Η Σελήνη στην Ινδική αστρολογία-13η Ναξάτρα

Άριστοι τεχνίτες, ειδικοί, επιχειρηματίες και δάσκαλοι
Παπασταύρου Λίντα
Η Σελήνη στην Ινδική αστρολογία-13η Ναξάτρα

Από τον Πάρι Σιδηρόπουλο

photo paris-1

Οι Ναξάτρας είναι 27 θέσεις της γενέθλιας Σελήνης που αποκαλύπτουν την αληθινή μας προσωπικότητα. Ο γενέθλιος χάρτης στο σύνολο του δείχνει το πόσο εύκολα η δύσκολα η αληθινή μας αυτή προσωπικότητα θα αναπτυχθεί η θα καταπνιγεί

13η Ναξάτρα ή αστερισμός Σελήνης

Αν η γενέθλια Σελήνη σας βρίσκεται μεταξύ 10-23 20΄ μοιρών Παρθένου με τον αστρικό ζωδιακό της ινδικής αστρολογίας ή μεταξύ 3 μοιρών Ζυγού- 16 20΄ μοιρών Ζυγού με τον τροπικό ζωδιακό της δυτικής αστρολογίας, τότε βρίσκεστε κάτω από την εξουσία του Ηλιακού θεού Σαβιτάρ, που αντιστοιχεί με τον Απόλλωνα της αρχαιοελληνικής μυθολογίας.

Διαχειριστής-βοηθός του Σαβιτάρ-Απόλλωνα είναι η Σελήνη και το σύμβολο του ένα χέρι με την ονομασία Χάστα.

Φίλες και φίλοι διαθέτετε πλούσιο και εκλεκτό ψυχικό υπόστρωμα και είσαστε προικισμένοι με θεϊκές χάρες και υπερφυσικές ικανότητες που σε συνδυασμό με την ρομαντική και καλλιτεχνική σας φύση μπορεί να κάνετε θαύματα και μεγάλα επιτεύγματα. Το πιο χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι η ευχέρεια στον λόγο και η επιδεξιότητα στα χέρια. Είσαστε γεννημένοι για δάσκαλοι της γιόγκα και διαπρέπετε στην γυμναστική και τον χορό.

Ωστόσο υπάρχει και η αρνητική σας πλευρά.

Η επιδεξιότητα στον λόγο μπορεί να σας στρέψει στην συνειδητή παραπλάνηση των άλλων και στην φαυλότητα. Δεν είναι τυχαίο ότι διαθέτετε έμφυτο χάρισμα στην ταχυδακτυλουργία που στηρίζεται στην ψευδαίσθηση και την απάτη.

Εν πάσει περιπτώσει και ανάλογα με την μόρφωση και το κοινωνικό σας επίπεδο έχετε όλα τα προσόντα να αποκτήσετε φήμη, χρήματα και αναγνώριση σε μια μεγάλη γκάμα επαγγελμάτων που ξεκινούν από την πάσης μορφής χειροτεχνία και καλλιτεχνική δημιουργία έως τις υψηλότερες μορφές έκφρασης όπως η ποίηση και η μουσική χορογραφία. Η δεξιοτεχνία είναι στο αίμα σας και ακόμη και στην περίπτωση που έχετε στραφεί σε λάθος επάγγελμα, πάντα θα βρίσκετε ένα τρόπο έκφρασης αναπτύσσοντας κάποιο χόμπι στο οποίο θα διαπρέψετε και θα αποκτήσετε τον τίτλο της χρυσοχέρας ή του χρυσοχέρη.

Φροντίστε ωστόσο να μην αποκτήσετε τον τίτλο του ...ελαφροχέρη και να μην κάνετε κατάχρηση της εξυπνάδας σας και προκαλείτε με τον τρόπο αυτό τον φθόνο και την κακογλωσσιά.

Αν αντισταθείτε στην πολυλογία και την κολακεία και αναπτύξετε τις ανώτερες αρετές που διαθέτετε, τότε θα είσαστε ευτυχισμένοι και θα λάμπετε και θα ξεχωρίζετε μέσα στο επαγγελματικό, κοινωνικό και οικογενειακό σας περιβάλλον.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Το πρωτεύον σας κίνητρο στην ζωή είναι το Μόκσα που σημαίνει απολύτρωση και πνευματική ανύψωση. Κατά βάθος θέλετε να ξεφορτωθείτε όλα τα στολίδια και γήινα χαρίσματα σας και να βρεθείτε σε σφαίρες άυλες και αγνές.

Η προσωπικότητα σας είναι παθητική, θηλυκή.

Η ιδιοσυγκρασία σας είναι Ντέβα, δηλαδή θεϊκή.

Η κάστα σας (κοινωνική θέση) από την οποία έχετε μνήμες προηγούμενης ζωής, είναι Βαϊσίας, δηλαδή μεσαία τάξη, έμποροι.

Η αύρα σας είναι ανάλαφρη και η επίδραση της ευεργετική.

Η επίκληση (μάντρα) που σας εμπνέει είναι Ωμ Ναμ,108 φορές, ατενίζοντας νότια.

Το ζώο που σας καθοδηγεί στην σεξουαλική σας συμπεριφορά είναι το θηλυκό αγριοβούβαλο. Το ιδανικό σας ταίρι στο σεξ θα είναι το άτομο-αρσενικό αγριοβούβαλο με την γενέθλια Σελήνη του μεταξύ 6 40 –20 μοιρών Ζυγού (ινδικός ζωδιακός) ή μεταξύ 29 40 μοιρών Ζυγού-13 μοιρών Σκορπιού (δυτικός ζωδιακός).

Συμπερασματικά μπορούμε να πούμε ότι, είσαστε άτομα δουλευταράδικα με μεγάλα αποθέματα ενεργητικότητας.

Άριστοι τεχνίτες, ειδικοί, επιχειρηματίες και δάσκαλοι. Διαθέτετε υψηλό δείκτη νοημοσύνης, μυαλό ξυράφι, θεραπευτικές ιδιότητες αλλά είστε ανυπόμονοι και διατεθειμένοι να παραπλανήσετε τους άλλους για ίδιον όφελος.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved