Ματωμένος Δούναβης- Το Οικολογικό Ατύχημα στην Ουγγαρία

Τη Δευτέρα, 4-10-2010 στις 10:00 GMT, μια δεξαμενή σε εργοστάσιο αλουμινίου στην Άζκα
Παπασταύρου Λίντα

Από τον urania lab

Τη Δευτέρα, 4-10-2010 στις 10:00 GMT, μια δεξαμενή σε εργοστάσιο αλουμινίου στην Άζκα (165 χλμ. δυτικά της Βουδαπέστης παρουσίασε ρήγμα και έσπασε για άγνωστο λόγο, με αποτέλεσμα να χυθούν περίπου 1,1 εκατ. κυβικά μέτρα κόκκινης λάσπης σε επτά γειτονικά χωριά.
Τα κύματα του τοξικού και ελαφρά ραδιενεργού βούρκου -εκατοντάδες χιλιάδες κυβικά μέτρα αποβλήτων- εργοστασιακής επεξεργασίας βωξίτη- που πλημμύρισαν κατοικημένες περιοχές στη δυτική Ουγγαρία, σκοτώνοντας και τραυματίζοντας ανθρώπους, προκάλεσαν ένα από τα μεγαλύτερα θανατηφόρα περιβαλλοντικά δυστυχήματα στην πρόσφατη ιστορία της Κεντρικής Ευρώπης.

Η κόκκινη λάσπη είναι ένα τοξικό υπόλειμμα από την παραγωγή του αλουμινίου, που αποτελείται από επιβλαβή στοιχεία, όπως ο μόλυβδος που είναι εξαιρετικά διαβρωτικά, κυρίως για το δέρμα, και προκαλούν σοβαρούς τραυματισμούς, κυρίως εγκαύματα. Η παραγωγή ενός τόνου αλουμινίου προκαλεί την παραγωγή σχεδόν τριών τόνων κόκκινης λάσπης.


Η αστροχαρτογραφική θεώρηση


Πάνω από την πόλη Άζκα περνά η γραμμή του Ερμή, όπερ σημαίνει ότι την ώρα του συμβάντος ο Ερμής μεσουρανούσε πάνω από την Άζκα.
Μια πρώτη ερμηνεία είναι ότι το ατύχημα οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος και η ανάλυση σταματά εδώ. Τα πράγματα όμως είναι πιο πολύπλοκα.
Κατ’ αρχάς, με τα παραδοσιακά αστρολογικά κριτήρια ο Ερμής τη συγκεκριμένη ημέρα είχε τα …χάλια του, σχηματίζοντας πλήθος δυσαρμονικών όψεων με τον Κρόνο, τον Ουρανό, το Δία και τον Πλούτωνα.
Ας δούμε πως αποτυπώνεται αυτή η ισορροπία του τρόμου στην αστροχαρτογραφική πραγματικότητα.

Η γραμμή του Ερμή βρίσκεται μεταξύ της γραμμής του Κρόνου από την μία πλευρά και των γραμμών του Ουρανού και του Δία από την άλλη.
Ο Κρόνος εξουσιάζει το αλουμίνιο και ο Ουρανός και Δίας τον βωξίτη, την πρώτη ύλη για την παραγωγή αλουμινίου. Ο βωξίτης με ηλεκτρόλυση μας δίνει το αλουμίνιο. Η ηλεκτρόλυση είναι κάτω από την κυριαρχία του Άρη. Η γραμμή του Άρη τέμνει τις γραμμές του Κρόνου, Ουρανού και Δια!!!
Βλέπουμε λοιπόν ότι οι κοσμικές συνθήκες περιγράφουν την παραγωγική διεργασία παραγωγής αλουμινίου στην πόλη Άζκα, που περνά η γραμμή του Ερμή, του πλανήτη που στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ο «αδύναμος κρίκος» της υπόθεσης.
Τα κατάλοιπα της παραγωγής αλουμινίου, ελέγχονται από τους πλανήτες Ποσειδώνα, Αφροδίτη και Ερμή. Η γραμμή της Αφροδίτης τέμνει την γραμμή του Ερμή, άρα τα κατάλοιπα έχουν σχέση με την πόλη Άζκα, και η κόκκινη λάσπη, υπό την κυριαρχία του Άρη μας δίνει το εκρηκτικό κοσμικό μείγμα της καταστροφής.
Κάτω από αυτή την κοσμική θεώρηση βλέπουμε πως έδρασε η γραμμή του Ερμή που περνά από την πόλη Άζκα. Η δύναμη της αστροχαρτογραφίας σε όλο το μεγαλείο της…



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved