Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 02° 59' 22" ΚΡΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 01° 41' 13" ΤΑΥΡΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 09° 28' 07" ΚΡΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 08° 21' 49" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΡΗΣ - 29° 14' 07" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 17° 10' 54" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 51' 43" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 16° 24' 48" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 24' 58" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 00' 26" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 04° 15' 18" ΤΑΥΡΟΣ R

Ζώδια και αστέρια: #J2US - Αυτός θα είναι ο μεγάλος νικητής του show!

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του #J2US έχει ξεκινήσει! Την Τετάρτη 18 Ιουνίου η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Μάρκος Σεφερλής θα διεκδικήσουν το έπαθλο του νικητή! Ποιος θα κερδίσει;

Ζώδια και αστέρια: #J2US - Αυτός θα είναι ο μεγάλος νικητής του show!


Η Μυριέλλα Κουρεντή με τον Γιώργο Παπαδόπουλο και ο Μάρκος Σεφερλής με τη Στέλλα Καλλή είναι τα δύο ζευγάρια του #J2US που προκρίθηκαν στον τελικό και θα «κονταροχτυπηθούν» για την πρώτη θέση!

Άραγε ποιος θα νικήσει: Ο τυχερός Παρθένος, Μάρκος Σεφερλής, που έχει προίκα του την εύνοια του Δία στο γενέθλιο ωροσκόπιό του ή η γεννημένη για να πετύχει Λέων, Μυριέλλα Κουρεντή, που έχει από γεννησιμιού της την ευλογία του Ουρανού, ό, τι συναντάει στο πέρασμά της να το σαρώνει;

Πριν δούμε τις πλανητικές επιρροές που έχουν οι δύο διαγωνιζόμενοι το βράδυ του τελικού είναι σημαντικό να δούμε ποιανού το ωροσκόπιο υπερέχει έναντι του άλλου όσον αφορά σε έναν διαγωνισμό.

Η φωτιά είναι σημαντική για κάθε είδους μάχη και η Μυριέλλα Κουρεντή έχει τον Ήλιο της στην πύρινο Λέοντα και τον Άρη της στον θερμό και άφοβο Κριό. Ο Μάρκος Σεφερλής έχει τον Άρη του στον φλογερό Λέοντα όμως, ανάμεσα σε έναν Άρη στον Λέοντα και έναν Άρη στον Κριό υπερέχει ο δεύτερος γιατί ο Κριός (πόλεμος, αναμέτρηση) είναι το φυσικό περιβάλλον του Άρη.

Το βράδυ του τελικού η τυχερή σύνοδος Ηλίου – Δία του Μάρκου Σεφερλή ενεργοποιείται από τη διελαύνουσα Σελήνη ενώ το τρίγωνο Ηλίου – Ουρανού της Μυριέλλα Κουρεντή, μια όψη που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «σίφουνας τύχης», ενεργοποιείται από τον διελαύνοντα Ήλιο. Ανάμεσα στα δύο πλανητικά σώματα, Σελήνη – Ήλιος πιο ισχυρή δύναμη έχει ο Ήλιος. Συγχρόνως, ενώ ο διελαύνων Ήλιος ευνοεί τη Μυριέλλα Κουρεντή ενεργοποιεί τη σύνοδο Ουρανού – Πλούτωνα, στο ωροσκόπιο του Μάρκου Σεφερλή που δείχνει απώλεια ισχύος από μια συλλογική διαδικασία, π.χ. ψηφοφορία.

Ως εκ τούτου, με βάση τα στοιχεία που έχουμε (μόνο την ημερομηνία γέννησης τους), ο τελικός του #J2US δεν θα έχει νικητή αλλά νικήτρια... την Μυριέλλα Κουρεντή!

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved