Σάββατο 28 Μαίου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 06° 52' 54" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 11° 43' 57" ΤΑΥΡΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 27° 23' 07" ΤΑΥΡΟΣ R
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 29° 32' 03" ΚΡΙΟΣ
ΑΡΗΣ - 02° 25' 05" ΚΡΙΟΣ
ΔΙΑΣ - 03° 07' 25" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 25° 12' 16" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 16° 05' 50" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 10' 55" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 24' 50" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 22° 32' 58" ΤΑΥΡΟΣ

Γιάννης Φουκάκης-Ο κουζουλός νικητής του Big Brother

Βουλευτής, εκδότης, καναλάρχης ή διαδικτυακός κήρυκας δεν θα αφήσει ούτε μια ...πέτρα ανενημέρωτη για το ποιος είναι και το τι πρεσβεύει
Γιάννης Φουκάκης-Ο κουζουλός νικητής του Big Brother

από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ο ίδιος δηλώνει μέγας «χαβαλετζής», θέλοντας ενδεχομένως να μας βοηθήσει να βρούμε το ζώδιο του.

 Γεννημένος στο μεταίχμιο Τοξότη-Αιγόκερω, υποδεικνύει με τον τρόπο του τον πρώτο, αφού τουλάχιστον σύμφωνα με τα συμβατικά κριτήρια ως «παιδί του Κρόνου» θα όφειλε να έχει ένα πιο «συμμαζεμένο» προφίλ.

Αντιθέτως σε όλη τη διάρκεια του reality του ...έδωσε να καταλάβει, τηρώντας παράλληλα την παράδοση που θέλει τους Κρητικούς παίκτες σε ανάλογα παιχνίδια να κλέβουν την παράσταση με τη γλωσσολαλιά και τα καμώματα τους.

foukakis_y

Τοξότης λοιπόν κατά πάσα πιθανότητα ο κουζουλός σύντεκνος, ο οποίος έχοντας τρία αστρολογικά ατού στην πλήρη διάθεση του -τη Σελήνη, το Δία και τη Δήμητρα- πέτυχε το αυτονόητο για τους περισσότερους «αναλυτές» του παιχνιδιού, που εδώ και καιρό τον είχαν χρίσει ως αδιαφιλονίκητο φαβορί. Τσέπωσε τα 170.000 ευρώ και ...άντε γεια!

Το ότι βέβαια ο διελαύνων Δίας τετραγώνισε τον Ήλιο του μόνον τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Παράλληλα, η γενέθλια Σελήνη του στο Ζυγό τροφοδότησε και με το παραπάνω την απαιτούμενη δόση δημοφιλίας, ενώ και η Δήμητρα -ένας δραστικός δείκτης ως προς τις προτιμήσεις του κοινού- σε αντίθεση με τον Ήλιο του όρισε με τη σειρά της ένα «πεδίον δόξης λαμπρόν».

Από τη μια, έχοντας επιπλέον και τον Άρη στον Τοξότη, δείχνει «καταδικασμένος» να νομολογεί με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο και από την άλλη αυτή η αντίθεση του Δία με τον Ουρανό που δεσπόζει στο γενέθλιο χάρτη του, ακουμπώντας μάλιστα τον Ήλιο του, είναι δύσκολο να μην δρομολογήσει μια εφ’ όλης της ύλης επαναστατική ή αναθεωρητική τάση.

Ο Γιάννης Φουκάκης «τρελαίνεται» να μάχεται για τις ιδέες-απόψεις-αντιλήψεις του κι επειδή τρώγοντας έρχεται η όρεξη, δεν θα αργήσουμε να τον δούμε σε ένα μαχητικό πόστο με κοινωνικές-πολιτικές διαστάσεις. Βουλευτής, εκδότης, καναλάρχης ή διαδικτυακός κήρυκας δεν θα αφήσει ούτε μια ...πέτρα ανενημέρωτη για το ποιος είναι και το τι πρεσβεύει!

Όσον αφορά τις σχέσεις και τα συναισθήματα του, μπορεί να διατείνεται πως «θέλει τη γυναίκα κυρία» αλλά αυτού του τύπου οι διακηρύξεις κάτω από το πρίσμα μιας Υδροχοϊκής Αφροδίτης θα πρέπει να εκληφθούν μάλλον ανάποδα...

Η συγκεκριμένη Αφροδίτη είναι αρκούντως εγκεφαλική και μπορεί να σκέφτεται διάφορα, στην πράξη όμως ο τομέας της είναι οι φιλικές σχέσεις. Φίλες λοιπόν και μάλιστα καλές μπορεί να έχει. Περνώντας όμως στο πεδίο των πιο στενών σχέσεων, το μόνο που επιβεβαιώνεται από τις όψεις της Αφροδίτης (ως αστρική σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα) είναι ότι ο Γιάννης Φουκάκης ...ζει στον κόσμο του και πρακτικά έλκει γυναίκες ανεξάρτητες και αντιφατικές, οι οποίες δύσκολα θα χωρέσουν στα στενά πλαίσια της Κρητικής παράδοσης που θέλει τις νύφες να υποτάσσονται στη θέληση του «αφέντη» τους.

Το τετράγωνο μάλιστα της Αφροδίτης με τον αστρικό Άρη στο Σκορπιό υποδηλώνει

πως δεν θα λείψουν ούτε οι ζήλειες, ούτε οι βεντέτες. Της αγάπης μαχαιριά λοιπόν και βλέπουμε...

 

Γιάννης Φουκάκης-Ο κουζουλός νικητής του Big Brother

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved