Ημερήσιες Προβλέψεις 21/12 για τα 12 Ζώδια

Ο Ερμής ανάδρομος και στον Τοξότη κάνει την επικοινωνία να είναι στα καλύτερα της.
Παπασταύρου Λίντα

από τη Χριστίνα Δ.











Γενικό προφιλ:

Η Σελήνη το πρωί είναι σε τρίγωνο με Δία και Ουρανό και δίνει μια πιο χαρούμενη νότα στον περίγυρο. Ο Ερμής εξακολουθεί το ανάδρομο ταξίδι του στον Τοξότη προσφέροντας απλόχερα πλούσιες στιγμές ασυνεννοησίας. Προσέχετε απλά τα διαδικαστικά ζητήματα γιατί ίσως χρειαστούν χρόνο για να «ξεστραβώσουν».

Βάλλεστε από παντού και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα? Λάθος. Σήμερα μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα απλά με πιο αργούς ρυθμούς. Συζητήστε όμορφα και χαλαρά. Το παιχνίδι παίζεται, δεν έχει χαθεί. Αντίθετα με την παρουσία της Σελήνης στον Λέοντα μπορεί και να κερδίσετε στο τελευταίο λεπτό.


Η ημέρα ξεκινά υπέροχα. Κατά το μέτρο του δυνατού όλα βαίνουν καλώς. Όλα αυτά όμως μέχρι τις πρώτες μεσημεριανές ώρες. Γιατί από εκεί και μετά τα πράγματα βαίνουν όλα δεξιά αλλά με αριστερό βηματισμό. Οδηγίες που εδόθησαν σωστά, οι άλλοι τις κάνουν λάθος και αυτό ίσως να πριονίζει την καρέκλα σας.

Η σημερινή μέρα έχει αρκετά ευτράπελα μιας και το τετράγωνο Ερμή – Δία δεν κάνει και τόσο κακό, αν εξαιρέσετε ότι έχετε υπεραισιοδοξία. Αισθηματικά ίσως πάρετε αποφάσεις γρήγορες οι οποίες στον οικονομικό τομέα θα είναι κάπως ριψοκίνδυνες. Για ό, τι κινήσεις και αγορές κάνετε πρέπει να είσαστε σίγουροι.

Σήμερα ίσως πρέπει να ξανοιχτείτε λίγο οικονομικά. Συναισθηματικά ίσως πρέπει να δείξετε εμπράκτως πόσο επιθυμείτε τη διατήρηση της σχέσης. Ενδεχομένως να κάμψετε τις αντιστάσεις σας και να γίνετε λαίμαργοι…

Τα προσωπικά σας σήμερα ίσως περάσουν σε δεύτερη μοίρα μιας και οι ευθύνες στα επαγγελματικά ολοένα και αυξάνονται. Η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας δίνει μια επιπρόσθετη όρεξη για να κερδίσετε το στοίχημα με τον εαυτό σας. Το στοίχημα είναι «το θέλω, άρα μπορώ»!!

Τα προσωπικά σας σήμερα παίρνουν φωτιά μας και η είσοδος της Σελήνης στον 12ο ηλιακό σας οίκο δεν θα σας βοηθήσει να κρύβετε και άλλο το χείμαρρο συναισθημάτων που έχετε μέσα σας. Είσαστε ερωτευμένοι, μην το κρύβετε. Δεν χρειάζονται δώρα απλά χρειάζεται χρόνος, όρεξη και απενεργοποιημένο κινητό.

Η είσοδος της Σελήνης στο Λιοντάρι είναι βάλσαμο μιας και το πρόγραμμα σας είναι εξαιρετικά βεβαρυμμένο και δεν μπορείτε να πείτε όχι. Τα αισθηματικά μπορούν να εξελιχθούν άψογα αρκεί να μην συμπεριφέρεστε τόσο μη μου άπτου. Προσπαθήστε να μείνετε μακριά από συζητήσεις κοινωνικού σχολιασμού (κουτσομπολιά).

Μέρα γεμάτη σασπένς μιας και η είσοδος της Σελήνης στο Λιοντάρι από μόνη της είναι άξια σχολιασμού. Καταστάσεις που θεωρούνται τελειωμένες τελικά δεν είναι και σας κάνουν να βρίσκεστε σε μια μεγάλη αναμονή. Προσπαθήστε να σεβαστείτε τα θέλω του άλλου, βοηθάει πολύ!!

Η μέρα ξεκινά με εργασίες οι οποίες είναι απαραίτητες για να γίνουν. Η είσοδος της Σελήνης στο Λέοντα έρχεται να δώσει την ώθηση που αναζητάτε προκείμενου να έχουν ευνοϊκή κατάληξη αισθηματικά ζητήματα. Αποφύγετε να λάβετε μέρος σε διάφορες αντιπαραθέσεις. Καλύτερα να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό.

Η Σελήνη με την είσοδο της στον 8ο ηλιακό σας οίκο έρχεται να φέρει στην επιφάνεια ζητήματα που θεωρητικά τα γνωρίζατε μα στη πραγματικότητα είχατε μαύρα μεσάνυχτα. Η αισθηματική ζωή είναι γεμάτη ανασφάλεια όχι για κάποιους συγκεκριμένους λόγους αλλά γιατί εσείς πλάθετε με το μυαλό σας εφιαλτικά σενάρια.

Η είσοδος της Σελήνης στον 7ο ηλιακό σας οίκο βοηθά να σταθμίσετε κάποια πράγματα και να τα φέρετε σε μια ευθεία. Προσέχετε όμως το τι θα συμφωνήσετε σε ζητήματα εργασίας και ψυχαγωγίας διότι θα είναι αδύνατον να είσαστε σε δύο – τρία μέρη ταυτόχρονα.

Το τετράγωνο Ερμή – Δία σας αποδιοργανώνει νοητικά και σας βοηθά να πετύχετε το απόλυτο χάος. Ελέγξτε λίγο τις κινήσεις σας διότι περιφέρεστε σε κάποιους χώρους άσκοπα χωρίς να κάνετε κάτι. Αυτό ίσως γίνει αντικείμενο σχολιασμού και δεν το θέλετε καθόλου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved