Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης (17-19/1)

Η Σελήνη στον Καρκίνο
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης (17-19/1)

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

saloniki

Η μυστήρια γυναίκα με κουρασμένο βήμα σαν ένδειξη μιας κουραστικής ημέρας και με διάθεση που δεν μπορεί να βρει ταυτότητα για να επιβεβαιωθεί, χτυπά την πόρτα του ζωδίου του Καρκίνου, σήμερα στις 9.29 το βράδυ, προσδοκώντας συναισθηματική ανάπαυση.

Η βραδιά όμως κουβαλάει το βάρος πολλών αντιθέσεων και η διάθεση είναι υποτονική αναπολώντας από το υπόγειο, τη θέα του ρετιρέ.

Τα τετράγωνα με Ουρανό και Δία μπλόκαραν τα συναισθηματικά φρένα, ενώ οι ακριβέστατες αντιθέσεις με Ερμή και Πλούτωνα που ακολουθούν και κορυφώνονται στις 7.45 το πρωί της 18/1, θα κάνουν τη μέρα να μοιάζει με σκωτσέζικο ντουζ σε στρατόπεδο συγκέντρωσης.

Τα ευμετάβλητα συναισθήματα θα φέρουν παρεξηγήσεις και εριστικούς διαλόγους, ενώ η συναισθηματική φόρτιση θα ξεστοκάρει όλες τις ανασφάλειες από τα ράφια της θύμησης, προσφέροντάς τις χωρίς το παραμικρό κέρδος.

Από το απόγευμα θα αρχίσει και η επιρροή του τετραγώνου της Σελήνης με τον Κρόνο, που θα κορυφωθεί στις 2.53 τα ξημερώματα της 19/1, με την οποία εξαφανίζεται και το τελευταίο στοιχείο αυτοπεποίθησης, βυθίζοντας τη διάθεση στη μελαγχολία, αποδοκιμάζοντας παράλληλα κάθε τι και προς οποιανδήποτε κατεύθυνση.

Η ισορροπία μοιάζει με αθλήτρια που προσπαθεί να σταθεί στη δοκό με τραυματισμένο πόδι.

Από το μεσημέρι και μετά, η επιρροή των τριγώνων με Ουρανό και Δία που κορυφώνεται στις 8.08 και 11.26 το βράδυ αντίστοιχα, γίνεται το προτρεπτικό χέρι που προσπαθεί να δελεάσει τη λήθη, φορώντας ευφάνταστα, πρωτότυπα και πολύχρωμα δαχτυλίδια σε όλα του τα δάχτυλα.

Η αντίθεση με τον Ήλιο στις 11.21 το βράδυ θα υποτάξει τη γενική δυσαρμονία σε έναν συμβιβασμό, ο οποίος θα αποδειχθεί πολύτιμος καθώς στις 00.16 της 20/1 η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο του Λέοντα για να μας ανταμείψει πλουσιοπάροχα για το συναισθηματικό decadance που υποστήκαμε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved