Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης (15 έως 17/1)

Η Σελήνη στους Διδύμους
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης (15 έως 17/1)

από την Κατερίνα Σαλωνίκη



saloniki




Η μυστήρια γυναίκα εγκαταλείπει την αναπαυτική πολυθρόνα του ζωδίου του Ταύρου με ταχύτητα ανεμοστρόβιλου και με βορειοδυτικές ανάσες, χτυπά την πόρτα του ζωδίου των Διδύμων, σήμερα στις 3:22 το απόγευμα.

Θα μας καληνυχτίσει με την επιρροή του τριγώνου με τον Άρη, κάνοντας τη διάθεσή μας τόσο δραστήρια, που πιθανά να ξενυχτήσουμε με τον ήχο του πλυντηρίου, ή τα ντόρτια στο τάβλι.

Στις 8:08 το πρωί της Κυριακής 16/1 η αντίθεση με την Αφροδίτη από τον Τοξότη γυρίζει σε μπούμερανγκ τη χθεσινή υπερδιέγερση, αφού η ευμετάβλητη διάθεση θα επηρεάσει όλους του τομείς με απώλειες που θα κουράσουν, ενώ η τάση να φιλοσοφήσουμε τα δρώμενα θα εγκλωβίσει περισσότερο την έστω και πρόσκαιρη εσωτερική αναστάτωση.

Το μαγικό ραβδάκι της καλής νεράιδας κινείται από το τρίγωνο με τον Κρόνο, που θα επηρεάσει από το απόγευμα, με αποκορύφωμα τις 10:46 το βράδυ.

Η ισορροπία αποκαθίσταται και όσοι έδειξαν υπομονή και συγκατάβαση για το πρωινό περαστικό τσουνάμι, μπορούν να απολαύσουν την πολυτέλεια μιας ηλιόλουστης απόδρασης, που θα περιλαμβάνει κατανόηση και προσφορές αποζημίωσης.

Στις 17/1 από το απόγευμα και ως το βράδυ, μια σειρά από δελεαστικά πλανητικά παζλ, μας καθηλώνουν γύρω από το μεγάλο τραπέζι της σύνθεσης.

Στις 4:40 το απόγευμα το αέρινο τρίγωνο με τον Ποσειδώνα απογειώνει φαντασία, διαίσθηση και έμπνευση με μόνο σκοπό την πραγμάτωση της αρμονίας με κάθε τρόπο και κατεύθυνση.

Ιδιαίτερα ευνοϊκό διάστημα για καλλιτεχνικές επιδιώξεις και καλλιτεχνικούς δεξιοτέχνες.

Στις 4:59 το τετράγωνο με τον Ουρανό και λίγο αργότερα στις 7:56 το τετράγωνο με τον Δία, δημιουργούν ρήξη στη ρομαντική μας διάθεση, τσιγκλίζοντας την ηρεμία μας σαν ανεπιθύμητο όνειρο, με αποτέλεσμα η υπερένταση να γίνει ένα ανυπόφορο στρώμα για την κουρασμένη πλάτη μας.

Ωστόσο για όσους η δημιουργική ικανότητα δεν εξαρτάται από την εσωτερική γαλήνη, το διάστημα αυτό μπορεί να γεννήσει μια αστραπή, που θα ρίξει πολύτιμο φως σε μικρές και ανεξιχνίαστες πτυχές, πετυχαίνοντας ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Μετά την όψη της με το Δία η Σελήνη θα βρεθεί σε κενό πορείας, μέχρι τις 9.29 το βράδυ, όπου μπαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου για ένα διήμερο συναισθηματικό crash test.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved