Ο Κρόνος, το Γουδί και η δήλωση Λοβέρδου

Πάμε για νέο Γουδί, όχι όμως στους στρατώνες, αλλά στην Ελληνική Βουλή

Από τον urania lab

«Αν η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν τα καταφέρει, τότε πάμε για νέα ιδρυτική πράξη της Ελληνικής Δημοκρατίας. Πάμε για νέο Γουδί, όχι όμως στους στρατώνες, αλλά στην Ελληνική Βουλή» δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, στην εφημερίδα Realnews (3-10-2010).
Όμως ποιο Γουδί εννοούσε ο νυν υπουργός Υγείας;

Το 1922

«Τις πταίει;» για την Μικρασιατική Καταστροφή; Αυτό το ερώτημα οδήγησε σε δίκη τους θεωρούμενους ως υπαίτιους της τραγωδίας. Η δίκη άρχισε στις 31 Οκτωβρίου και ολοκληρώθηκε στις 15 Νοεμβρίου. Αμέσως μετά την απόφαση του στρατοδικείου ο υπουργός Στρατιωτικών Πάγκαλος ζητάει από τον Πλαστήρα να επισπεύσει τις εκτελέσεις. Στις 15 Νοέμβρη (28 Νοέμβρη με το καινούργιο ημερολόγιο) 1922 εκτελέστηκαν στο Γουδί οι έξι. Οι εφημερίδες της εποχής έγραψαν:
«Την 11ην και 30 πμ. της σήμερον, εις τον παρά τω Γουδί χώρον εξετελέσθη εν πλήρει στρατιωτική τάξει, η θανατική εκτέλεσις των εξ καταδικασθέντων υπό του Εκτάκτου Επαναστατικού Στρατοδικείου, υπευθύνων της Μικρασιατικής Καταστροφής, ήτοι των απαρτισάντων το Συμβούλιον των πέντε πολιτικών Π. Πρωτοπαπαδάκη, Δ. Γούναρη, Ν. Στράτου, Γ. Μπαλτατζή και Ν. Θεοτόκη, ως και του αρχιστρατήγου της ήττης Γ. Χατζανέστη».

Υπάρχουν άραγε κοινά σημεία ανάμεσα στο τότε και το τώρα; Και μπορεί μέσα από μια φαινομενικά παράδοξη χωροχρονική διασύνδεση να αποκαλύπτονται λεπτομέρειες της πραγματικότητας που βιώνουμε εν έτει 2010;
Ας μελετήσουμε την συναστρία της εκτέλεσης με την δήλωση του Ανδρέα Λοβέρδου.

Η αντίθεση Πλούτωνα-Πλούτωνα στην συναστρία μας δείχνει ότι πράγματι το πολιτικό σύστημα είναι σε κρίση ανάλογη με αυτή του 1922. Και αυτή είναι η πιο ουσιαστική ένδειξη που συνδέει τις δύο περιόδους. Τότε ήταν οι «σύμμαχοι» που στράφηκαν υπέρ του Μουσταφά Κεμάλ, ενώ τώρα είναι οι ...ίδιοι σχεδόν που αποφάσισαν να «σώσουν» την Ελλάδα (με το αζημίωτο...), προετοιμάζοντας ουσιαστικά μια νέα εθνική ήττα.
Η αντίθεση του Ουρανού της δήλωσης με τον Βόρειο δεσμό της εκτέλεσης είναι επίσης μια συμβολική ένδειξη «μεταφοράς» ενεργειακών δεδομένων από τη μια εποχή στην άλλη, εξ αιτίας της «καρμικής» διάστασης του άξονα των Δεσμών (ο Βόρειος συμβολίζει το μέλλον, ενώ ο Νότιος το παρελθόν).
Μας δείχνει ακόμη ότι έπονται «επαναστατικά» μέτρα της κυβέρνησης που θα αποσκοπούν σε μια υποτιθέμενη απονομή δικαιοσύνης και στον κατευνασμό της κοινής γνώμης.

Υπάρχουν όμως και άλλες ενδείξεις, οι οποίες παραπέμπουν με ένα ...μαγικό τρόπο στην επικαιρότητα του 2010:
Το τετράγωνο του Ερμη της εκτέλεσης με τον Ποσειδώνα της δήλωσης μας δείχνουν τα κάτωθι:
1-Ανικανότητα να φέρεις ένα ρεαλιστικό σχέδιο για την παραγωγικότητα.
2-Στρατηγικά σχέδια της κυβέρνησης που είναι πρόχειρα και μπορεί να αναθεωρηθούν.
3-Πολιτικός αρχηγός που υπνωτίζει τον λαό με ψευδή οράματα ανάπτυξης και προόδου.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης της δήλωσης με τον Άρη της εκτέλεσης μας δείχνει ότι αφήνουμε τους άλλους να αλώσουν τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης της δήλωσης με τον Ποσειδώνα της εκτέλεσης σηματοδοτούν οικονομικά σκάνδαλα αλλά και οικονομικά μέτρα και μεταρρυθμίσεις που θα αποδεικτούν απάτη.

Από την ανωτέρω ανάλυση βλέπουμε ότι πράγματι τα πράγματα δεν είναι καλά και κάποιοι πάνε να γίνουν ήρωες στις πλάτες των «αποδιοπομπαίων τράγων». Και ο ελληνικός λαός αποσβολωμένος, περιμένει κάποιον ...άλλο Πάγκαλο για να «σωθεί». Η το πλήρωμα της τρίτης επιστροφής του Κρόνου της εκτέλεσης στο ζώδιο του Ζυγού, που θα κλείσει τον κύκλο της ντροπής.
Goudi ante portas...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved