χαρακτήρα και την ουσία του διαγγέλματος βρίσκεται στην 7η μοίρα του Λέοντα. Η 7η μοίρα αντιστοιχεί στο 7ο ζώδιο που είναι ο Ζυγός. Ηρωική πράξη με πολιτικό περιεχόμενο λοιπόν... Ο Ζυγός όμως σε αυτόν τον χάρτη συγκεκριμένα είναι στον 4ο οίκο. Η Αφροδίτη (κυβερνήτης του Ζυγού) είναι σε μηδενική μοίρα και στο ζώδιο της αδυναμίας της (στο Σκορπιό), ενώ είναι και ανάδρομη. Πίσω-μπρος κι ...άγιος ο θεός δηλαδή, αφού ο πρωθυπουργός ανέκρουσε πρύμναν εσπευσμένως και το «πατριωτικό δίλημμα» έγινε ...καπνός.
Τα ίδια ακριβώς συμβαίνουν και με το Μεσουράνημα, το οποίο βρίσκεται μεν στον Κριό αλλά σε μοίρα Ταύρου (26=12+12+2). Κυβερνήτης του ζωδίου είναι η Αφροδίτη, οπότε ...τα πιάσαμε τα λεφτά μας!
Το ότι η ωραία του ζωδιακού βρίσκεται στον 4ο οίκο-εκεί που αναπαύεται και ο Ήλιος-σηματοδοτεί τελικά και το target group στο οποίο απευθύνθηκε το διάγγελμα. Και 4ος δεν είναι μόνον ο λαός όπως ευκόλως εννοείται αλλά και η οικογένεια του κ Παπανδρέου, δηλαδή το κόμμα του (για την κ Άντα δεν νομίζω ότι χρειαζόταν να βγει στην TV).

Ο Ήλιος (κυβερνήτης του Ωροσκόπου) είναι στην 15η μοίρα. !5=12+3, άρα η συγκεκριμένη μοίρα αντιστοιχεί στους Διδύμους, που στο συγκεκριμένο ωροσκόπιο βρίσκονται στον 11ο οίκο. Αυτή η ένδειξη από μόνη της παραπέμπει σε μια πράξη με συλλογική-πολιτική στόχευση αλλά και ο Ερμής-κυβερνήτης του ζωδίου βρίσκεται επίσης στον 4ο οίκο.
Η 28η μοίρα του Σκορπιού στην οποία βρίσκεται ο Ερμής είναι μοίρα με Καρκινική υπόσταση (12+12+4). Ο Καρκίνος πέφτει στο 12ο οίκο παραπέμποντας σε παρασκήνιο που προηγήθηκε του διαγγέλματος. Σαν να βλέπω μπροστά μου τις γκριμάτσες του «στενού επιτελείου»...

Όσον αφορά την επικοινωνία, ο Κρόνος στον 3ο οίκο και σε έξαρση στο Ζυγό δείχνει από μόνος του ότι «ανάγκα και θεοί πείθονται», ενώ το ημιτετράγωνο του με τον Ερμή αναφέρεται σε πιέσεις που επέφεραν την αμηχανία και τη διαταραχή της νηφαλιότητας του πρωθυπουργού.
Ο Κρόνος όμως είναι στη 12η μοίρα, όπερ σημαίνει ...Ιχθύες. Πάλι δηλαδή το ωροσκόπιο υποδεικνύει παρασκηνιακές διεργασίες, οι οποίες μάλιστα σχετίζονται και με τον 9ο οίκο (διεθνείς σχέσεις-εξωτερικό). Εκεί βρίσκονται οι επιπλέον αποδέκτες του διαγγέλματος.
Και φυσικά δεν χρειάζεται να σχολιάσω τη θέση του Ποσειδώνα στον 7ο οίκο, που είναι μια ξεκάθαρη ένδειξη «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε». Η μοίρα του με υπόσταση Κριού (24+1) μας οδηγεί και πάλι στο 10ο οίκο, το στόχο δηλαδή του διαγγέλματος.
Η παραπλάνηση, της παραπλάνησης, ω παραπλάνηση... Και από αυτήν την άποψη ούτε το «συνεχίζουμε μαζί» θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας, ούτε βέβαια την απεμπόληση των πρόωρων εκλογών.


Η Uranian τι λέει;

SUN= HADES=CUPIDO/ZEUS=MOON'S NODE/URANUS=URANUS/PLUTO=ARIES POINT / HADES
Παίρνοντας την κάτω βόλτα. Ενασχόληση με ζητήματα μεταλλευμάτων και άνθρακα. Καταστροφή μέσω μηδενιστικών ενστίκτων. Πολύ δυσάρεστες αλλαγές που έστω και απρόθυμα γίνονται αποδεκτές

SUN /MOON=ADMETOS= SUN/MARS=NEPTUNE/ADMETOS
Ακινητοποίηση. Απόλυση.

MERCURY=VENUS/URANUS=ARIES POINT= CUPIDO/POSEIDON=MC/HADES=ARIES POINT/MC
Κατάχρηση εξουσίας , ανταπεργίες, εδαφικές απώλειες. Δυνάμεις κατοχής. Δυστυχία που προκαλείται από το κράτος.

Εν κατακλείδι: Ποτέ μην πιστεύεις τίποτε στην πολιτική, μέχρι να διαψευσθεί επίσημα

Dictum, factum δηλαδή το είπαμε και έγινε
Τελικά αξίζουν συγχαρητήρια στο επιτελείο επικοινωνίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κατάφεραν με δυο κινήσεις ματ να πετύχουν κάτι που μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες τους φάνταζε βουνό. Το δίλλημα στον Ελληνικό λαό «ή με ψηφίζετε ή σας βουλιάζω» μούδιασε τους ψηφοφόρους που ετοιμάζονταν να στείλουν στην κυβέρνηση την ...απανταχούσα. Το 40% αποχή το καταδεικνύει με τον πλέον χειροπιαστό τρόπο, ενώ και το “βιολογικό καθάρισμα” του άρματος νίκης του Γιάννη Δημαρά (με την συνδρομή των Μ.Μ.Ε, φυσικά) επετεύχθη μετά βαΐων και κλάδων.

Vae victis δηλαδή ουαί τοις ηττημένοις
Προφανώς ο Ελληνικός λαός είναι επηρεασμένος από τον τραγικό ήρωα τον Οιδίποδα όπου έβγαλε με τα χέρια του τα μάτια του. Διότι «τσίμπησε» στη σύνδεση των Περιφερειακών με τις Εθνικές εκλογές και έχασε την ευκαιρία να εκλέξει αυτούς που πραγματικά ήθελε. Και τώρα μπορεί να περιμένει τα χειρότερα, πάντα στο όνομα του......

Salus populi suprema lex δηλαδή η ασφάλεια του λαού είναι ο υπέρτατος νόμος
Εν ονόματι του Νόμου θα δουν πολλά τα μάτια μας και όχι μόνον στην Οικονομία. Ήδη η FRONTEX έστειλε στον Έβρο 18 άνδρες με σκυλιά και περιόρισαν την παράνομη είσοδο κατά 60%. Αυτό τι λέει; Μήπως είναι και μια πρόβα τζενεράλε για όλους εμάς που έχουμε το ...θράσος να παραβιάζουμε την ησυχία των κρατούντων; Διότι οι μετανάστες είναι το πρόσχημα. Φοβού τις διαρθρωτικές αλλαγές και δώρα φέρουσες... Στρατιωτάκια ακούνητα, αμίλητα κι αγέλαστα θέλουν να μας κάνουν.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved