Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 14° 21' 12" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 12° 02' 37" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΕΡΜΗΣ - 18° 17' 04" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 23° 16' 08" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΡΗΣ - 25° 01' 55" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΔΙΑΣ - 26° 07' 07" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 09° 23' 55" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 11° 34' 56" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 20° 24' 33" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 25° 10' 18" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 01° 42' 24" ΔΙΔΥΜΟΙ R

George Clooney

Ταύρος με Σελήνη στον Αιγόκερω (σε σύνοδο μάλιστα με τον Κρόνο) κινείται αρκετά μακριά από τα «συντηρητικά» γήινα πλαίσια

από το Γ. Ριζόπουλο

 

 

Ταύρος με Σελήνη στον Αιγόκερω (σε σύνοδο μάλιστα με τον Κρόνο) κινείται αρκετά μακριά από τα «συντηρητικά» γήινα πλαίσια εξ αιτίας του ενεργοποιημένου Ουρανού, που στο ωροσκόπιο του σχηματίζει κύριες όψεις με τον Ήλιο, τον Ερμή, την Αφροδίτη και τη Δήμητρα.

Ο «αμφισβητίας» Ουρανός κάνει ακόμη μια αντίθεση με τον αστρικό ωροσκόπο του διάσημου ηθοποιού, αποκτώντας έτσι έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή και τις σχέσεις του, ενώ ως αστρικός σχηματίζει τρεις ακόμη κύριες όψεις με τον Άρη, τη Σελήνη και τον Κρόνο, βάζοντας τη δική του πινελιά στον άξονα της δημιουργικότητας και των κοινωνικών αναζητήσεων (5ος-11ος οίκος).

Αν όμως ο Ουρανός προσδίδει στον Κλούνεϊ τη γοητεία της διαφορετικότητας και η σύνοδος της Αφροδίτης με τη Δήμητρα στον 1ο οίκο την ...χιλιοτραγουδισμένη ομορφιά του, ο Πλούτωνας είναι κατά κύριο λόγο εκείνος που ευθύνεται για το έντονο σεξ απήλ του. Η αντίθεση του πλανήτη με τον Ωροσκόπο-κλασική περίπτωση μιας «αίσθησης μυστηρίου»-φαίνεται ότι ενδυναμώνεται και αποκτά μια ξεχωριστή διάσταση εξ αιτίας των πολλών ακόμη όψεων, που σχηματίζει με  τα Φώτα και τους προσωπικούς πλανήτες. 

Ως αστρικός συνδέεται με τον Ήλιο και την Αφροδίτη, ενώ ως τροπικός  με τον αστρικό Άρη και την αστρική Σελήνη, με όλους δηλαδή τους βασικούς δείκτες της προσωπικότητας.

Ο Ποσειδώνας βέβαια δεν είναι δυνατόν να παραμένει αμέτοχος στη ζωή ενός καλλιτέχνη, είτε ως ...ψυχικός αυτουργός της καριέρας του, είτε ως γνήσιος εκπρόσωπος του ιδανικού «περιτυλίγματος» της show biz.

Ωστόσο η θέση του πλανήτη, ο οποίος δεν βρίσκεται σε κάποιον γωνιακό οίκο, είναι κάπως ασυνήθιστη για έναν καταξιωμένο ηθοποιό με διεθνή καριέρα.

Η αντίθεση του με τον Ήλιο δίνει βέβαια την εικόνα ενός καλλιτέχνη, όμως η θέση του στον 8ο οίκο παραπέμπει περισσότερο σε «ομιχλώδεις» συνθήκες στην οικονομική διαχείριση και είναι μάλλον «λίγη» για έναν σούπερ καταξιωμένο ηθοποιό.

Ο Ωροσκόπος στους Ιχθύες και το τρίγωνο του με τον Ποσειδώνα αφήνουν επίσης μια καλλιτεχνική «αύρα», ωστόσο η κρίσιμη βοήθεια στο ερώτημα «γιατί ο Κλούνεϊ έγινε ηθοποιός» έρχεται από την ίδιο-συναστριακή σύνδεση 2ου και 1ου οίκου, με τη συμμετοχή μάλιστα του Ποσειδώνα.

Αρχικά η παρουσία του Ήλιου και του Ερμή στον Ταύρο και το δεύτερο οίκο (των οικονομικών θεμάτων) παραπέμπει σε έναν μεσίτη η  χρηματιστή και μάλιστα με ...αποπλανητικές διαθέσεις, λόγω των όψεων του Ποσειδώνα.

Όμως οι όψεις του αστρικού Ήλιου με τη Δήμητρα στον 1ο οίκο (σύνοδος) και του αστρικού Ποσειδώνα επίσης με τη Δήμητρα και την Αφροδίτη (αντιθέσεις), συνδέει πρακτικά τα θέματα των δύο οίκων, δίνοντας έτσι μια ουσιώδη δυναμική στην αρχική εκτίμηση περί «ποσειδώνιου τρόπου εξοικονόμησης χρημάτων»

Η πιο δύσκολη πλευρά του ωροσκοπίου του έχει να κάνει βέβαια με τις όψεις της Σελήνης στον Αιγόκερω. Η σύνοδος της  με τον Κρόνο και η αντίθεση της με τον Άρη δημιουργούν πλείστα ερωτηματικά για το τι πραγματικά νοιώθει ο Τζωρτζ Κλούνεϊ και το πως βιώνει τις προσωπικές του σχέσεις.

Ανασφάλειες, ενοχές, ανταγωνισμοί και σκληρές αποφάσεις συνθέτουν ένα πλαίσιο το οποίο βέβαια δεν έχει καμία σχέση με αυτό που βλέπουν η...φαντάζονται οι άλλοι. Και σίγουρα ο ίδιος-ανεξάρτητα με την έλξη που ασκεί-δυσκολεύεται να κατανοήσει τις γυναίκες υιοθετώντας πότε μια επιθετική και πότε μια εξαιρετικά αμυντική στάση απέναντι τους.

Μετά τον πρώτο γάμο του με την Ιχθύ Talia Balsam δήλωσε ότι δεν πρόκειται να ξαναπαντρευτεί στον ...αιώνα των άπαντα. Οι επόμενες γνωστές επιλογές του ήταν μια Υδροχόα, μια Τοξοτίνα και η Παρθένος Elizabetta Canalis... Και βέβαια, ο «γύρος του ζωδιακού» συνεχίζεται...

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2021 Astrology.gr - All rights reserved