Κυριακή 3 Ιουλίου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 10° 58' 03" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 22° 13' 05" ΛΕΩΝ
ΕΡΜΗΣ - 25° 27' 25" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 11° 45' 46" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΑΡΗΣ - 28° 19' 59" ΚΡΙΟΣ
ΔΙΑΣ - 07° 38' 16" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 24° 38' 05" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 17° 49' 12" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 26' 13" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 45' 35" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 21° 12' 42" ΤΑΥΡΟΣ R

Έμμα Γουότσον-Άστρο λαμπρό την οδηγεί

Η ίδια είναι εξαιρετικά δραστήρια και χαμηλών τόνων
Έμμα Γουότσον-Άστρο λαμπρό την οδηγεί

από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η Έμμα Γουότσον, η μικρή «Ερμιόνη», που βέβαια μεγάλωσε πλέον και πρόσφατα έκλεισε ένα συμβόλαιο με την Lancome,  γεννήθηκε στις 15/4/90 (ώρα 18:00) στο Παρίσι.

Οι γονείς της βρέθηκαν εκεί διδάσκοντας την αγγλική γλώσσα και μάλλον αυτή η εκ γενετής σχέση με το εξωτερικό (η ακμή του 4ου οίκου στον Τοξότη) θα την ακολουθεί για μια ζωή. Η οικογενειακή της κατάσταση ήταν -ή έγινε- αρκετά μπερδεμένη, αφού οι γονείς της που χώρισαν έχουν ξαναπαντρευτεί και αν μη τι άλλο τα αδέλφια –εξ αίματος ή ετεροθαλή- περισσεύουν.

Παρ’ ότι ο 4ο; οίκος του ωροσκοπίου της φιλοξενεί …κάθε καρυδιάς καρύδι (Κρόνο, Ουρανό και Ποσειδώνα), η «πολλαπλασιαστική» επιρροή της Σελήνης στον Τοξότη πάνω στην ακμή του οίκου είναι περισσότερο από προφανής.

 emma_watson

Διαθέτοντας γενικότερα ένα ιδιαίτερα πλούσιο σε επιρροές ωροσκόπιο με όλα τα σημάδια των ευθυνών που συνεπάγεται μια πρόωρη καριέρα (ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Κρόνο), είχε παράλληλα την τύχη να καθοδηγείται από ένα ...λαμπρό άστρο, που διευρύνει διαρκώς τις δραστηριότητες, το πρεστίζ και τη δημοφιλία της.

Η σύνοδος της Δήμητρας με το Δία στο 10ο οίκο, σε όψη μάλιστα με την Αφροδίτη, είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να ευχηθεί μια γυναίκα που ανοίγει τα φτερά της στο χώρο της showbiz και από αυτήν την άποψη η πορεία της και στο modeling αναμένεται να είναι ...εκθαμβωτική.

Η ποιότητα που «απαιτεί» ο Κρόνος συνδυάζεται με τις πιο «εύκολες» επιλογές και τα «τυχερά» του Δία και η ίδια τελικά, δεν έχει πρόβλημα να συμμετέχει σε παραγωγές και δραστηριότητες τόσο αμιγώς καλλιτεχνικές, όσο και εξαιρετικά εμπορικές.

Η ίδια είναι εξαιρετικά δραστήρια και χαμηλών τόνων, προβάλλοντας κυρίως το Κρόνιο προφίλ της. Και δεν είναι βέβαια τυχαίο πως δεν επαναπαύτηκε ποτέ στις δάφνες της, προσπαθώντας κυρίως να αναπληρώσει τις ελλείψεις από την άστατη σπουδαστική ζωή που είχε εξ αιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεων της.

Αυτήν την περίοδο έχει διακόψει και πάλι τις σπουδές της στις ΗΠΑ (φιλοσοφία, επιστήμες, ιστορία, λογοτεχνία, μαθηματικά κ.α.) για τις ανάγκες της δουλειάς της.

Προσωπικά με την τάση που έχει να «δυσκολεύει» τη ζωή της δεν θα με εκπλήξει αν κάποια στιγμή αποφασίσει να αφιερώσει ένα μεγάλο μέρος του χρόνου της στην πολιτική ή σε θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Στο «παιχνίδι» του Δία και του Κρόνου παίζει καταλυτικό ρόλο ο Ήλιος (πάνω στην ακμή του 8ου οίκου), ο οποίος κάτω από μια παραδοσιακή οπτική εξ αιτίας της σχέσης του με τον Κρόνο δείχνει «προβληματικός» αλλά ως αστρικός τετραγωνίζεται με το Δία και τη Δήμητρα, αποκτώντας ουσιαστικά πλεονεκτήματα και σε οικονομικά θέματα.

Και τα πολλά (πρακτικά δεν χρειάζεται να δουλέψει άλλο) εκατομμύρια που έχει ήδη κερδίσει η Έμμα Γουότσον από τη συμμετοχή της στη σειρά ταινιών του Χάρι Πότερ είναι αδιάψευστη απόδειξη αυτής της θετικής επιρροής.

Συνολικά, ο γωνιακός Δίας έχει την δυνατότητα να μεταστρέφει υπέρ του ατόμου ακόμη και τις πιο «δύσκολες» ενδείξεις, ιδιαίτερα όσον αφορά την καριέρα και τα οικονομικά θέματα.

Έτσι και η παρουσία του Πλούτωνα στο 2ο οίκο (σε αντιθέσεις με τον Ερμή και, ως αστρικός, με τον Ήλιο), παρά τα όποια προβλήματα προκύψουν αργότερα, είναι σε θέση να «δουλέψει» συσσωρεύοντας πλούτο η αν χρειαστεί δημιουργώντας μια νέα περιουσία.

Όμως, σε θέματα ψυχικής ή σωματικής υγείας (ένας τομέας στον οποίο συνήθως ο Δίας έχει περιορισμένο «δικαίωμα προστασίας», όπως και στα συναισθηματικά) το τετράγωνο της αστρικής Αφροδίτης με τον Πλούτωνα ενδέχεται να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα, τα οποία θα είναι και μια βασική αιτία μιας «βουτιάς στην άβυσσο». Η Έμμα Γουότσον έχει και τις καταθλιπτικές της στιγμές, ενώ συχνά θα ασχοληθεί με «καταδικασμένες» περιπτώσεις ατόμων, βιώνοντας στο έπακρο την Κρόνια και την Πλουτώνια επιρροή.

Ίσως, το πιο δύσκολο κομμάτι του ωροσκοπίου της είναι ο άξονας 5ου-11ου , όπου εκτός από τον Άρη βρίσκονται οι Δεσμοί της Σελήνης, τετραγωνισμένοι από τον Πλούτωνα. Γιατί αν σε δημιουργικό επίπεδο αυτός ο σχηματισμός παραπέμπει άμεσα στα «μαγικά» του Χάρι Πότερ, όσον αφορά τις σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα και παιδιά δεν είναι και ο καλύτερος οιωνός. Μετά την δημιουργική προβολή που την έφερε -όπως και τον Ράντκλιφ- αντιμέτωπη με τις «σκοτεινές» δυνάμεις του Βάλντεμορτ καλείται να «χωρέσει» τον Πλούτωνα και στην πραγματική της ζωή και να νικήσει.

Η έρευνα των μυστηρίων του σύμπαντος και η βαθιά κατανόηση των αιτίων που κρύβονται πίσω από κάθε ενέργεια είναι βέβαια ένας γόνιμος δρόμος, που η ίδια δείχνει πρόθυμη να ακολουθήσει. Αυτή είναι και η ρίζα της φιλομάθειας της. Ωστόσο με τον Πλούτωνα ποτέ δεν είναι κανείς σίγουρος….

Οι «άλλοι» και η προσωπική της ζωή είναι ίσως το μεγαλύτερο στοίχημα που καλείται να κερδίσει.

Γεννημένη για να προσφέρει θα κουβαλήσει αρκετούς «σταυρούς» μέχρι να ισορροπήσει την ωριμότητα με τα «θέλω» της. Τα «φαντάσματα» και τα ελλείμματα της παιδικής της ηλικίας θα είναι πάντα εκεί, μέχρι την οριστική και λυτρωτική επαναβίωση τους. Το πέρασμα της μέσα από επώδυνες συμπληγάδες, θα την κάνει τελικά να αναθεωρήσει πολλά. Αν όχι το πρώτο, σίγουρα ένα καταλυτικό crash test θα γίνει όταν ο Κρόνος περάσει από τον 4ο οίκο και την γενέθλια θέση του το 2018-19 και βέβαια τις χρονιές που ο Πλούτωνας θα τετραγωνίσει από τον Υδροχόο την γενέθλια θέση του (ύστερα από 20 χρόνια περίπου).

Αυτήν την περίοδο πάντως και σύμφωνα με τις …καραδοκούσες κουτσομπόλες έχει μια σχέση με τον Καρκίνο Τζώρτζ Κραίγκ, συνομήλικο της, μοντέλο και μουσικό (στους One Night only), με τον οποίο γνωρίστηκε κατά τη διάρκεια της κοινής τους θητείας στην Burberry.

Όσον αφορά τις καλλιτεχνικές τάσεις της «Ερμιόνης» αυτές προσδιορίζονται αστρολογικά από το γωνιακό Ποσειδώνα, ο οποίος ως αστρικός κάνει σύνοδο με την τροπική Σελήνη και αντίθεση με το Μεσουράνημα της αλλά και από την αντίθεση του αστρικού της Ωροσκόπου με την Ιχθυακή Αφροδίτη.

Κατά την εκτίμηση μου η Έμμα Γουότσον είναι μια εξαίρετη προσωπικότητα, σίγουρα «αξίζει τα λεφτά της» και ένα πολύ καλό παράδειγμα μιας σταρ που ξέρει να διαχειρίζεται την επιτυχία της και μπορεί το ίδιο καλά να πατάει σε σταθερές αξίες αλλά και να …πετάει προς το άγνωστο.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved