Ο Ερμής στα ζώδια - Μέρος β΄

Πες μου που έχεις τον Ερμή σου, να σου πω πως σκέφτεσαι, επικοινωνείς και εκφράζεσαι.
Ο Ερμής στα ζώδια - Μέρος β΄

by Stazomeli


Πες μου που έχεις τον Ερμή σου, να σου πω πως σκέφτεσαι, επικοινωνείς και εκφράζεσαι.

Ερμής στον Ζυγό: Είμαι βεβαία ότι μπορείτε να πείσετε ένα Ψάρι ότι είναι ένας Λέων. Σε εσάς κολλάει το ανέκδοτο που λέει ότι διπλωμάτης είναι αυτός που σε στέλνει στο διάολο και δεν βλέπεις την ώρα να πας!


Ερμής στον Σκορπιό: Μούγγα στην στρούγκα. Δε χρειάζεται να μιλήσετε, ας μιλήσουν τα κεντριά, τα μάτια, το σεξ, τα λεφτά και τα μαχαίρια. Σωθήκαμε….


Ερμής στον Τοξότη: Ελάτε να τα μάθουμε οοοοοοοοοοοοολα. Μην αφήσετε βιβλίο ή θέμα που να μην ανοίξετε. Επίσης, μη το κλείσετε, γιατί σιγά μη το τελειώσετε κιόλας.


Ερμής στον Αιγόκερω: Να κάνετε παρέα με τον Ερμή στον Ταύρο. Θα σπαγγοράψετε και θα κάνετε πάρτι με τα κέρδη σας. Ο νους σας στο χρήμα, και πως θα κατακτήσετε την κορυφή. Δώστε και σε μας καλέ κύριε κάτι!


Ερμής στον Υδροχόο: Κάτι κουρασμένοι εφευρέτες… Στροφάρετε με τον πιο ανορθόδοξο τρόπο που υπάρχει και επικοινωνείτε επιλεκτικά με τον περιβάλλον. Οι ιδέες σας φυσικά και θα γραφτούν και θα αποτελέσουν τη βάση του νέου ριζοσπαστικού Συντάγματος.


Ερμής στους Ιχθύς: Η επιτομή του επικοινωνιακού κάλλους! Ποτέ κανείς δε θα μάθει τι συμβαίνει στα πανέμορφα κεφάλια σας, διότι ποτέ μα ποτέ, δε θα καταφέρετε να το επικοινωνήσετε στην ανθρώπινη γλώσσα. Δοκιμάστε να το ζωγραφίσετε καλύτερα…

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved