Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 05° 53' 30" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 03° 39' 01" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 16° 43' 48" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 14° 57' 15" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΡΗΣ - 19° 55' 20" ΔΙΔΥΜΟΙ R
ΔΙΑΣ - 28° 49' 46" ΙΧΘΥΕΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 19° 40' 42" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 16° 09' 01" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 22° 39' 17" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 26° 42' 58" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 13° 12' 41" ΤΑΥΡΟΣ R

Περιστέρα Μπαζιάνα - Η καρμική σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα

Ποια είναι η πρώτη κυρία της Ελλάδας, Περιστέρα ή Μπέτυ Μπαζιάνα και ποιος ο ρόλος της στη ζωή του Αλέξη Τσίπρα;

Περιστέρα Μπαζιάνα - Η καρμική σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα

Η Περιστέρα Μπαζιάνα, Μπέτυ όπως τη φωνάζουν όλοι, είναι γεννημένη στην Καρδίτσα, έζησε στην Αθήνα και μόλις τελείωσε το Λύκειο πέρασε στο Πολυτεχνείο Πάτρας, στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών.

Με τον Αλέξη Τσίπρα γνωρίστηκαν όταν ήταν ακόμη μαθητές στο Πολυκλαδικό Λύκειο Αμπελόκηπων και οι δύο τους είναι μαζί εδώ και 23 χρόνια!

Μαζί έχουν δημιουργήσει τη δική τους οικογένεια, υπογράφοντας σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης. Ζουν εδώ και περίπου 20 χρόνια κάτω από την ίδια στέγη και έχουν αποκτήσει δυο γιους: τον Παύλο (4 ετών), ο οποίος πήρε το όνομα του πατέρα του Αλέξη Τσίπρα, και τον Ορφέα Ερνέστο (2 ετών).

Το αγαπημένο της νησί όπου κάνει διακοπές με την οικογένειά της είναι η Αίγινα.

Η Μπέτυ Μπαζιάνα είναι γεννημένη, όπως και ο Αλέξης Τσίπρας, το 1974 όμως δεν είναι γνωστή η ημερομηνία γέννησής της, σε αντίθεση με του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ και νέου πρωθυπουργού της χώρας.

Έτσι, θα δούμε από τον δικό του αστρολογικό χάρτη, πως βλέπει εκείνος τη σύντροφο και μητέρα των παιδιών του, Μπέτυ Μπαζιάνα, και τι συμβολίζει εκείνη στη ζωή του.

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει την ακμή του 7ου οίκου (η σύντροφος) στο ζώδιο του Τοξότη (ιδέες και γνώσεις) δείχνοντας ότι αυτό που τον μαγνήτισε σε εκείνη είναι μεταξύ άλλων το πνευματικό της υπόβαθρο, το χιούμορ, η φιλοσοφία της για τη ζωή και η αισιοδοξία της.

Ο κυβερνήτης, του 7ου οίκου του, είναι ο Δίας (ευνοϊκή παρουσία, στήριξη), υπερυψωμένος στο ωροσκόπιό του δείχνοντας ότι είναι ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο στο ζωή του ενώ βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων (εσωτερικότητα, πνευματικότητα, ευαισθησία, μη ορατά) δείχνοντας ότι την χαρακτηρίζει η εσωστρέφεια στη σχέση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και προτιμά να στηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα με αθόρυβο τρόπο!

Οι θετικές όψεις του Δία κυβερνήτη του 7ου (σύντροφος) με τον Κρόνο (μακροβιότητα) και τον Ερμή, κυβερνήτη του 5ου οίκου (παιδιά, έρωτας διασκέδαση) εξηγεί γιατί η σχέση τους κρατά 23 χρόνια και συγχρόνως δείχνει ότι μοιράζονται κοινές ιδέες για τα παιδιά και τη διαπαιδαγώγηση αυτών.

Τέλος, εντός του 7ου οίκου (σύντροφος) του Αλέξη Τσίπρα βρίσκεται ο Βόρειος Δεσμός (κάρμα) σε θετικές όψεις με το Μεσουράνημα του (εξέλιξη, καταξίωση) και τον γενέθλιο Ουρανό του (ελευθερία, ανεξαρτησία). Ως εκ τούτου, η σχέση του Αλέξη Τσίπρα με την Μπέτυ Μπαζιάνα είναι καρμική!

Και από τι φαίνεται, από τις αρμονικές όψεις που σχηματίζει ο Βόρειος Δεσμός, η ύπαρξή της στη ζωή του δεν είναι «μάθημα» αλλά «ευλογία» αφού με θετικό τρόπο, δίνοντάς του χώρο και ελευθερία να αναπτύξει τις δικές του θέσεις και επιθυμίες, βρίσκεται στη ζωή του για να συμβάλλει στην εξέλιξή του!

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved